Στάσεις στα μέτρα σου!!!

Αν ο παρτενέρ σου είναι πολύ πολύ ψηλός:
Η καλύτερη στάση: Ένα στα όρθια
Η χειρότερη στάση: 69

Οι στάσεις που περιλαμβάνουν σεξ στα όρθια, είναι ιδανικές στην περίπτωση που ο αγαπημένος σου διαθέτει αναλογίες καλαθοσφαιριστή. Ο μεγάλος κορμός και τα ψηλά πόδια του, μπορούν να σε στηρίξουν στην αγκαλιά του ενώ εκείνος ακουμπά την πλάτη στον τοίχο ή στηρίζει το ένα του πόδι σε μια καρέκλα.

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Ένα από τα πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα

Το σεξ είναι ένας από τους βασικότερους τομείς μιας σχέσης. Είναι και ένας από τους βασικότερους τομείς γενικότερα στη ζωή μας. Κι όταν τα πράγματα εκεί, στην κρεβατοκάμαρα, δεν εξελίσσονται τόσο καλά όσο θέλουμε αρχίζουν τα προβλήματα. Τα νεύρα, η ανασφάλεια, τα παράπονα, οι εντάσεις... Αρνητικά συναισθήματα, ενοχλητικές σκέψεις.


ENA ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Μια πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη κίνηση στεγάζεται εδώ και τρεις μήνες στην οδό Εγνατίας 38 της συμπρωτεύουσας. Πρωτοβουλία νέων ανθρώπων το καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες, το οποίο προσφέρει ταυτόχρονα δωρεάν Νομική και Ψυχολογική υποστήριξη.

Ιός HPV: μήπως τον έχετε και δεν το ξέρετε;

Όταν κάποια πάθηση σχετίζονται με τη σεξουαλική μας ζωή αποτελεί θέμα ταμπού, και ντρεπόμαστε να τη συζητήσουμε ακόμη και με τους πιο στενούς μας φίλους ή διστάζουμε να επισκεφτούμε έναν ειδικό. Έτσι εκτιθέμεθα σε μια σειρά κινδύνων. Αυτό συμβαίνει με τον πιο διαδεδομένο, σεξουαλικά μεταδιδόμενο ιό, γνωστό και ως ιός των ανθρωπίνων κονδυλωμάτων.

 

Το My Shoe.gr μου δίνει τα παπούτσια...........στο χέρι!!!

Το e-shop μας, MYSHOE.GR έχει ήδη κλείσει ένα χρόνο πετυχημένης πορείας και λειτουργίας. Με αμείωτο κέφι και ένταση συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια, συνέπεια και εγγυημένη ποιότητα, έχοντας σα γνώμονα την εξυπηρέτησή σας, παρακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας. Το MYSHOE.GR είναι ένα site με σύγχρονο design, με μοντέρνα, όμορφα, ποιοτικά και καλοσχεδιασμένα παπούτσια, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, σε όλα τα μεγέθη και χρώματα και πάνω από όλα σε προσιτές-χαμηλές τιμές. Στο MYSHOE.GR μπορείτε επίσης να βρείτε επώνυμους οίκους υποδημάτων, τσαντών και accessories. Στόχος μας, είναι να προσφέρουμε το καλύτερο on line service. Το καταναλωτικό κοινό πάντα επιλέγει την εταιρεία με το καλύτερο service και τις καλύτερες τιμές, που συνδυάζονται με την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Διαμαντένιο λουλούδι με την υπογραφή της Trollbeads

Ό,τι θα λάμψει φέτος το Καλοκαίρι!
Η TROLLBEADS υποδέχεται το Καλοκαίρι και μαζί του τη νέα, ειδική, περιορισμένη έκδοση του σετ έξι (6) χαντρών "Διαμαντένιο Λουλούδι": πανέμορφες, γυάλινες χάντρες με τα γνώριμα, πλέον, λουλούδια και κρύσταλλα Swarovski στο εσωτερικό τους!

Γυναίκα και ομορφιά

Η ομορφιά της ανθρώπινης μορφής δεν είναι απλά μια αισθητική περιπέτεια της όρασης αλλά μια πολυσύνθετη αντιληπτική διαδικασία του εγκεφάλου... που εκτείνεται από την απλή διέγερση της αισθητικής ως το συναγερμό της ερωτικής επιθυμίας.
Η ομορφιά προκαλεί τον θαυμασμό όλων αλλά πολύ περισσότερο έλκει και γοητεύει το άλλο φύλο.

Sunset sensations

Εσπεριδοειδή και τροπικά ηλιοβασιλέματα με φόντο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας φαντάστηκαν για φέτος το καλοκαίρι οι περισσότεροι σχεδιαστές. Έτσι και έγινε.

Οι πασαρέλες φωτίστηκαν από το έντονο χρώμα που κολακεύει σχεδόν κάθε γυναίκα, ανεβάζει τη διάθεση και κυρίως συνοδεύει άριστα στα outfits τα περισσότερα χρώματα (μαύρο, λευκό, μωβ, μπλε, γαλάζιο, ροζ, κίτρινο, πράσινο, χακί, μπεζ).

WE LOVE IT! Πώς να κάνεις αυτή την boho γαλλική πλεξίδα!

Ότι οι πλεξίδες είναι τάση πιθανότατα το γνωρίζεις. Αν όχι, σίγουρα τις συναντάς παντού γύρω σου γεγονός το οποίο πρέπει να σε βάζει σε υποψίες έτσι κι αλλιώς! Όμως, με τόσες πλεξίδες εκεί έξω είναι πολύ δύσκολο να κάνεις την διαφορά.

Big Size, Big Deco!

Ποιος σας είπε ότι για να πετύχετε ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα στο χώρο σας, θα πρέπει όλα τα αντικείμενα να 'ναι μικροσκοπικά, λεπτεπίλεπτα και μίνιμαλ; Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν την ύπαρξη μεγάλων αντικειμένων, που κλέβουν την παράσταση και δημιουργούν ένα οπτικό... παιχνίδι στο χώρο.

«Δεν υπάρχουν άγριες (σ.σ. μοιραίες) γυναίκες, μόνον ψαρωμένοι άνδρες»

«Το όνομά σου αρχίζει σαν χάδι και τελειώνει σαν μαστίγιο που κροταλίζει». Με τα λόγια αυτά είχε απευθυνθεί κάποτε ο Ζαν Κοκτό, στη Μάρλεν Ντίντριχ, την ηθοποιό που αποτέλεσε την αρχετυπική φιγούρα της μοιραίας γυναίκας, μια φιγούρα την οποία ακολούθησε σχεδόν με ευλάβεια το κινηματογραφικό είδος που στη συνέχεια ονομάστηκε φιλμ νουάρ.

Κυτταρίτιδα και διατροφή

Είναι γεγονός πως η εμφάνιση κυτταρίτιδας ανέκαθεν αποτελούσε σημαντικό πρόβλημα υγείας και αισθητικής των γυναικών, ανεξαρτήτου βάρους και ηλικίας. Αυτό διότι όπως όλα τα νοσήματα έτσι και η κυτταρίτιδα υποτροπιάζει και επανεμφανίζεται.

Η νέα συλλογή Μαγιό Luna Καλοκαίρι 2011

Τα μαγιό Luna συνδυάζουν τη καλή ποιότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την ωραία εφαρμογή ώστε να αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες.

Η νέα συλλογή μαγιό Luna για το Καλοκαίρι 2011, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε όμορφα χρώματα και σχέδια που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Επιπλέον θα βρεις στη συλλογή παρεό και ρούχα παραλίας για να συνδυάσεις με το μαγιό σου.

Τα μαγιό Luna θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει το e-shop στο  www.lunaunderwear.com.

Δες την συλλογή στις παρακάτω φωτογραφίες.

Κάντε lifting στο μπαλκόνι σας

Καλοκαίρι έρχεται και το μπαλκόνι θα γίνει ξανά ο αγαπημένος σας χώρος.
Το μπαλκόνι μπορεί να μένει αχρησιμοποίητο όλο το χειμώμνα, αλλά το καλοκαίρι γίνεται πρωταγωνιστής. Οι εσωτερικοί χώροι αφήνονται στο background και πλέον όλες οι συναντήσεις μέσα στο σπίτι γίνονται ουσιαστικά στο μπαλκόνι.

Tσουκνίδα για τα μαλλιά σας

Η τσουκνίδα αποτελεί φάρμακο για τα μαλλιά μας, αφού είναι ένα ακόμη δώρο της φύσης που βοηθά τα μαλλιά μας να αναπτυχθούν σωστά. Αν έχετε επομένως πρόβλημα τριχόπτωσης, αραίωσης ή γενικότερης αδυναμίας στα μαλλιά σας, τότε ακολουθήστε τη παρακάτω συνταγή:

Διαιτα για βαθυ μαυρισμα.O υγιεινοτερος τροπος μαυρισματος!

Νομίζετε πως μόνο η έκθεσή σας στον ήλιο, το σολάριουμ ή ο αερογράφος μπορούν να σας χαρίσουν το μαύρισμα που ονειρεύεστε; Τότε κάνετε λάθος, υπάρχει τρόπος να μαυρίσετε πολύ πιο γρήγορα και χωρίς τον κίνδυνο των εγκαυμάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε ....
είναι να ενημερωθείτε για το ποιες τροφές βοηθούν την έκκριση της μελανίνης και να τις καταναλώνετε καθημερινά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ποιο είναι το μυστικό μου για λαμπερό δέρμα; Η απολέπιση!

Ανανεώστε τα κύτταρα της επιδερμίδα σας με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο: την απολέπιση (πήλινγκ). Μία με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, βοηθά την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της.

Πως να "πουλήσεις" τις αδυναμίες σου

Μόλις βγήκες στην αγορά εργασίας είτε ψάχνεις δουλειά μετά από απόλυση. Έχεις φτιάξει το βιογραφικό σου σύμφωνα με τα καινούρια πρότυπα, επιμελήθηκες το ντύσιμό σου και είσαι έτοιμη να περάσεις από επαγγελματική συνέντευξη. Ποια λάθη να αποφύγεις και πώς να πουλήσεις τα αδύνατα σημεία σου;

Ιδανικό μπάνιο "Kubo" της Ideal Standard

Σας φαίνονται high-class. Τις αισθάνεστε high-class. Μπορείτε να τις αποκτήσετε χωρίς μεγάλες θυσίες. Οι νέες καμπίνες “Kubo” της Ideal Standard θα είναι το μυστικό σας. Φέρνουν την πολυτέλεια στο μπάνιο σας που όλοι θα προσέξουν ενώ εσείς, …. θα απολαμβάνετε καθημερινά την «έξυπνη» αγορά σας.

Η Katie Holmes αποφάσισε να δουλέψει

Μετά από χιλιάδες φωτογραφίες και εξώφυλλα μαζί με την κόρη της σε διάφορες στιγμές της, προσωπικής, ζωής τους, η κυρία Cruise θυμήθηκε πως ήταν κάποτε ηθοποιός και είπε να εξασκήσει την ιδιότητά της. Καιρός ήταν.

Τα λιπαρά μας «ρίχνουν»

Επιβαρύνουν την ψυχική μας υγεία

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν τροφές πλούσιες σε λιπαρά αντιµετωπίζουν αυξηµένο κίνδυνο κατάθλιψης, σύµφωνα µε νέα ισπανική έρευνα.

Είμαι ευτυχισμένη! Θέλω διαζύγιο...

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ηρθε η στιγμή για “χάπι” end;

ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Free σχέση: μπορεί να λειτουργήσει;

Οι καιροί άλλαξαν και οι σχέσεις φαίνεται να πρσαρμόζονται στους νέους κανόνες.
Σε μια εποχή που ορίζεται από facebook και twitter, οι σχέσεις μπαίνουν σε νέα καλούπια. Μπορεί η αγκαλιά, το καλό σεξ και η τρυφερότητα να παραμένουν ενδόμυχες επιθυμίες όλων, η αποκλειστικότητα όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα απαραίτητα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...