Δώρα για βαφτιστήρια: 10 παιχνιδιάρικες προτάσεις

Ένα μάλλον υπερβολικό κλισέ λέει ότι «δεν υπάρχει χειρότερη πράξη από το να δωρίζεις σε ένα παιδί κάτι που χρειάζεται». Ναι, σαφώς υπάρχουν πάντα εκείνοι που κηρύττουν πολέμους εναντίον αμάχων πληθυσμών, αλλά μάλλον καταλαβαίνετε την αλήθεια που θέλει να υποδηλώσει η υπερβολή, αν θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια έστω και μία φορά που ανοίξατε ένα χρωματιστό κουτί για να βρείτε μέσα, αντί για το παιχνίδι που ονειρευόσασταν, ένα πουκάμισο κι ένα παντελονάκι.

Με αυτήν την πικρή ανάμνηση κατά νου, γυρνάμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα, και ανακαλύπτουμε τα πασχαλινά δώρα που τα βαφτιστήρια σας θα χαρούν να ανοίξουν.

Στο Trendybaby.gr βρήκαμε το λούτρινο προβατάκι της φωτογραφίας, ιδανικό για μωράκια και παιδιά έως τριών ετών, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη μικρή κουβέρτα για να μην πέφτει από τα χέρια τους. Μπορείτε να το αγοράσετε online, στην τιμή των 30,60 ευρώ –αποστέλλεται εντός 24 ωρών από την παραγγελία.

Οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι θα λατρέψουν το ολίγον ρετρό επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, που βρήκαμε στο Gadgetbox.gr. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ξύλο, πιστό αντίγραφο του κλασσικού μεγάλου "τραπεζιού" με ειδική θέση για να κρατάτε το σκόρ και με… μεγάλες αντοχές για να δέχεται τα απαραίτητα χτυπήματα, έχει διαστάσεις 51x35 εκατοστά και κοστίζει 30 ευρώ.

Το βιβλίο «Πασχαλινές κατασκευές με λαγό, κότα και κοτοπουλάκια» υπόσχεται να δώσει ιδέες, αλλά και βήμα προς βήμα οδηγίες, για πασχαλινές κατασκευές, που θα εμπνεύσουν τα παιδιά για να δημιουργήσουν και να στολίσουν το σπίτι. Στο βιβλίο περιέχονται πατρόν, πρακτικές συμβουλές και ιδέες για να βοηθήσετε τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους λαγουδάκια, κοτοπουλάκια και πασχαλινά καλάθια. Το βρήκαμε online στο Perizitito.gr, στην τιμή των 11 ευρώ. 

Η UNICEF προτείνει, όπως κάθε χρόνο, πασχαλινά δώρα, παιχνίδια και λαμπάδες, που –εκτός από το παιδί στο οποίο θα τα χαρίσετε– θα κάνουν ευτυχισμένα πολλά ακόμη παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μας αρέσει πολύ το παιδικό ρολόι της φωτογραφίας, με το πολύχρωμο λουράκι του, το οποίο προσφέρεται σε κουτί δώρου που μπορεί εν συνεχεία να μετατραπεί σε κύβο φωτογραφιών ή κουμπαρά. Κοστίζει 20 ευρώ, και μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ.

Η τηλεκατευθυνόμενη Ferrari Fiorano, κατασκευασμένη σε κλίμακα 1:16, αναμφισβήτητα θα ενθουσιάσει τους μικρούς επίδοξους οδηγούς. Την βρήκαμε στο Ouaou.gr, το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά δώρα, χωρισμένα ανά ηλικιακή κατηγορία –δείτε τα αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ.

Αν αναζητάτε ένα «έξυπνο» δώρο, που ταυτόχρονα θα διασκεδάσει τα παιδιά, το Caeleste Shop είναι μία από τις καλύτερες online διευθύνσεις. Πειράματα, κατασκευές, τηλεσκόπια, σπαζοκεφαλιές για παιδιά κάθε ηλικίας φιγουράρουν –μαζί με λαμπάδες για μικρούς εξερευνητές– στα ηλεκτρονικά ράφια του. Ξεχωρίσαμε το παιχνίδι «Επιστήμη με Πυραμίδες», το οποίο υπόσχεται να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά των αρχαίων Αιγυπτίων, μέσα από μια σειρά πειραμάτων που εξηγούν πώς γινόταν η μεταφορά των ογκόλιθων, πώς λειτουργεί ένα ηλιακό ρολόι, πώς φτιάχνονταν οι μούμιες και πώς αποκωδικοποιείται η ιερογλυφική γραφή. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι online, στην τιμή των 21,90 ευρώ.

Υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες για αγόρια και κορίτσια, μικρούς και μεγάλους μας προτείνει η ActionAid. Ένας χαρταετός, μια γατούλα, ένα φύλλο ελιάς κοσμούν τις πρωτότυπες και καλαίσθητες λαμπάδες και βοηθούν στην καταπολέμηση της φτώχειας. Κι αν θέλετε να συνοδέψετε τη λαμπάδα και με δωράκι, μια επίσκεψη στο site της ActionAid θα σας δώσει λύση. Μπλουζάκια, σαλοπέτες, σαλιάρες και παιδικά σακίδια σε χαρούμενα χρώματα μεταφέρουν το μήνυμα κατά της φτώχειας. Κάντε την παραγγελία σας online ή τηλεφωνικά στο 210 9212321.

Παζλ, επιτραπέζια και παιχνίδια καρτών, σε τιμές που ξεκινούν από 7 ευρώ, διαθέτει το PlayMania.gr. Παζλ με ήρωες και ηρωίδες της Disney, ξύλινα, mini και maxi, από 24 έως 24.000 κομματιών, εγγυώνται ατελείωτες ώρες ποαιδικής διασκέδασης και… αφοσίωσης. Ξεχωρίσαμε το παζλ με την μικρή γοργόνα, διαστάσεων 48x34 εκατοστών, κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών. Μπορείτε να το αγοράσετε online, στην τιμή των 12,60 ευρώ, από εδώ.

Τι θα λέγατε για ένα παιδικό βιβλίο, που θα βοηθήσει το παιδί να ταξιδέψει με την φαντασία του; Το ταξίδι του κόκκινου αβγού, της Γλυκερίας Γκρέκου, σε εικονογράφηση Ακριβής Συμεωνίδη, είναι ένα γλυκύτατο παραμύθι, με επίκαιρο θέμα ένα… κόκκινο αβγό που το σκάει από την παρέα του, γνωρίζεται με ένα άσπρο σύννεφο, τον Μπαμπακένιο, και μαζί ταξιδεύουν, γνωρίζουν τον κόσμο και βοηθούν κάποιους που τους έχουν ανάγκη. Το βρήκαμε στο CaptainBook.gr, στην τιμή των 7,20 ευρώ. 

Τα αγαπημένα μας Playmobil και Lego, αλλά και κούκλες Barbie, και λούτρινα ζωάκια, και επιτραπέζια για όλες τις ηλικίες –συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Kaissa, για τα μεγαλύτερα παιδιά– βρήκαμε σε εξαιρετικές τιμές στο Plus4U.gr. Το Playmobil σετ της φωτογραφίας, με τις νεράιδες, το σιντριβάνι, τον μονόκερο και τα άλλα ζωάκια τους κοστίζει 26,30 ευρώ, ενώ για τα αγοράκια ξεχωρίσαμε την έτοιμη για δράση πυροσβεστική ομάδα, με αντλία νερού και ειδικό εξοπλισμό, στην τιμή των 22 ευρώ.





www.in2life.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...