Που θα κάνουν Ανάσταση ;

Ο χρόνος περνάει όλο και πιο γρήγορα και να που φτάσαμε και στο Πάσχα. Φέτος είναι στα καλύτερά του εφόσον πέφτει στην καρδιά της άνοιξης αλλά στον κόσμο της σόουμπιζ έχει πέσει και πολύ δουλειά. Το μεγάλο κοσμικό ερώτημα λοιπόν, “που θα κάνουν ανάσταση οι επώνυμοι” πέφτει και πάλι επί τάπητος  κι εγώ είμαι εδώ να σας απαντήσω.
Να ξεκινήσω από τον απόλυτο που ανήμερα έχει και τη γιορτή του. Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν Ανάσταση θα κάνει όπου θέλει αφού η επίσημη πρώτη του στο “Θάλασσα” μετατέθηκε για την Παρασκευή 29 Απριλίου ώστα να είναι όλα τέλεια και εμείς εκεί! Αν δεν πάνε Κέρκυρα , ο Σάκης και η Κάτια λαμπάδες και επιτάφιο θα κάνουν οικογενειακώς στο μοναστήρι που βάφτισαν την Αναστασια κοντά στο σπίτι τους.
Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα πρέπει να απομακρυνθεί από την πίστα του Caramella έτσι για οβελία θα πάει σε εξοχικό φίλων έξω από την Κόρινθο οικογενειακώς. Στην Αθήνα θα μείνουν  η Ζέτα Μακρυπούλια αφού έχει θέατρο και σόου, ο Νίκος Μουτσινάς που κάνει πρόβες για το καλοκαίρι αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης που θέλει να περάσει χαλαρά. Παίζει πάντως και το σενάριο που θέλει το Μαζώ στην Ινδία. Στο Ουνταιπούρ σίγουρα πάντως είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος – μάυρη πέτρα μας έριξε.

Η Ευγενία Μανωλίδου φέτος θα ευχαριστηθεί κοκορέτσι στην Αθήνα αφού πέρισι χόρευε και ήταν σε σκληρό πρόγραμμα διατροφής.

Στο εξοχικό του στις Μηλιές σκέφτεται να ανέβει ο Αντώνης Ρέμος και κάπου εκεί κοντά , στον Αγιο Βλάσσιο θα είναι και η Δέσποινα Καμπούρη με το Βαγγέλη της.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα κάνει επίσης ανάσταση στην πίστα αφού το μεγάλο Σάββατο ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Οραμα στη θεσσαλονίκη. Επίσης βόρεια θα κατευθυνθούν η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη αφού θα πάνε στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ελλη Κοκκίνου θα πάρει το γιόκα της και θα πάνε στο εξοχικό τους στο Πόρτο Υδρα και μόλις τον αναλάβει ο μπαμπάς του θα πάρει τον αγαπημένο της πανήψυλο mr Μπόγρη και θα πάνε στη Ρώμη.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο τελικά – και όχι τη Λάρισα- και θα καταλήξουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Εξίσου μακρινό ταξίδι θα κάνει η Μαρία Μπακοδήμου που θα πάει στο Μαιάμι .

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα ξεκουραστούν στο εξοχικό τους στη Δροσιά της Βοιωτίας -που είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο μέρος λίγο πριν τη Χαλκίδα και κάπου εκεί κοντά στο εξοχικό της στη Μαλεσίνα θα είναι και η Μιμή Ντενίση. Πάει ο Βόλος. Εκεί θα βρίσκεται ο Σωτήρης Πολύζος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού θα πάνε στην Αίγινα. Ο Χρύσανθος Πανάς , η Ελενα Σύρακα, ο Τζόνι Καλημέρης, η Μαρία Ιωάννου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα πάνε στην Υδρα. Οι hardcore κοσμικοί στο Πόρτο Χέλι. Τα παιδιά των καλών οικογενειών στην Αντίπαρο για ψάρεμα.

Ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης θα πάει στην Αίγινα και η Βάνα Μπάρμπα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας που έχουν σπίτι οι γονείς της και ο νονός της Φαίδρας.

Οι σύντομα νέοι γονείς Πέγκη Ζήνα και Γιώργος Λύρας θα περάσουν ήρεμα σε ένα χωριό έξω από τη Ναύπακτο και κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα  πάει να τους αναταράξει ο κουμπάρος τους Ηλίας Ψινακης αν δεν καταλήξει στο εξοχικό του στα 3-5 Πηγάδια-ή σε καμία σκαφάρα στη Μύκονο.

Μέχρι τώρα πάντως αναποφάσιστοι παραμένουν οι Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ελενα Παπαρίζου και Βίκη Καγιά ενώ η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας θα πάνε στο εξοχικό τους στην Καλαμάτα.

Με απόλυτο ξεκίνησα και με απόλυτη θα τελειώσω αφού η Αννα Βίσση σκέφτεται σοβαρά να περάσει το Πάσχα στην αγαπημένη της Σαντορίνη. Προς το παρών βρίσκεται στην Κύπρο κοντά στους γονείς της όπου ίσως και να παραμείνει. Την Ελένη μας δεν τη δίνω όμως εγώ ήδη βρίσκομαι στη Μακρινίτσα. Περιμένω Αρη Καβατζίκη να τον σουβλίσω – αν ξαναπεί ειρωνία για Σάκη- και να πιούμε τσίπουρα.

Last but not least , στην Αθήνα θα μείνουν όσοι γεννάνε! Αρα οι Λιαγκαίοι και οι Γκουνταραίοι θα τα περάσουν καλύτερα απ΄όλους!


gossip-tv
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...