Φαρδιά παντελόνια: Η δυναμική επιστροφή

Οι παντελόνες ή τα σαλβάρια κάνουν ολοένα και περισσότερο την εμφάνισή τους στις πασαρέλες της μόδας, ενώ θεωρείται το ρούχο-φάρος του καλοκαιριού. Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες γιατί είναι άνετο, αλλά πολλές φορές αποφεύγετε να το φορέσετε γιατί νομίζετε πως σας δείχνει χοντρές.


Το βρετανικό τεύχος του Vogue, σας δίνει κάποιες μικρές συμβουλές για το πώς μπορείτε να τα φορέσετε, με τι ρούχα και αξεσουάρ να τα συνδυάσετε. Το συν που έχουν είναι ότι εκτός από πολύ άνετα, μπορούν πολύ εύκολα να μεταμορφωθούν σε πολύ σικ. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πιο από όλα τα στιλ σας ταιριάζει περισσότερο. Το πιο άνετο, το μποέμ σικ ή το casual.

Εάν το άσπρο παντελόνι είναι βασικό κομμάτι στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, μπορείτε να εναλλάσσετε τα είδη του ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Τη μία μέρα μπορείτε να φορέσετε ένα άσπρο τζιν, την άλλη ένα λινό και την παρα-άλλη ένα σαλβάρι. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα στενό τοπ σε στιλ φούτερ και σανδάλια, κατά προτίμηση δερμάτινα σε φυσικούς τόνους. Επιλέξτε ξύλινα μπιζού (βραχιόλι και κολιέ) και μία τσάντα στιλ ταχυδρόμου από δέρμα σε φυσικούς τόνους.

Στιλ μποέμ σικ: Μπορεί το σαλβάρι να είναι σικ; Και όμως, μπορεί. Ίσως να το έχετε δει σε κάποιο ντεφιλέ αλλά ποτέ δεν σας είχε περάσει από το μυαλό να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στιλ. Το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, αρκεί να το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ιδιαίτερα αν δεν είστε πολύ ψηλές ή έχετε καμπύλες, ώστε να δώσετε ύψος στην σιλουέτα σας και έναν τόνο ελαφρώς σοφιστικέ. Διαλέξτε γυαλιά ηλίου σε ρετρό στιλ αντί για μπιζού αν επιλέξετε να το φορέσετε όσο ακόμα ο ήλιος είναι ψηλά, ενώ για το βράδυ συνδυάστε το με μία τσάντα φάκελο.

Στιλ casual: Το casual φαρδύ παντελόνι μπορεί να φορεθεί άνετα ακόμα και στο γραφείο. Συνήθως είναι πολύ λιτό, τόσο στο σχέδιό του όσο και στο χρώμα του. Φοριέται εύκολα με μία ανάλαφρη μπλούζα λευκή ή κρεμ, με σανδάλια με τακούνι και εφαρμοστό γιλέκο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ έχετε δύο επιλογές, είτε ένα ξύλινο έθνικ κολιέ είτε ένα πολύ μακρύ κολιέ, το οποίο θα κάνετε κόμπο στην άκρη ώστε να μην σας ενοχλεί.




www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...