Η Ζα Ζα Γκαμπόρ μητέρα στα 94!

Άκουσον άκουσον. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύζυγός της, η θρυλική Ουγγαρέζα καλλονή, η οποία παρεμπιπτόντως τους τελευταίους μήνες πήγε και ήρθε καμιά δεκαριά φορές στον άλλο κόσμο, θέλει να τον κάνει μπαμπά.

Η Ζα Ζα Γκαμπόρ εντυπωσιάζει στα πρώτα της βήματα τη δεκαετία του '30.
Η Ζα Ζα Γκαμπόρ εντυπωσιάζει στα πρώτα της βήματα τη δεκαετία του '30.
Κι όμως, συνέβη και αυτό. Ο Πρινς Φρέντερικ φον Άνχαλτ (Prince Frederic von Anhalt) -64 χρονών ο ίδιος- δήλωσε πως ήρθε η στιγμή εκείνος και η Ζα Ζα Γκαμπόρ (Zsa Zsa Gabor) να αποκτήσουν επιτέλους (!) ένα δικό τους παιδάκι.
Βέβαια αυτό το "δικό τους" είναι πολύ σχετικό γιατί όπως ισχυρίζεται ο φιλόδοξος πατέρας σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν δανεικό ωάριο, εξωσωματική γονιμοποίηση και μια παρένθετη μητέρα. Α, το σπέρμα θα είναι δικό του, είπε.
Και μη νομίσετε ότι όλα αυτά είναι απλά λόγια του αέρα. Όπως αποκάλυψε ο φον Άνχαλτ, σε συνεργασία με τον Δρ. Μαρκ Σούρι (Dr. Mark Surry) του Αναπαραγωγικού Κέντρου της Νότιας Καλιφόρνια στο Μπέβερλι Χιλς, βρίσκονται ήδη στα πρώτα στάδια της διαδικασίας επιλογής κατάλληλου δωρητή.
Η σύζυγος της 94χρονης (!) και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένης στην υγεία της, Ζα Ζα Γκαμπόρ, δηλώνει σήμερα ότι οι δυο τους έχουν  βάλει μπρος  για ένα δικό τους παιδί.
Η σύζυγος της 94χρονης (!) και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένης στην υγεία της, Ζα Ζα Γκαμπόρ, δηλώνει σήμερα ότι οι δυο τους έχουν "βάλει μπρος" για ένα δικό τους παιδί.
Η 64χρονη -μοναδική- απόγονος της Ζα Ζα Γκαμπόρ, Φρανσέσκα Χίλτον, δέχτηκε την είδηση ότι η μαμά της μπορεί να της κάνει αδελφάκι με... τρόμο.
Η 64χρονη -μοναδική- απόγονος της Ζα Ζα Γκαμπόρ, Φρανσέσκα Χίλτον, δέχτηκε την είδηση ότι η μαμά της μπορεί να της κάνει αδελφάκι με... τρόμο.

Η διαδικασία υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, ωστόσο επίσημα η Κλινική δεν έχει απαντήσει σε καμία κλήση από τις πάμπολλες που δέχτηκε σήμερα από τους δημοσιογράφους.
Η Ζα Ζα Γκαμπόρ παντρεύτηκε εννέα (!) φορές, έχει όμως μόνο ένα παιδί, από τον γάμο της με τον προπάππο της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και ιδρυτή της αυτοκρατορίας, Κόνραντ (Conrad), την κόρη της, Φρανσέσκα Χίλτον (Francesca Hilton).
Η Φρανσέσκα είναι σήμερα 64 χρονών και αντέδρασε με… φρίκη στο άκουσμα ότι η μαμά της μπορεί να της ετοιμάζει αδελφάκι (!).
Κανείς δεν μπορεί να αξιολογήσει το τελευταίο αυτό παράξενο νέο, αλλά το γεγονός παραμένει ότι η Γκαμπόρ βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε το 2002 και σε περίπτωση που –έστω και θεωρητικά- υπήρχε αυτό το παιδί, δεν θα είχε καμία βιολογική σχέση μαζί της.
"Είμαι συνταξιούχος, δεν έχω δουλειά και μπορώ να το φροντίσω μόνος μου", ισχυρίστηκε ο φον Άνχαλτ προσπαθώντας να υποστηρίξει την παράξενη αυτή απόφασή του.
Συνεχίζοντας, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του σύζυγος ήθελε από την πρώτη στιγμή του γάμου τους –πριν από 25 χρόνια- να κάνουν ένα παιδάκι, αλλά κάτι τέτοιο δεν προέκυψε. Τώρα και αφού η ίδια επανέφερε το θέμα την περασμένη εβδομάδα, ο αφοσιωμένος σύζυγος έσπευσε να κινήσει τις διαδικασίες ώστε το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα… Τι να πει κανείς;


www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...