Διάσημες μαμάδες σε φόρμα!


Ελένη Μενεγάκη, 40
Δεν γυμνάζεται και της αρέσει πολύ το φαγητό. Αποτέλεσμα και στις τρεις εγκυμοσύνες της να πάρει από 15 έως 20 κιλά. Ωστόσο, αμέσως μετά έμπαινε σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, απευθυνόμενη πάντα σε διαιτολόγο.
Έτσι, μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες εμφανιζόταν στα πλατό της εκπομπής αδύνατη και σε απίστευτη φόρμα. Στο διατροφικό της πρόγραμμα δεν μπέρδευε ποτέ άμυλο και πρωτεΐνες, ενώ οι υδατάνθρακες ήταν περιορισμένοι. Το μυστικό της; Μικρές ποσότητες φαγητού σε τακτά χρονικά διαστήματα και καθόλου γλυκά.


Έλλη Κοκκίνου, 40
Στην εγκυμοσύνη πήρε 11 κιλά, κι έτσι δεν δυσκολεύτηκε να τα χάσει. Γυμναζόταν τρεις φορές την εβδομάδα με όργανα, ενώ δύο φορές την εβδομάδα έκανε power plate και αεροβική, το δε πρώτο καλοκαίρι μετά τη γέννα κολυμπούσε καθημερινά για 45 λεπτά. Η δίαιτά της περιλάμβανε 6 γεύματα και πριν από το καθένα έπινε ένα ποτήρι νερό. Το μυστικό της διατροφής της είναι η αποχή από αναψυκτικά και αλκοόλ, ενώ αντιστέκεται σθεναρά στα γλυκά και στις τηγανιτές πατάτες, τις οποίες λατρεύει.


Ελένη Πετρουλάκη, 40
«Δυσκολεύτηκα να τα χάσω, έβγαινα και έτρεχα στη γειτονιά στις 11.00 το βράδυ» είχε δηλώσει η Ελένη Πετρουλάκη, που κατάφερε μέσα σε 80 ημέρες να χάσει τα επιπλέον κιλά, τρώγοντας 5 γεύματα την ημέρα και ακολουθώντας ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, το PACE, για γρήγορη απώλεια κιλών και λίπους. «Η συμβουλή που δίνω στις γυναίκες που έχουν γεννήσει είναι άσκηση, έστω και για 10 λεπτά την ημέρα» συμβουλεύει.



Penelope Cruz, 37
Η Cruz φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να τρέχει σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της, για να διατηρεί το σώμα της σε καλή κατάσταση. Για να εμφανιστεί τόσο λεπτή στα Όσκαρ, η 37χρονη ηθοποιός, που στην εγκυμοσύνη της πήρε 14 κιλά, ακολούθησε μια δίαιτα υψηλής πρωτεϊνικής σύστασης, με βάση τις ανάγκες του σωματότυπού της, ενώ έκανε αεροβική άσκηση, που της επέτρεψε να ξεφορτωθεί την κοιλίτσα σχετικά γρήγορα.



Angelina Jolie, 36
Πήρε 14 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη και άλλα τόσα στη δεύτερη, στα δίδυμα. Ακόμα κι όταν ήταν έγκυος δεν παρέλειπε να κάνει γιόγκα και περπάτημα, ενώ μόλις γέννησε ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, τη δίαιτα Eat Clean που περιλάμβανε 5 γεύματα την ημέρα (ανάμεσά τους και 2 σνακ). Λαχανικά και τυρί cottage ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα, ενώ μία φορά την εβδομάδα έτρωγε ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα.



www.stylista.gr
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...