Τι κρύβουν τα χαμόγελα των celebrities

Είστε απ’ αυτές που ονειρεύονται να αποκτήσουν  το ίδιο υπέροχο χαμόγελο με τους διάσημους που θαυμάζετε; Αν ναι, τότε ίσως θα άξιζε τον κόπο να μάθετε τι έχουν περάσει, για να αποκτήσουν αυτό το εκθαμβωτικό χαμόγελο.

Ανακαλύψτε τα συγκλονιστικά μυστικά που κρύβονται πίσω απ’ αυτό το χαμόγελο των celebrities και ξανασκεφτείτε αν αξίζουν τον κόπο τα βασανιστήρια
Όπως αποδείχθηκε, υπάρχουν δύο δραστικοί τρόποι, για να γίνει το χαμόγελό σας συναρπαστικό και αυτοί οι δύο τρόποι έχουν να κάνουν με την οδοντιατρική που αντιμετωπίζει αισθητικά προβλήματα. Φυσικά οι celebrities δεν έχουν κανένα ενδοιασμό προκειμένου να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, εσείς όμως είναι καλύτερα να ξέρετε από πριν, τί είναι πρόθυμοι να κάνουν προκειμένου να αποκτήσουν το τέλειο χαμόγελο. Τα μυστικά για το τέλειο χαμόγελο, είναι διαθέσιμα και για τους “αποφασισμένους” θνητούς που προτίθενται να διαθέσουν χρήμα και… πόνο, προκειμένου να τους μοιάσουν.
Ο πρώτος τρόπος λέγεται οδοντιατρική επένδυση. Με αυτήν την διαδικασία, λεπτά επιστρώματα, από πλαστικό, κεραμικό, ή πορσελάνη, επικολλώνται στα δόντια και δημιουργείται έτσι μια νέα και εντυπωσιακή εικόνα. Τώρα που μάθατε το μυστικό, και πριν πάρετε φόρα κι αρχίσετε να τρέχετε στον οδοντίατρό σας, ζητώντας του να σας καπλαντίσει τα δόντια, έχετε υπ’ όψιν σας  ότι δεν είναι τόσο απλό και ακίνδυνο όπως μπορεί να σας φαίνεται. Τα δόντια μας δεν είναι όμοια μεταξύ τους και εάν το ένα με το άλλο δόντι είναι άνισα, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν κι άλλες τεχνικές και υλικά.
Στην περίπτωση αυτή, τα επιστρώματα επικολλώνται με τη βοήθεια ενός υλικού που μοιάζει με τσιμέντο και για να γίνει η επικόλληση στέρεη ο οδοντίατρος θα πρέπει να κάνει την επιφάνεια των δοντιών εξαιρετικά σκληρή. Προκειμένου λοιπόν να το καταφέρει, αφαιρεί το σμάλτο που καλύπτει τα δόντια και τα τρίβει μέχρι να φθάσει στην οδοντίνη.  Ακούγεται αηδιαστικό και οδυνηρό; Είναι ακριβώς τόσο οδυνηρό και αηδιαστικό όσο ακούγεται!
Ανάμεσα στους celebrities που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα επιστρώματα, για να κάνουν το χαμόγελό τους  ιδανικό, είναι και η Jessica Simpson, η Penelope Cruz, ο Tom Cruise, η Britney Spears, η Nicole Kidman, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt.
Ένα άλλο μυστικό που αφορά το χαμόγελο των διασημοτήτων, είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό! Αν τα δόντια σας είναι σε άσχημη κατάσταση, τότε μπορείτε να καταφύγετε σε οδοντικά εμφυτεύματα που στερεώνονται με μεταλλικά καρφιά. Σε αυτή την περίπτωση τα δικά σας δόντια, δεν χρειάζονται πλέον, οπότε μπορείτε να τα βγάλετε και να τα πετάξετε! Να σημειώσουμε εδώ, ότι τα καρφιά τοποθετούνται με επέμβαση στα κόκκαλα της γνάθου και επάνω τους «βιδώνονται» τα νέα, ίσια, λαμπερά δόντια. Μια τέτοια επέμβαση απαιτεί πολύωρο χειρουργείο, μετεγχειρητική περίοδο και όλα τα συναφή.
Ανάμεσα στους “οπαδούς” των εμφυτευμάτων, είναι προσωπικότητες όπως η Victoria Beckham, η Donatella Versace, ο Nicolas Cage, o John Malkovich και η Carla Bruni.
Αποφασίστε λοιπόν, μέχρι που είσαστε αποφασισμένη να φτάσετε, προκειμένου να κατακτήσετε το χαμόγελο των ...ονείρων σας!



/fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...