Εκτός λίστας καλεσμένων στο Γάμο της Χρονιάς η Katy Perry!

Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν είναι προσκεκλημένη στο γάμο του διάδοχου William και της Kate στη Μ. Βρετανία, παρά το γεγονός ότι η ίδια παντρεύτηκε πρόσφατα έναν εξαιρετικό βρετανό υπήκοο. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και επιμένει ότι θα παρευρεθεί έστω κι αν η ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας δεν της το επιτρέψει σε κοντινή απόσταση από το ζεύγος.
Όπως δήλωσε είναι πεισματάρα και αποφασισμένη “crasher” για το συγκεκριμένο event. Άφωνους άφησε μερικούς η ομολογία της ότι είναι φανατική οπαδός της μοναρχίας και ότι μαζί με το σύντροφό της Russell Brand παρακολουθεί όλα τα σχετικά με τον επικείμενο βασιλικό γάμο. Το κορίτσι από την Καλιφόρνια έχει δει όλα τα σχετικά αξιοθέατα που σχετίζονται με τη βρετανική βασιλική οικογένεια και έχει παρακολουθήσει πολλές αντίστοιχες ταινίες και ντοκιμαντέρ.


Ο σύζυγός της από την άλλη χαρακτηρίζει τον εαυτό του expert σε οτιδήποτε σχετίζεται με το «Στέμμα». Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όπως η Katy σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους αγοράσει και δώρο. Το πιο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα καταφέρει και επομένως θα αναγκαστεί να ακούσει ηχογραφημένη τη γαμήλια λειτουργία μέσα από το album που θα κυκλοφορήσει στο iTunes και σε άλλα download sites αμέσως μετά την τελετή στις 29 Απριλίου


www.otenet.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...