Πασχαλινά bazaar: Το shopping το επιούσιο

Μικρά και μεγαλύτερα bazaars, με arty δωράκια για τα βαφτιστήρια και τους φίλους, με χρωματιστές λαμπάδες, με καλό σκοπό, με την υπογραφή γνωστών καλλιτεχνών, με χρώματα και κέφια ανοίγουν αυτές τις μέρες τις πόρτες τους και μας περιμένουν,......
όχι απλώς για να επιδοθούμε στο σπορ του shopping με την δικαιολογία των ημερών, αλλά και για να ενισχύσουμε το έργο σημαντικών φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανώσεων, που σήμερα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Συγκεντρώσαμε δέκα διευθύνσεις για να αγοράσετε αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζί με την λαμπάδα σας, και λίγη ευτυχία για ένα μικρό παιδί ή ένα αδέσποτο κουταβάκι.
Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Athens Heart Πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πασχαλινά διακοσμητικά, καθώς και ποικιλία ειδών με τη σφραγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» περιλαμβάνει το bazaar που φιλοξενεί το εμπορικό κέντρο Athens Heart, από την Παρασκευή 15 Απριλίου μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου. Τα πιτσιρίκια σας θα έχουν εδώ την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν την δική τους λαμπάδα με τη βοήθεια των ανιματέρ της Μικρής Ζούγκλας του athensheart, και να την προσφέρουν στο bazaar, συμβάλλοντας δημιουργικά στο έργο του οργανισμού.

Ο Σύλλογος Φλόγα στο Τρενοθέατρο Πεζόδρομος Στοά Μακρυγιάννη αρ. 5 (Μετρό Ακρόπολη), τηλ. 210 9243609 Tο Τρενοθέατρο, η art gallery της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, διοργανώνει πασχαλινό bazaar με μουσική, ποτά και πολλές εκπλήξεις το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Ξεχωριστά δώρα σε χαμηλές τιμές, χειροποίητα κοσμήματα, πρωτότυπα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, πίνακες ζωγραφικής Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, λαμπάδες, παιδικά παιχνίδια επιλεγμένα με φαντασία και μεράκι από την ηθοποιό Τατιάνα Λύγαρη. Με την παρουσία και τις αγορές σας στηρίζετε τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια του Συλλόγου Φλόγα.

Το Stray.gr στην Chili Art Gallery Δημοφώντος 13-15, Θησείο, τηλ.: 210 7292564 Η πρώτη εικαστική έκθεση φιλοζωικού περιεχομένου φέρει την υπογραφή του σωματείου για τα αδέσποτα Stray.gr, και φιλοξενείται στην Chili Art Gallery το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ. Τριάντα επώνυμοι καλλιτέχνες φιλοτεχνούν αφιλοκερδώς έργα και χρηστικά αντικείμενα. Αγοράζοντάς τα, ενισχύετε το έργο του Stray.gr, αφού όλα τα έσοδα διατίθενται στο σωματείο.

Η Ανάσα στην Τεχνόπολη Αίθουσα Δ13 «Σιδηρουργείο», Πειραιώς 100, Γκάζι Πασχαλινό bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, όπως λαμπάδες, κορνίζες, κάρτες και άλλα γιορτινά είδη, που έχουν κατασκευάσει με πολύ μεράκι τα παιδιά-μέλη της «Ανάσας» διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 10 έως και τις 19 Απριλίου και ώρες 10.00-21.00. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2007, ως 18μηνο Πρόγραμμα Αποασυλοποίησης ατόμων με αυτισμό, δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, πρώην έγκλειστων στο Νταού Πεντέλης. Από τότε έως σήμερα η «Ανάσα» έχει επιτελέσει πολύ σημαντικό έργο προσφέροντας τις υπηρεσίες της στα άτομα αυτά.

Η Διαδρομή στο Περιστέρι Το Κέντρο Εναλλακτικής Απασχόλησης και Θεραπευτικών Δράσεων Διαδρομή πραγματοποιεί πασχαλινό bazaar με χειροποίητα είδη κατασκευασμένα από εικοσιδύο εξυπηρετούμενους της Διαδρομής, όπως πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, κοσμήματα, μικροδώρα κ.ά. Η «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» αποσκοπεί μέσω των Παραγωγικών Εργαστηρίων της στην προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης των μελών της, τα οποία είναι ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και/ή ελαφρά νοητική υστέρηση. Οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν για τα δώρα τους προϊόντα Body Shop, ευγενική χορηγία της εταιρείας. Το bazaar φιλοξενείται στις αρχές του πεζόδρομου της Εθν. Αντιστάσεως στο Περιστέρι, κοντά στον σταθμό μετρό Αγ. Αντωνίου την Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 19.00 και το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 15.00.

Η Αμυμώνη στα The Mall και Golden Hall Η Αμυμώνη, ο μοναδικός πανελλήνιος σύλλογος γονέων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες διοργανώνει από τις 7 έως τις 21 Απριλίου δύο πολύχρωμα πασχαλινά bazaar στα δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα των Βορείων Προαστίων, The Mall και Golden Hall. Χρωματιστές λαμπάδες, κεριά, βραχιολάκια, χειροποίητα διακοσμητικά και δώρα σας περιμένουν για να τα αγοράσετε, στηρίζοντας έτσι οικονομικά το έργο του συλλόγου.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καισαριανής στο Δημαρχείο Καισαριανής Κλαζομένων και Ηρώων Πολυτεχνείου, Καισαριανή Λαμπάδες, πασχαλινά δώρα, βιβλία, διακοσμητικά και κοσμήματα, σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ φιλοξενούν οι πάγκοι του πασχαλινού bazaar του Φιλοζωικού Συλλόγου Καισαριανής «Όλγα Μάλλη», το οποίο φιλοξενείται στο Δημαρχείο την Κυριακή 17 και την Δευτέρα 18 Απριλίου, από τις 10.00 ως τις 20.00. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να ενισχύσουν το έργο του συλλόγου.

Studio Μελίτη Παλ. Μπενιζέλου 2, 1ος όροφος, πλ. Μητρόπολης, 2103217085, Αθήνα Με μυρωδιές της Άνοιξης και πασχαλινά χρώματα, το studio Μελίτη οργανώνει διήμερο bazaar με μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και δωράκια για εσάς και το βαφτιστήρι σας, σε τιμές που κυμαίνονται από 5 έως 20 ευρώ, την Παρασκευή 15/4 από τις 14.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 16/4 από τις 10.00 έως τις 16.00. Αναζητήστε τις λαμπάδες Fortune Hearts με χαριτωμένα μηνύματα για μεγάλα ερωτευμένα παιδιά.

Ash in Art Λαχούρη 1 και Ηρακλέους, τηλ.: 210 9216890 Σαράντα νέοι designers εκθέτουν τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, κοσμήματα, ρούχα, αντικείμενα και αξεσουάρ, στο πασχαλινό bazaar του Ash in Art, που διοργανώνεται από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, από τις 16.00 έως τις 22.00. Με την είσοδό σας στο bazaar, μάλιστα, και ανεξάρτητα από αγορές, κερδίζετε παρακολούθηση και συμμετοχή μίας ώρας σε ένα από τα μαθήματα Τέχνης του Ash In Art που θα επιλέξετε. Παράλληλα, με κάθε αγορά σας κερδίζετε 10% έκπτωση σε όλα τα μαθήματα Τέχνης του Ash in Art.




Πασχαλινό bazaar στο Black Duck Χρήστου Λαδά 9Α, Πλατεία Καρύτση, τηλ.: 210 3234760 Η Μαύρη Πάπια της Πλατείας Καρύτση διοργανώνει bazaar με περίτεχνα διακοσμημένες λαμπάδες, κοσμήματα, έργα τέχνης, βιβλία και πολλά χειροποίητα αντικείμενα με “στυλ και φαντασία” φιλοτεχνημένα από νέους δημιουργούς, σε χαμηλές τιμές.


www.in2life.gr



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...