Flower Deco

Αυτή την εποχή, όλοι μας μιλάμε για λουλούδια και φυτά στα μπαλκόνια και τις βεράντες μας και για το πώς μπορούμε να κάνουμε ομορφότερο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Τι γίνεται όμως με εσάς που δεν έχετε τον απαιτούμενο εξωτερικό χώρο για να αναπτύξετε ένα μίνι κήπο στο σπίτι σας και που παρόλο αυτά λατρεύετε τα λουλούδια;

Reality Shows και αισθητική ιατρική

Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ δίνει απαντήσεις στο πολύ επίκαιρο θέμα συζήτησης, για το αν δηλαδή τα reality show στην τηλεόραση επηρεάζουν την απόφαση πολλών στο αν θα προχωρήσουν ή όχι σε μια αισθητική επέμβαση. Ερευνητές από το Yale διεξήγαγαν έρευνα για το πόσο τα reality show επηρεάζουν τις αποφάσεις των υποψήφιων για μια αισθητική επέμβαση και κατέληξαν σε σημαντικά συμπεράσματα για το πόσο επηρεάζεται ένας τηλεθεατής από ό,τι βλέπει στην τηλεόραση.

Η "Μιράντα" γιόρτασε τα γενέθλια της με τη γυναίκα της και τα παιδιά της!

Η Cynthia Nixon είναι η πιο διάσημη, φιλόδοξη δικηγόρος, που σαν ''Μiranda Hobbes'', δεν ήταν λάτρης της οικογένειας και του ό,τι αυτή συνεπάγεται, αλλά σαν Cynthia έχει πάρει ζεστά αυτόν τον ''ρόλο'' και τον φέρνει μια χαρά εις πέρας.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον πανάκριβο γάμο του πρίγκιπα Williams και της Kate Middleton!

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη βασιλική οικογένεια, καθώς μένουν μόλις λίγες μέρες μέχρι το γάμο του πρίγκιπα William και της αγαπημένης του Kate Middleton. Οι προσκλήσεις έχουν μοιραστεί και όλοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο της χρονιάς.

Όπου κοντός και η μοίρα του;

Την σχέση ύψους και καρδιακής υγείας εξέτασε μια ερευνητική ομάδα επιστημόνων από την Φιλανδία, οδηγούμενη στο συμπέρασμα πως άντρες και γυναίκες κοντύτεροι του 1.65 και 1.53 μέτρου αντίστοιχα, έχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής νόσου.

Πού οφείλεται η συχνοουρία και πώς αντιμετωπίζεται

Παρά τον ευρύτατα διαδεδομένο μύθο, το σύνδρομο υπερλειτουργικής κύστης –όπως αποκαλείται επιστημονικά η συχνοουρία– δεν οφείλεται στη μεγάλη ηλικία ή στη γενικότερη κακή κατάσταση της υγείας. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι στη μεγάλη πλειονότητα των ασθενών μπορεί να αντιμετωπισθεί πολύ αποτελεσματικά, σύμφωνα με το έγκυρο ιατρικό portal Iatronet.gr.

Διακόσμηση Του... Διαδρόμου!

Οι μεγάλοι και συνήθως σκοτεινοί διάδρομοι, μάλλον μας θυμίζουν σκηνές από θρίλερ, όπου οι ηρωίδες τρέχουν να ξεφύγουν από τον «κακό». Σπανίως αποτελούν ενεργό κομμάτι του σπιτιού μας και συνέχεια της διακοσμητικής του αισθητικής.

Λεξικό Καλλυντικών

Τα καλλυντικά που αγοράζουμε γράφουν επάνω στη συσκευασία τις πληροφορίες για το προϊόν. Αλλά καταλαβαίνουμε πάντα τι σημαίνει κάποιο χαρακτηριστικό τους; Με το "Λεξικό των Καλλυντικών" πλέον μπορούμε να ερμηνεύσουμε ό,τι διαβάζουμε!

Δηλητηριώδη διακοσμητικά φυτά

Όταν στέλνετε τα παιδιά σας να παίξουν στον κήπο, στις αυλές ή στην εξοχή, σίγουρα τους λέτε να αποφεύγουν να ακουμπήσουν φυτά όπως οι τσουκνίδες ή να φάνε διάφορους άγριους καρπούς, από τον φόβο της δηλητηρίασης. Γνωρίζετε όμως ότι, επικίνδυνα και πιθανόν θανατηφόρα φυτά μπορεί να βρίσκονται και μέσα στο σπίτι σας και αν αγνοηθούν μπορεί να προξενήσουν σοβαρά προβλήματα;

Είναι το φιλί ένα βήμα πριν το σεξ;

Στους άνδρες αρέσουν τα υγρά φιλιά, ενώ οι γυναίκες θέλουν το φιλί να κρατάει πολύ, υποστηρίζει μια νέα μελέτη. Επίσης όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα μοιράζονται ένα φιλί αυτή η ανταλλαγή φαίνεται περισσότερο σαν μια πνευματική ‘’ταύτιση’’ παρά σαν μια συνάντηση ψυχών.

Απόδραση Στο... Σπίτι

Νομίζω πως όλες κάποια στιγμή της ζωής μας, ζηλέψαμε αυτά τα πανέμορφα σπίτια που βλέπουμε στα περιοδικά. Εκείνα που ονειρευόμαστε να ήταν δικά μας. Εκείνα που προκαλούν τέτοια αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης, που όλες θα θέλαμε να βρεθούμε έστω και για λίγες μέρες.

Πορσελάνινη... Ανακύκλωση

Η πορσελάνη πάντα μου θύμιζε πολύ έντονα την όπερα, αφού ή θα την αγαπάς πολύ ή θα τη μισείς. Υπάρχουν λοιπόν, πολλές από εμάς που λατρεύουμε την πορσελάνη και διαθέτουμε συνήθως μία πολύ ιδιαίτερη συλλογή από πορσελάνινα αντικείμενα ή περίτεχνα σερβίτσια.

Σπίτι και Κήπος

Τι είναι σπίτι; Μια ερώτηση με πολλές απαντήσεις. Σπίτι είναι ένα μέρος που χρησιμοποιούμε για κατοικία, για καταφύγιο, για ανάπαυση, για δημιουργία οικογένειας, για  να ικανοποιήσουμε το συναίσθημα της ιδιοκτησίας και την ανάγκη ύπαρξης ενός προσωπικού μας χώρου.

Ρομαντικές αποδράσεις για το Πάσχα! Πάρε ιδέες για ταξιδάκια εντός και εκτός Ελλάδος

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και αν θέλεις να φύγεις για ένα ταξιδάκι στις γιορτές πρέπει να βιαστείς και να αποφασίσεις ποιος θα είναι ο προορισμός σου. Αν έχεις ήδη πάρει άδεια από τη δουλειά ρίξε μια ματιά στα μέρη που σου προτείνει το TLIFE και διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Ψυχολογική ασπίδα κατά του καρκίνου του μαστού

της Χριστίνας Βλαχοπούλου, Ψυχοθεραπεύτριας- Συμβουλευτικής Ψυχολόγου 

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο συχνή απειλή θανάτου για τις γυναίκες χωρίς να κάνει εξαιρέσεις σε ηλικία και κοινωνική τάξη. Ο τρόπος που η κάθε ασθενής θα ανταποκριθεί στις ψυχολογικές απαιτήσεις της ασθένειας θα καθορίσει και το ηθικό με το οποίο θα περάσει τη δοκιμασία της θεραπείας.

Audrina Partridge: "Οι κάμερες είδαν τα πάντα"

Για το καινούριο της ριάλιτι μίλησε η tv persona, Audrina Partridge, λέγοντας πως άφησε τις κάμερες να καταγράψουν τα πάντα.

7 ΔΙΑΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Διάλεξε ποια σου ταιριάζει και χάσε τα κιλά που θέλεις

Βγήκες πάλι το πρωί στο δρόμο και η ηλιόλουστη ημέρα σε πήρε από τη μύτη. Μπορεί η πόλη να μην ευνοεί την Άνοιξη, όμως ακόμη και η Κηφισίας έχει πάρει χρώμα από τις διάσπαρτες πασχαλιές. Ξέρεις εκείνα τα υπέροχα λιλά φουντωτά δεντράκια;

Πως να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους ;

Ο δυσχρωματισμός της περιοχής κάτω από τα μάτια ενοχλεί πολλούς ανθρώπους. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, τις περισσότερες φορές οι λόγοι είναι η ύπαρξη αλλεργιών, η συμφόρηση γύρω από τη μύτη ή η κληρονομικότητα.

Τρόποι Αντιμετώπισης Της Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες, κι η αντιμετώπισή της δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάλιστα κάποιοι από τους παράγοντες που την προκαλούν, δεν επιδέχονται καμία παρέμβαση από εμάς τους ίδιους (πχ. κληρονομικότητα). Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να καταπολεμήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό αυτό το πρόβλημα και να κάνουμε το δέρμα μας πιο λαμπερό και πιο λείο, ελαχιστοποιώντας τα σημάδια της κυτταρίτιδας.

Τζέσικα Άλμπα «Έμαθα να αποδέχομαι το σώμα μου»

Η Τζέσικα Άλμπα, παραδέχτηκε πως η εγκυμοσύνη την έκανε να αναθεωρήσει τις απόψεις της αναφορικά με τη φροντίδα της σιλουέτας της.

Η 29χρονη, η οποία έχει ήδη ένα παιδί την Όνορ, περιμένει με τον άνδρα της, Κας Γουόρεν, το δεύτερο παιδί τους και νιώθει «απελευθερωμένη» σχετικά με τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Ν. Δραγούμη: Ο σύζυγός μου δεν έχει ''παλιώσει'' για μένα, ούτε εγώ για εκείνον!

Η γνωστή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, και διαγωνιζόμενη στο επιτυχημένο και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σόου, ''Dancing with the stars'', σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''ΕΓΩ!'' μίλησε για την συμμετοχή της εκεί, τις Real Housewives of Athens και τον σύζυγό της.

Η στρίπερ ξαδέλφη της Kate Middleton! Δες φωτογραφίες

Ενώ λοιπόν η ξαδέλφη της Kate ετοιμάζεται να παντρευτεί βασιλικά η συνωνόματή της Κατρίν που πρόσφατα έμαθε τη συγγένειά τους, δουλέυει τα τελευταία δύο χρόνια σε καμπαρέ στο Σάδερλαντ.

Ναταλία Γερμανού H πιπεράτη αποκάλυψη για τον διάσημο τραγουδιστή!

Σε μια άγνωστη ροζ περιπέτεια γνωστού τραγουδιστή αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά».

Ευλυγισία παντού............

Έχουμε ξαναδεί γυναίκες,που η ευλυγισία τους,πραγματικά μας αφήνει άφωνους.......και πονεμένους!!!!!!!!!!!!!................Το ίδιο ευλύγιστες είναι και οι κοπέλες που θα δείτε παρακάτω....

Διάσημοι "υπεράνω υποψίας" στο μικροσκόπιο του FBI

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Τζον Λένον είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους, που βρίσκονταν επί σειρά – πολλών – ετών, στο στόχαστρο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ ή αλλιώς του FBI.

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, οι πετυχημένες εκπομπές της Οπρα Γουίνφρει ρίχνουν αυλαία και φυσικά οι τελευταίες θα πρέπει να μας μείνουν αξέχαστες!

Η Οπρα υπήρξε μια σπουδαία βοήθεια για την νίκη του Μπάρακ Ομπάμα, καθώς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την εκλογή του.
Τώρα λοιπόν που σταματά τις εκπομπές της, το ζεύγος Ομπάμα θα επισκεφτεί το τηλεοπτικό της πλατό!

“Εγώ πότε θα παντρευτώ;” Το άγχος μιας σύγχρονης γυναίκας και πως να το διαχειριστεί

Κοντεύεις τα 30, σχέση δεν έχεις, όλοι γύρω σου παντρεύονται κι όλοι γύρω σου σε ρωτάνε: “εσύ πότε θα παντρευτείς;”. Έλα ντε!

Προσπαθείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να απαντάς με χιούμορ. Άλλες φορές πάλι, εκνευρίζεσαι με την πίεση της μητέρας σου και απαντάς άσχημα. Το θέμα όμως είναι ότι και μέσα στο μυαλό σου κάτι ανάλογο συμβαίνει. Κι εσύ αναρωτιέσαι κι εσύ αγχώνεσαι... Κι εκείνο το βλέμμα που πιάνεις μερικές φορές από τους άλλους σε σκοτώνει πραγματικά.

Επιτέλους πέδιλα! Πώς να κάνεις πεντικιούρ μόνη σου με 0 ευρώ!

Λατρεύω τις μπαλαρίνες μου... Όμως, κάποια βράδια μπαίνουν στην άκρη για να φορέσω τα αγαπημένα μου ψηλοτάκουνα πέδιλα! Όμως, σε αντίθεση με τις γόβες του χειμώνα, τα ανοιξιάτικα heels προϋποθέτουν τέλειο πεντικιούρ για να τα αναδείξεις! Είτε δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού, είτε απλώς το budget σου δεν προβλέπει pedi, δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Αφιέρωσε σήμερα χρόνο στον εαυτό σου, ακολούθησε τα παρακάτω steps και απόκτησε το τέλειο πεντικιούρ που θα μοιάζει επαγγελματικό!

Δέσποινα Καμπούρη «Με συγκινεί που σε λίγους μήνες θα έχω ένα μωρό»

Περιμένοντας σε μερικούς μήνες το πρώτο της παιδί, η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα συναισθήματα που βιώνει λόγω της εγκυμοσύνης και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Αυτισμός: Μύθος και πραγματικότητα

Αν διαβάζοντας τον τίτλο του παρόντος δημοσιεύματος σκεφτήκατε πως οι γνώσεις σας για τον αυτισμό αρχίζουν και τελειώνουν στον Rain Man του Dustin Hoffman… δεν είστε οι μόνοι.

Η Ζα Ζα Γκαμπόρ μητέρα στα 94!

Άκουσον άκουσον. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύζυγός της, η θρυλική Ουγγαρέζα καλλονή, η οποία παρεμπιπτόντως τους τελευταίους μήνες πήγε και ήρθε καμιά δεκαριά φορές στον άλλο κόσμο, θέλει να τον κάνει μπαμπά.

Στα notosgalleries μιλούν και... ισπανικά

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, Η MANGO, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOSGALLERIES ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ

Η Κέιτ άλλαξε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

"15 και σήμερα" για τη μέρα που θα ντυθεί νυφούλα και η 29χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα απασχολεί για ακόμη μια φορά τα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έδωσε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της στους βασιλικούς κοσμηματοπώλες για να το… μικρύνουν.

Φυσικά καλλυντικά από βότανα της Κρήτης

Τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και περισσότερος λόγος για τα φυτικά καλλυντικά, και για τα πλεονεκτήματά τους έναντι των υπολοίπων.

Τι κρύβουν τα χαμόγελα των celebrities

Είστε απ’ αυτές που ονειρεύονται να αποκτήσουν  το ίδιο υπέροχο χαμόγελο με τους διάσημους που θαυμάζετε; Αν ναι, τότε ίσως θα άξιζε τον κόπο να μάθετε τι έχουν περάσει, για να αποκτήσουν αυτό το εκθαμβωτικό χαμόγελο.

Εκτός λίστας καλεσμένων στο Γάμο της Χρονιάς η Katy Perry!

Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν είναι προσκεκλημένη στο γάμο του διάδοχου William και της Kate στη Μ. Βρετανία, παρά το γεγονός ότι η ίδια παντρεύτηκε πρόσφατα έναν εξαιρετικό βρετανό υπήκοο. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και επιμένει ότι θα παρευρεθεί έστω κι αν η ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας δεν της το επιτρέψει σε κοντινή απόσταση από το ζεύγος.

Τα μυστικά ομορφιάς της Kim Cattrall

Η ηθοποιός Kim Cattrall που έχει ταυτιστεί με μία από τις πιο καυτές ηρωίδες της τηλεόρασης, τη Samantha του “Sex & City”, στα 54 της χρόνια διατηρεί αναλλοίωτη την πηγαία θηλυκότητά της και παραμένει συναρπαστική. Πρόσφατα μίλησε για την ικανότητά σας να παραμένει φρέσκια και ζουμερή. Είπε ότι sexy δεν σημαίνει μόνο αποκαλυπτική εμφάνιση και προκλητική εικόνα. Η απλότητα μπορεί να είναι πιο αισθησιακή από οτιδήποτε άλλο.

Περιποίηση προσώπου

Η πρωινή ρουτίνα για της γυναίκες είναι συνηθισμένη, αλλά και η καλύτερη λύση για μια καλή επιδερμίδα. Σκεπτόμενοι λοιπόν αυτό σας παρουσιάζουμε 5 απλά βήματα για την σωστή περιποίηση του προσώπου σας.

Συμβουλές για "πράσινη" ομορφιά!

Δεν γνωρίζω πλέον πολλούς ανθρώπους που να μην έχουν ενσωματώσει έστω και μία «πράσινη» συνήθεια στη ζωή τους!

Η ανάγκη για ευαισθητοποίηση είναι έντονα ορατή και γι’ αυτό το λόγο εφαρμόζω απλές συμβουλές στην καθημερινότητά μου και στην περιποίησή μου, που κάνουν καλό και σε μένα και στο περιβάλλον.

Nivea Invisible for Black & White

ΛΕΥΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ ΡΟΥΧΑ. ΚΙΤΡΙΝΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ. Η NIVEA ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ

Έγκυος η Scarlett Johansson;

Φούντωσαν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Scarlett Johansson να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον αγαπημένο της (;) Sean Penn. Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες της σταρ που δημοσιοποιήθηκαν, όταν έκανε jogging στο πλευρό του Penn και φαινόταν σαν να έχει λίγη κοιλίτσα..

Half Moon manicure! Το ανάποδο γαλλικό! Δες πως θα το κάνεις!

Το Half moon ή αλλιώς diverse french manicure ( ανάποδο γαλλικό) είναι ένα vintage nail manicure που έχει τις ρίζες του στην δεκαετία του 20. 
Το χειμώνα ήταν ένα από τα αγαπημένα trends που είδαμε στα νύχια, αλλά και φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα παραμείνει σαν τάση στα νύχια,αλλά με πιο έντονα χρώματα!

Smartphones και ρυτίδες

ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΑ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ.

Καλύτερες συνθήκες γέννας για όλες τις γυναίκες

Μελέτη της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «Save the Children» αποκαλύπτει, ότι μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως γεννάει χωρίς τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Η έρευνα τονίζει ότι, αν η παγκόσμια έλλειψη 350.000 μαιών καλυπτόταν, τότε πάνω από 1.000.000 μωρά ετησίως θα μπορούσαν να σωθούν. 

"Αν θες λαγό... πάρε σοκολατένιο"

  «Μην αγοράζεις ζώα για δώρο. Αν θες λαγό… πάρε σοκολατένιο»! Με αυτό το σύνθημα, και εν όψει του Πάσχα, το adespoto.gr  μας προτρέπει, πριν αποφασίσουμε να πάρουμε ένα κουνελάκι ως δώρο στα παιδιά για τις γιορτές, να ενημερωθούμε για τη φροντίδα, τις τροφές και την περιποίηση που χρειάζεται, από βιβλία και από το διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν ιδιαίτερα περίπλοκες ασθένειες, που μπορεί να πάθουν αν παραμεληθούν.

Κάντε τα γυαλιά της μυωπίας βιτρίνα!

Τα γυαλιά μυωπίας -ή μη- δεν είναι λόγος για να αφήνετε τα μάτια σας χωρίς μακιγιάζ. Αντιθέτως!
 Φέτος, τα γυαλιά οράσεως έχουν γίνει μόδα και έχουν απενοχοποιηθεί. Μπορείτε λοιπόν, να τα φοράτε χωρίς συστολές και να κυκλοφορείτε στα πιο μοδάτα μέρη.

Πάσχα... σε σουίτα

ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΑ... ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ

Adele: "Δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά μου"

Είναι μόλις 22 χρονών και με την καταπληκτική φωνή της έχει κατακτήσει τους πάντες. Ο λόγος για την Adele που μέσα σε ένα χρόνο είδε την καριέρα της να απογειώνεται. Η γλυκιά τραγουδίστρια έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό America's Rolling Stone και μιλάει για την εμφάνισή της και τα παραπανίσια της κιλά...

Μήνυμα σε μπουκάλι

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ GAIAC 10, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ LE LABO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...