Κάντε τα γυαλιά της μυωπίας βιτρίνα!

Τα γυαλιά μυωπίας -ή μη- δεν είναι λόγος για να αφήνετε τα μάτια σας χωρίς μακιγιάζ. Αντιθέτως!
 Φέτος, τα γυαλιά οράσεως έχουν γίνει μόδα και έχουν απενοχοποιηθεί. Μπορείτε λοιπόν, να τα φοράτε χωρίς συστολές και να κυκλοφορείτε στα πιο μοδάτα μέρη.
Άλλωστε, αυτή τη γραμμή έδωσαν celebrities όπως η Anne Hathaway που πόζαρε πολύ όμορφη με τα μεγάλα της γυαλιά, μπροστά στην κάμερα.


Όπως καταλαβαίνετε το παλιό «κόλπο» να κρύβεστε πίσω από τα γυαλιά και να προφασίζεστε ότι δε χρειάζεται να βαφτείτε γιατί τα μάτια σας δεν φαίνονται, ακυρώνεται περίτρανα.

Πλέον, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Καλείστε να κάνετε το πιο όμορφο και δημιουργικό μακιγιάζ ματιών για να το εκθέσετε στη «βιτρίνα» σας. Μάλιστα, δικαιολογείται και λίγο πιο βαρύ μακιγιάζ από το συνηθισμένο. Φορέστε χρώματα, δημιουργήστε βάθη και προβάλετε τόσο το σχήμα όσο και το χρώμα των ματιών σας.

Στην περίπτωση που μέχρι τώρα φορούσατε μόνο φακούς επαφής, φορώντας κάποιες φορές γυαλιά στις εξόδους σας, έχετε άλλο ένα πλεονέκτημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μακιγιάζ που μπαίνουν μέσα στα μάτια, όπως το kohl ή να φορέσετε σκιές με μεγαλύτερη άνεση, αφού δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να πάνε μέσα στο μάτι και πάνω στους φακούς σας, πράγμα που θα σας προκαλούσε δυσφορία. Απελευθερωθείτε!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...