Ιδανικό μπάνιο "Kubo" της Ideal Standard

Σας φαίνονται high-class. Τις αισθάνεστε high-class. Μπορείτε να τις αποκτήσετε χωρίς μεγάλες θυσίες. Οι νέες καμπίνες “Kubo” της Ideal Standard θα είναι το μυστικό σας. Φέρνουν την πολυτέλεια στο μπάνιο σας που όλοι θα προσέξουν ενώ εσείς, …. θα απολαμβάνετε καθημερινά την «έξυπνη» αγορά σας.


Πλεονέκτημα της νέας αυτής σειράς είναι οι ανταγωνιστικές της τιμές και η άριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών σε ένα μεγάλο αριθμό εναλλακτικών τύπων για κάθε διαθέσιμο χώρο ντους.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συρόμενες, ανοιγόμενες, ή και πτυσσόμενες αναστρέψιμες αθόρυβες πόρτες, για την δημιουργία της πλέον πρακτικής για σας καμπίνας.
Γωνιακές, τετράγωνες ή παραλληλόγραμμες διαθέτουν τοιχώματα σε διάφανο ή σατινέ κρύσταλλο ασφαλείας 6mm και σταθερά χρωμέ minimal πλαίσια. Η επίστρωση Ideal Clean στα διάφανα κρυστάλλινα τοιχώματα διευκολύνει τον καθαρισμό και τα διατηρεί καθαρά για μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς τα ανεπιθύμητα ίχνη αλάτων νερού.
Και επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, αν οι τοίχοι σας δεν είναι απόλυτα ίσιοι, οι καμπίνες “Kubo” παρέχουν την δυνατότητα οριζόντιας προσαρμογής (ανοχές) έως 2,5cm ανά panel ή πόρτα και έως 5cm στην πλήρη διάσταση καμπίνας, διασφαλίζοντας έτσι την τέλεια προσαρμογή και στεγανοποίηση.
Μπορείτε να συνδυάσετε άριστα το μοντέρνο στυλ των καμπίνων ντους “Kubo” με την μεγάλη γκάμα από ντουσιέρες, στήλες ντους, μπαταρίες και άλλα συνοδευτικά αξεσουάρ Ideal Standard, για να δημιουργήσετε την δική σας όαση ηρεμίας και αναζωογόνησης.
Διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.


http://www.markware.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...