Η Katie Holmes αποφάσισε να δουλέψει

Μετά από χιλιάδες φωτογραφίες και εξώφυλλα μαζί με την κόρη της σε διάφορες στιγμές της, προσωπικής, ζωής τους, η κυρία Cruise θυμήθηκε πως ήταν κάποτε ηθοποιός και είπε να εξασκήσει την ιδιότητά της. Καιρός ήταν.


Εντάξει, ίσως να υπερβάλω λίγο, η αλήθεια όμως είναι πως η Katie Holmes έχει παρατήσει εδώ και χρόνια την ηθοποιία και ασχολείται αποκλειστικά με την κόρη της, τις σχεδιαστικές απόπειρες στον χώρο της μόδας και, πάνω απ' όλα, με τον ρόλο της καλής συζύγου ενός επιφανούς, και ίσως ελαφρώς ημίτρελου, Σαϊεντολόγου. Κάτι όχι και τόσο κακό, ενδεχομένως, αν θυμηθούμε τις ικανότητές της στην υποκριτική, όπως και να το κάνουμε όμως είναι το επάγγελμά της.
Μετά από δύο οικτρά αποτυχημένες προσπάθειες να επανέρθει στο προσκήνιο, την αμφιλεγόμενη τηλεοπτική σειρά «The Kennedys» και την ταινία «The Son of No One» που γιουχαΐστηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Sundance, η Holmes αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και αυτή τη φορά ίσως οι πιθανότητες για επιτυχία να είναι με το μέρος της.
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «Don't Be Afraid Of The Dark», μια νέα ταινία-θρίλερ που, αφενός δεν προσφέρει τίποτα πρωτότυπο στη θεματολογία των ταινιών τρόμου, αφετέρου όμως πίσω από την παραγωγή της βρίσκεται ο ισπανός μάγος του τρόμου και των ειδικών εφέ Guillermo Del Toro («Ο Λαβύρινθος του Πάνα»), μια λεπτομέρεια που μας κάνει να ελπίζουμε για την ποιότητα του αποτελέσματος.
Η Holmes υποδύεται την Kim, τη φιλενάδα του χαρακτήρα του Guy Pearce («Memento») και μητριά της κόρης του Sally, την οποία παίζει η μικρή Bailee Madison. Όταν η οικογένεια μετακομίζει σε ένα παλιό και αρκετά ανατριχιαστικό αρχοντικό, η Sally αρχίζει να ακούει τρομακτικές φωνές από το υπόγειο, κάτι που στη πορεία ανακαλύπτει και η Kim.
Η ταινία αποτελεί remake της πρωτότυπης τηλεταινίας του 1973 και έχει ήδη ενθουσιάσει τους φαν του Del Toro, ενώ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου. Αναμένουμε μέχρι τότε για να δούμε αν η Holmes το «έχει» ακόμα ή θα είναι καλύτερο, τελικά, να επιστρέψει στα εμπορικά κέντρα με την μικρή Suri.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...