Η Κέιτ άλλαξε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της

"15 και σήμερα" για τη μέρα που θα ντυθεί νυφούλα και η 29χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα απασχολεί για ακόμη μια φορά τα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έδωσε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της στους βασιλικούς κοσμηματοπώλες για να το… μικρύνουν.

Όπως είναι φανερό και σε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες της, η πριγκιπική νύφη έχει αδυνατήσει πολύ τον τελευταίο καιρό και προφανώς αυτό είχε επίπτωση και στα δάχτυλά της.
Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ κοιτάζουν το δαχτυλίδι της Νταϊάν κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης εμφάνισής τους ως αρραβωνιασμένοι. Τότε η μέλλουσα νύφη ήταν λίγο πιο  γεμάτη  και της έκανε μια χαρά. Τώρα
Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ κοιτάζουν το δαχτυλίδι της Νταϊάν κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης εμφάνισής τους ως αρραβωνιασμένοι. Τότε η μέλλουσα νύφη ήταν λίγο πιο "γεμάτη" και της έκανε μια χαρά. Τώρα όμως;
Ο Γουίλιαμ (William) πρόσφερε στην Κέιτ το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε η μητέρα του, Νταϊάνα (Diana) και σήμερα εκτιμάται με τον αστρονομικό ποσό των £23 εκατομμυρίων (€26 εκατομμυρίων) όταν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.
Τότε, το μέγεθός του ήταν ιδανικό για το δάχτυλο της Μίντλετον, αλλά σήμερα, φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν με τα τρεξίματα του γάμου και ειδικοί ανέλαβαν να προσαρμόσουν το δαχτυλίδι με το εντυπωσιακό δέσιμο ανάμεσα στο μεγάλο ζαφείρι και τα διαμάντια που το περιβάλλουν, στο δάχτυλο της νέας κατόχου του.
"Ο χειρότερος εφιάλτης μιας νύφης είναι να κοιτάξει κάποια στιγμή στο χέρι της και να ανακαλύψει ότι έχει πέσει το δαχτυλίδι της χωρίς να το καταλάβει", υποστηρίζει μια πηγή κοντά στην Κέιτ, η οποία δεν χρειάζεται να θυμίσουμε ότι παντρεύεται τον μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας. Άρα ένας λόγος παραπάνω για να κάνει πράξη το λαϊκό ρητό: "Προσέχω για να έχω"…
Η Λαίδη Νταϊάνα αγκαλιάζει τον πρίγκιπα Κάρολο, λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους το 1981. Στο χέρι της ξεχωρίζει το δαχυλίδι που φέτος χάρισε ο πρωτότοκός της στη μέλλουσα γυναίκα του.
Η Λαίδη Νταϊάνα αγκαλιάζει τον πρίγκιπα Κάρολο, λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους το 1981. Στο χέρι της ξεχωρίζει το δαχυλίδι που φέτος χάρισε ο πρωτότοκός της στη μέλλουσα γυναίκα του.
Οι μελλόνυμφοι, που πρόσφατα έκαναν το τελευταίο επίσημο ταξίδι τους μέχρι τον γάμο τους στις 29 Απριλίου, λέγεται ότι είναι σχετικά χαλαροί και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.






www.womenonly.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...