Πάσχα 2011: Η (τελευταία) στιγμή της μεγάλης φυγής

Εκεί που λέγαμε πως φέτος θα μείνουμε στην Αθήνα, ρίξαμε μια ματιά στις τιμές και τις προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιωτικών γραφείων για το τετραήμερο που απέχει πλέον μιαν ανάσα, και αναθεωρήσαμε.

Θετικές Σκέψεις Σε Δύσκολες Εποχές

Πιστέψτε με, ακόμα και για ένα γνήσιο miss κορίτσι όπως εγώ, που προσπαθεί να βλέπει πάντα την όμορφη πλευρά της ζωής και να είναι αισιόδοξο και χαμογελασ, το να γράψει ένα «Γυαλιά-Καρφιά» όταν γύρω τόμας συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο.

∆ιατροφή & οµορφιά

Τα υποκατάστατα διατροφής µπορούν να µας βοηθήσουν να διατηρούµε σωστές διατροφικές συνήθειες στις µέρες µας;

Από τη µια είναι δύσκολο να πείσουµε τον εαυτό µας ότι πρέπει να το κάνει και από την άλλη δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να ελέγξουµε αυτό που τρώµε. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύς ο κόσµος που δεν τρέφεται σωστά και αυτό φαίνεται και από τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας.

Δεντρολίβανο και λεβάντα για τα μαλλιά σας

Eίτε το φτιάξετε μόνη σας, είτε το προμηθευτείτε από κάποιο σχετικό κατάστημα με βιολογικά και φυτικά προϊόντα, σημασία έχει ότι οφείλουμε να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας. Η συνταγή είναι η εξής:

Ο βασιλικός γάμος θα μεταδοθεί στο internet

Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο αβαείο του Westminster στο Λονδίνο θα μεταδοθεί live μέσω του διαδικτύου, όπως ανακοινώθηκε.

Οι γυναίκες προτιμούν τη σοκολάτα από το σεξ

Μία στις τρεις γυναίκες ονειρεύονται μια σοκολάτα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σύγκριση με μόλις το 18 % των γυναικών που σκέφτονται το σεξ, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα.

Περίπου 2,3 εκατομμύρια Βρετανίδες παραδέχθηκαν ότι τρώνε ένα κομμάτι σοκολάτα τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, όπως ανέφερε η Daily Express...

Salvatore Ferragamo: Οι πιο Λαμπερές Μπαλαρίνες της Άνοιξης!

Ο ανοιξιάτικος καιρός είναι ιδανικός για να αφήσεις στην άκρη τις μπότες σου και να φορέσεις τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες!

Έτσι εμείς σου δείχνουμε ακόμα περισσότερα σχέδια, από τις μπαλαρίνες της νέας σεζόν.

Για ακόμη μια φορά, από τον γνωστό οίκο Salvatore Ferragamo, δες παρακάτω τις πιο λαμπερές μπαλαρίνες της Άνοιξης!

CRYSTAL LIVING – Λάμψη στο Σπίτι από τη Swarovski!

Η Swarovski παρουσιάζει το νέο της LookBook για τη νέα της συλλογή Home Décor για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011.

Η CRYSTAL LIVING περιλαμβάνει όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα που θα δώσουν λάμψη και φως σε κάθε ξεχωριστή γωνιά και σημείο του σπιτιού σου.

Δες παρακάτω το LookBook της εταιρίας με τα νέα υπέροχα προϊόντα που θα βρεις διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Swarovski!

Η σουίτα του Μίκυ Μάους

Είναι στο ξενοδοχείο Disneyland στην Καλιφόρνια (γιατί, νομίζατε ότι θα ήταν κάπου αλλού;). Μέσα σε ένα θέρετρο 500 στρεμμάτων η σουίτα καταλαμβάνει 496 τετραγωνικά μέτρα με ανοιχτό καθιστικό και δύο υπνοδωμάτια.

Πώς Να... Φτιάξετε Τα Δικά Σας Σαπούνια

Το να φτιάχνουμε μόνες μας τα σαπούνια που χρειαζόμαστε, από πρακτικής πλευράς είναι μία οικονομική λύση που μας παρέχει ταυτόχρονα και τη βεβαιότητα των φυσικών κι υγιεινών συστατικών. Από την πλευρά της δημιουργίας, η σαπωνοποιία είναι ένα πολύ οικονομικό κι εύκολο χόμπι, που μας προσφέρει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ευωδιές που χαλαρώνουν κι έλαια που καταπραΰνουν.

Παπούτσια Stradivarius Άνοιξη / Καλοκαίρι 2011

Η νέα συλλογή παπουτσιών Stradivarius περιέχει σχέδια για κάθε στυλ.

Σανδάλια ψηλοτάκουνα και  flat ,πλατφόρμες και μπαλαρίνες σε γήινες αποχρώσεις αλλά και σε έντονα χρώματα είναι κάποιες από τις επιλογές που θα δεις στα καταστήματα Stradivarius.

Tι ζητούν οι γυναίκες από έναν άνδρα

Τι ζητούν οι γυναίκες από τους άνδρες; Οι απαιτήσεις των γυναικών ως προς τους άντρες σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου, είναι ανάλογες ων δικών τους προσόντων.
Συγκεκριμένα, όσο πιο υψηλό είναι το βιοτικό επίπεδο μια γυναίκας, όσο πιο μορφωμένη και καλλιεργημένη είναι, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις που έχει από τους άνδρες.

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Τίμης Παρίσης

Σοκ προκαλεί στο χώρο της εγχώριας σοουμπίζ ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή μόδας Τίμη Παρίση.

Ένα συναρπαστικό ρετιρέ

Ο Mark Tracy του Chemical Spaces κατάφερε να φέρει την συναρπαστική ατμόσφαιρα του Λας Βέγκας σε αυτό το ρετιρέ στο κέντρο της πόλης. Χρησιμοποιώντας ότι ακριβότερο υπήρχε ο Tracy δημιούργησε ένα πολυδάπανο και φιλόξενο ρετιρέ τέλειο για πάρτι στο στυλ του Βέγκας.

Décor - Ανοιξιάτικος Αέρας στις Αποχρώσεις του Τιρκουάζ

Το τιρκουάζ είναι ένα από τα χρώματα που έχουμε συνδυάσει με την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Φωτεινό και έντονο χρωματικά, έχει την τάση να μας ταξιδεύει, γι’ αυτό και όταν χρησιμοποιείται μέσα στο σπίτι μπορεί να δημιουργήσει ένα συναίσθημα χαλάρωσης!

Facebook: Φίλη Ή Εχθρός;

Όλες φυσικά έχουμε ενημερωθεί κατά καιρούς, από λιγότερο ή περισσότερο επιστημονικά άρθρα, απόψεις και συζητήσεις για τα «δεινά» που έχει φέρει στη ζωή μας, από το 2004, το Facebook.

Έντονα χείλη! Πως θα πετύχεις το make-up trend της Άνοιξης!


Τα Έντονα χείλη είναι η πιο hot τάση στο μακιγιάζ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011.
Το είδαμε στις πασαρέλες,το είδαμε στις φωτογραφήσεις, αλλά και το ακούσαμε από όλους τους make up artists να μας παρακινούν να το υιοθετήσουμε!

Μαρία Σολωμού: Δεν με ενδιαφέρει να ξαναερωτευτώ

Η Μαρία Σολωμού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Instyle, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και πόσο ερωτευμένη είναι.

Bisexual η Evan Rachel Wood!

Η πρωταγωνίστρια του "True Blood", Evan Rachel Wood, δηλώνει πολύ ρομαντική, ειδικά όταν βγαίνει ραντεβού με μία άλλη γυναίκα, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν την ενδιαφέρει αν η επόμενη της σχέση θα είναι με άντρα ή και με γυναίκα...

Που θα κάνουν Ανάσταση ;

Ο χρόνος περνάει όλο και πιο γρήγορα και να που φτάσαμε και στο Πάσχα. Φέτος είναι στα καλύτερά του εφόσον πέφτει στην καρδιά της άνοιξης αλλά στον κόσμο της σόουμπιζ έχει πέσει και πολύ δουλειά. Το μεγάλο κοσμικό ερώτημα λοιπόν, “που θα κάνουν ανάσταση οι επώνυμοι” πέφτει και πάλι επί τάπητος  κι εγώ είμαι εδώ να σας απαντήσω.

10 oλοκαίνουρια ανατρεπτικά χτενίσματα! 'Ερχονται το 2012, τα βλέπεις πρώτη!

Υπάρχουν χτενίσματα που τα έχουμε δει και τα έχουμε ξαναδεί. Κάποια από αυτά είναι και τα αγαπημένα μας: τα ατημέλητα top knot, ή το χαμηλό πιάσιμο όπως της Chanel για παράδειγμα.

Νατάσα Καλογρίδη:Πώς "χτίζει"τέλειο σώμα


Ο προσωπικός γυμναστής της, Δημήτρης Σελούλης (dim.seloulis@gmail.com) αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της

Kατ’ οίκον διακοπές

Εξειδικευμένα συστήματα σκίασης, πέργκολες σε διάφορους χρωματισμούς, πισίνες τελευταίας τεχνολογίας και αξεσουάρ μετατρέπουν τον κήπο σας σε επίγειο παράδεισο.

Η Mariah Carey φωτογραφίζεται γυμνή λίγο πριν τη γέννα!

Μια αποκαλυπτική φωτογράφιση λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορεί, πραγματοποίησε η Mariah Carey για το περιοδικό “Life&Style”. Στο πλευρό της είχε ασφαλώς τον συντροφό της Nick Cannon.

Υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο μητέρα με μεταμοσχευμένη καρδιά

Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα

Ένα υγιέστατο αγοράκι, έφερε σήμερα στον κόσμο, μια 38χρονη γυναίκα, η οποία είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς προ επταετίας.

Δώρα για βαφτιστήρια: 10 παιχνιδιάρικες προτάσεις

Ένα μάλλον υπερβολικό κλισέ λέει ότι «δεν υπάρχει χειρότερη πράξη από το να δωρίζεις σε ένα παιδί κάτι που χρειάζεται». Ναι, σαφώς υπάρχουν πάντα εκείνοι που κηρύττουν πολέμους εναντίον αμάχων πληθυσμών, αλλά μάλλον καταλαβαίνετε την αλήθεια που θέλει να υποδηλώσει η υπερβολή, αν θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια έστω και μία φορά που ανοίξατε ένα χρωματιστό κουτί για να βρείτε μέσα, αντί για το παιχνίδι που ονειρευόσασταν, ένα πουκάμισο κι ένα παντελονάκι.

Ξάνθη: Πάσχα με χίλια χρώματα

«Ξάνθη, πόλη του Καρναβαλιού». Αποτασσόμαστε την κλισέ ετικέτα της θρακιώτικης «αρχόντισσας» και προτιμούμε να την επισκεφθούμε όταν τα χίλια χρώματά της δεν οφείλονται σε σερπαντίνες και συνθετικές περούκες, αλλά σε ανθισμένα λουλούδια, κελαρυστές όχθες και στο ανοιξιάτικο φως που αναδεικνύει την αυθεντικότητά της.

Πασχαλινά bazaar: Το shopping το επιούσιο

Μικρά και μεγαλύτερα bazaars, με arty δωράκια για τα βαφτιστήρια και τους φίλους, με χρωματιστές λαμπάδες, με καλό σκοπό, με την υπογραφή γνωστών καλλιτεχνών, με χρώματα και κέφια ανοίγουν αυτές τις μέρες τις πόρτες τους και μας περιμένουν,......

Tα 7 κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει

Είναι γνωστό ότι το θηλυκό γένος τρέφεται με τα αντρικά κοπλιμέντα, γιατί έτσι …ικανοποιούνται οι ανάγκες του για επιβεβαίωση. Όμως, ποιά είναι τα καλύτερα γλυκόλογα που κάθε μα κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει, τουλάχιστον μία φορά στη.ζωή της; Ανακαλύψτε τα στις παρακάτω γραμμές…

Η καλοκαιρινή κολεξιόν της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

ΔΕΙΤΕ: Ένα όνειρό της έγινε πραγματικότητα

Στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ της διάσημης ηθοποιού Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έξω από το εμπορικό κέντρο outlet Maasmechelen Village, συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος που ήθελε να δει από κοντά την ηθοποιό και τη νέα της καλοκαιρινή κολεξιόν, με ρούχα και αξεσουάρ παραλίας!

Δείτε τις φωτογραφίες…

Aλλαγή σκηνικού

Οι θεωρητικοί της μοντέρνας αρχιτεκτονικής υποστηρίζουν ότι η κατασκευή ενός κτιρίου πρέπει να είναι «ειλικρινής», δηλαδή να μην επικαλύπτεται από διακοσμητικές επενδύσεις. Mε αυτό το σκεπτικό οι πρωτοπόροι του μοντερνισμού τόνισαν τα δομικά στοιχεία των κτιρίων προβάλλοντας κολόνες και δοκάρια από γυμνό μπετόν ή χάλυβα.

Οι πιο “Γλυκές” Τσαντούλες είναι του Kenzo!

Αυτή την Άνοιξη ο οίκος Kenzo θα μας παρουσιάσει τις πιο γλυκές τσαντούλες!

ο Antonio Marras εμπνέεται από τα γαλλικά Laduree Macaroons γλυκάκια και τα κάνει τσαντούλες!

To Μικρό Τσαντάκι του Valentino!

Μικρό, τόσο που χωράει κάτι λιγότερο από τα απαραίτητα. Εντυπωσιακό, τόσο ώστε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του!

140.000 λίρες αγγλίας για πέδιλα

Οικονομική κρίση είπατε; Ο κόσμος φοβάται και έχει συγκρατηθεί στις αγορές του; Τότε τι θα λέγατε στην είδηση ότι αυτή τη στιγμή διατίθεται προς πώληση ένα ζευγάρι πέδιλων που κοστίζουν 140.000 λίρες;

Τα ολόχρυσα πέδιλα είναι διακοσμημένα με διαμάντια και δημιουργήθηκαν από μια ομάδα χρυσοχόων σε θερμοκρασίες άνω των 1.000ºC καθώς είναι φτιαγμένα από ατόφιο χρυσάφι και διακοσμημένα με πάνω από 2.200 διαμάντια, συνολικού ύψους 30 καρατίων!

Φεστιβάλ Καννών 2011: Το Χόλιγουντ στη Γαλλική Ριβιέρα

Παρουσία λαμπερών αστέρων του Χόλιγουντ θα πραγματοποιηθεί και φέτος το 64ο Φεστιβάλ των Καννών (το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο) από τις 11 έως τις 22 Μαΐου. Φέτος, στην αφίσα του φεστιβάλ πρωταγωνιστεί η Faye Dunaway που πήρε τη σκυτάλη από την Juliette Binoche.

Πώς να Φορέσω ένα Τοπ σαν Τουνίκ;

Ο τρόπος που θα φορεθεί ένα τοπ – τουνίκ εξαρτάται από το μάκρος του.

Αν είναι μακρύ αρκετά, δεν θα δείξει ωραίο φορεμένο με σακάκι και θα πρέπει να προτιμήσεις κάποια ελαφριά καμπαρντίνα.

Η δίαιτα της Kate Middleton

Με ύψος 1,76, η Κate φορά νούμερο 36, κι όμως δεν στερείται το φαγητό.

Σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue, έχει μια πολύ φυσιολογική συμπεριφορά σε σχέση με το φαγητό και πρέπει να έχει πολύ καλά γονίδια γι' αυτό και δεν έχει ανάγκη από δίαιτες.

Κότσος με διπλό δέσιμο

Αυτή η πρόταση είναι κομψή, γοητευτική και πάνω απ' όλα πολύ εύκολη.

Εσείς αυτό που κάνετε είναι καταρχήν να ισιώσετε τα μαλλιά. Να τα τραβήξετε όλα προς τα πίσω με λίγο τζελ φορμαρίσματος.

Φαρδιά παντελόνια: Η δυναμική επιστροφή

Οι παντελόνες ή τα σαλβάρια κάνουν ολοένα και περισσότερο την εμφάνισή τους στις πασαρέλες της μόδας, ενώ θεωρείται το ρούχο-φάρος του καλοκαιριού. Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες γιατί είναι άνετο, αλλά πολλές φορές αποφεύγετε να το φορέσετε γιατί νομίζετε πως σας δείχνει χοντρές.

Συμβουλές για το μαγιό σας από τις διάσημες

Μπορεί να είναι νωρίς, μπορεί ο καιρός να μην σας προδιαθέτει αλλά το καλοκαίρι σε λίγους μήνες θα είναι εδώ!

Γι’ αυτό και το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας δείχνει τις πρώτες εμφανίσεις των διάσημων σταρ με τα μαγιό τους για να μπορέσετε να διαλέξετε το καταλληλότερο μαγιό για τη δική σας σιλουέτα.

Διάσημες μαμάδες σε φόρμα!


Ελένη Μενεγάκη, 40
Δεν γυμνάζεται και της αρέσει πολύ το φαγητό. Αποτέλεσμα και στις τρεις εγκυμοσύνες της να πάρει από 15 έως 20 κιλά. Ωστόσο, αμέσως μετά έμπαινε σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, απευθυνόμενη πάντα σε διαιτολόγο.

Διατροφική προετοιμασία για μια υγιή εγκυμοσύνη!

Η διατροφή επηρεάζει σημαντικά τη πιθανότητα σύλληψης καθώς και την επιτυχή έκβαση της εγκυμοσύνης και αφορά τόσο τη γυναίκα, όσο και τον άντρα. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τη διατροφική προετοιμασία της γυναίκας πριν την εγκυμοσύνη.

Άνοιξη! Ανθίζει η φύση... και οι αλλεργίες. Δες τι μπορείς να κάνεις..

Η μέρα μεγαλώνει... ακόμη κι αν μένεις στην πόλη βλέπεις γύρω σου τα πάντα να πρασινίζουν και να γεμίζουν λουλούδια. Ακούγονται τιτιβίσματα πουλιών και όλη η φύση προετοιμάζεται για την πιο όμορφη εποχή. Την Άνοιξη! Μαζί όμως με τα χελιδόνια, μήπως τρέμεις πως.θα επιστρέψουν και οι αλλεργίες σου;

Επιμενουν... ελληνικά!

Mέσα από το παιχνίδι της αλλαγής χρήσης σε αναγνωρίσιμα αντικείμενα, οι Greece is for Lovers βρίσκουν
τη δημιουργική τους ταυτότητα αντλώντας στοιχεία από συμβολισμούς της ελληνικότητας.

Μπες στο Διαμέρισμα της Gwyneth Paltrow στο Manhattan!

Ο τρόπος ζωής και το στιλ της, καθρεπτίζεται στο διαμέρισμά της στο Manhattan, στη γειτονιά TriBeca.

Η Gwyneth Paltrow επιλέγει απαλές αποχρώσεις του λευκού, ροζ, γκρι, αλλά και χρυσού, δημιουργώντας ένα χώρο ξεχωριστό που εντυπωσιάζει και αποπνέει θηλυκότητα με την πρώτη ματιά!

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το διαμέρισμά της.

Οσφυαλγία – Ισχιαλγία – Δισκοπάθεια - Δισκοκήλη

Οσφυαλγία, Ισχιαλγία, Δισκοπάθεια και Δισκοκήλη είναι 4 όροι που πολύ συχνά συγχέονται μεταξύ τους. Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι το ότι πολύ συχνά κάποιος ασθενής μπορεί να “έχει” και τα 4. Υπάρχει δηλαδή μεταξύ αυτών των παθήσεων ή συμπτωμάτων μια αλληλένδετη σχέση. Ας δούμε όμως ξεχωριστά τι ακριβώς περιγράφει ή σημαίνει κάθε όρος.

Το Top10 των μύθων περί υγείας

Μία επισκόπηση από Αμερικανούς ερευνητές πάνω σε επτά συνηθισμένες ιατρικές πεποιθήσεις έδειξαν πως δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μύθοι. Κάποιες από αυτές είναι εντελώς αναληθείς, ενώ άλλες δεν έχουν επαρκή αποδεικτικό υλικό σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Ιντιάνα.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: "Στην τσάντα μου θα βρεις τα πάντα... και ένα γιαούρτι!"

Η μαχητική δικηγόρος από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά "Τα μυστικά της Εδέμ" είναι το ίδιο αποφασιστική και προσγειωμένη και στην καθημερινή της ζωή.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη δεν είναι ένας άνθρωπος που θα έφτανε ποτέ στα άκρα για να χάσει κιλά, ξέρει όμως πως η εμφάνιση είναι σημαντική για τη δουλειά ενός ηθοποιού. Μάθε όλα τα fitness μυστικά της εδώ...

Έκαψε το πέος του άντρα της αλλά δεν φυλακίστηκε

Με έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά με... αναστολή, τιμωρήθηκε μια γυναίκα στην Αυστραλία επειδή σκότωσε τον άνδρα της, βάζοντας φωτιά στα γεννητικά του όργανα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...