Συμπεριφορά: Πριν ο έρωτας περάσει απ' το στομάχι...

Τίποτε δεν μπορεί να είναι πιο ρομαντικό από το να μοιράζεσαι ένα έδεσμα με κάποιον που αγαπάς. Ανεξάρτητα από το εάν είναι ένα πικ νικ στην εξοχή ή ένα γρήγορο γεύμα στο συνοικιακό σνακ μπαρ, όταν η μαγεία της αγάπης συμμετέχει και αυτή και γεμίζει την γύρω ατμόσφαιρα, το φαγητό θα μεταβληθεί σε κάτι γευστικό και ηδονικό, πέρα από τα συνηθισμένα μέτρα.

Το πρώτο δείγμα πως μια αδιάφορη κατάσταση έχει μετατραπεί σε ρομαντικό δεσμό είναι όταν μια λιχουδιά σου προσφερθεί στο χέρι από τον αγαπημένο σου. Για σκέψου το λίγο: εάν σου προσφερθεί μια λιχουδιά με τα δάχτυλα κάποιου, που δεν σε προσελκύει, θα την δεχθείς με τον ίδιο βαθμό ευχαρίστησης; Αν, όμως, σου προσφέρει κάτι κάποιος, που κρυφά θαυμάζεις, ίσως αυτό να είναι το κέντρισμα που θα μετατρέψει μια σχέση σε υπόθεση τρελής αγάπης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το φας με κάποιον, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να τον γνωρίσεις, χωρίς να φανερώσεις τον στόχο σου. Ο σπόρος αρχίζει να βγάζει ρίζες με το μοίρασμα... είναι καιρός να μιλήσετε και καιρός να φλερτάρετε. Λέγεται πως μια πρόσκληση σε γεύμα δεν είναι κάτι τόσο αθώο... ίσως το φαγητό και το ποτό να λειτουργούν σαν καταλύτες αλλαγής διάθεσης και να δημιουργούν μαγευτικά συναισθήματα για να γίνεις πιο σεξουαλικός.

Λαϊκές παραδόσεις και ιστορήσεις παντρεμένων γυναικών κάνουν νύξεις για την ισχυρή δύναμη που κρύβει η τροφή στην σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων. Αφροδισιακές ιδιότητες χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες τροφές και ποτά – αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί – και αυτό δεν θα έπρεπε να παραγνωρίζεται εντελώς. Ο Καζανόβας υποτίθεται πως έπινε άφθονη σοκολάτα πριν τις ερωτικές του δραστηριότητες... γι’ αυτό δεν είναι να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι ερωτευμένοι σε όλον τον κόσμο έχουν αποπλανηθεί από αυτήν την φήμη.

Λοιπόν, οι ερωτευμένοι σε όλες τις γωνίες της γης τι πρέπει να κάνουν για ν’ αποπλανήσουν το ταίρι τους; ποιο είναι το καλύτερο γεύμα που μπορούν να του προσφέρουν; Το σημαντικότερο είναι να μην μπει η σύντροφος στην κουζίνα και... ξεχάσει να βγει! Ένα απλό γεύμα που δεν θα την κρατήσει ούτε λεπτό στην κουζίνα και ένα καλό κρασί ή μια παγωμένη σαμπάνια είναι αρκετά! Το φόντο που θα στηθεί το σκηνικό της αγάπης έχει μεγαλύτερη σημασία: τα παιδιά στη γιαγιά... κλειστές τηλεοράσεις και τηλέφωνα (κινητά και... σταθερά), απαλή μουσική... χαμηλός φωτισμός...

Για αρχή ένα μαρτίνι... το πιο ραφινάτο απ’ όλα τα κοκτέιλ... Μύδια... σπαράγγια, που φημίζονται για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες... μπριζόλα κομμένη σε σχήμα καρδιάς - μήνυμα εύγλωττο! Υπερβολές στο φαγητό δεν ενδείκνυνται, δεδομένου ότι πρέπει να μείνει "χώρος" για ένα ρομαντικό... επιδόρπιο. Δεν εννοούμε, βέβαια, την μους για το κλείσιμο του γεύματος... εκτός εάν θέλετε ο ένας να ταΐσει τον άλλον στο κρεβάτι... Μια άλλη πρόταση είναι φρούτα και καρύδια ή μπανάνα, που φημίζεται για την αύξηση των ορμονών του σεξ. Το σύκο είναι το πιο ερωτικό φρούτο όλων. Να θυμάστε, πως οι αρχαίοι μας πρόγονοι το θεωρούσαν ιερό και το συσχέτιζαν με την αγάπη και την γονιμότητα... προσοχή, λοιπόν, εάν δεν έχετε κατά νου αυτήν την βραδιά την γονιμότητα... Παρακαλώ, πιείτε την σαμπάνια σας και μην ξεχάσετε την σοκολάτα σας! Δεν ξέρετε, μπορεί πράγματι να κάνει θαύματα! Ότι, πάντως, και να γίνει το δείπνο αυτό θα σας μείνει αξέχαστο... αξίζει να το δοκιμάσετε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...