Η δίαιτα της Kate Middleton

Με ύψος 1,76, η Κate φορά νούμερο 36, κι όμως δεν στερείται το φαγητό.

Σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue, έχει μια πολύ φυσιολογική συμπεριφορά σε σχέση με το φαγητό και πρέπει να έχει πολύ καλά γονίδια γι' αυτό και δεν έχει ανάγκη από δίαιτες.


Όσοι τη γνωρίζουν καλά λένε πως για το γεγονός ότι η Kate δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ δεν ευθύνεται κάποια δίαιτα αλλά η ένταση των ημερών, λόγω του ότι σε λίγες μέρες πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

«Θα έμενα έκπληκτη αν μάθαινα ότι πεθαίνει της πείνας προκειμένου να χωρέσει στο νυφικό της» δηλώνει η φίλη της, ενώ άτομο μέσα από το παλάτι συνεχίζει: «Δεν κάνει καμία δίαιτα». Μάλιστα η επίσημη βιογράφος του παλατιού, Katie Nicholl, τονίζει: «Η Kate έχει μια υγιή όψη και τρέφεται σωστά». Η αλήθεια είναι ότι τόσο η Kate όσο και ο William εκτιμούν το καλό φαγητό και τους αρέσει να περνούν ώρες με φίλους μαγειρεύοντας.

Στα σχολικά της χρόνια στο Malborough College «δεν ήταν στα καλύτερά της» δηλώνει η συμμαθήτριά της. «Δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση». Όταν μπήκε στην ομάδα χόκεϊ, ανακάλυψε τα σπορ και τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής. «Ήταν από εκείνα τα χαμογελαστά αθλητικά κορίτσια που είναι καλά στο τένις, το κολύμπι, το τρέξιμο, παντού!» λέει η συμμαθήτριά της και συνεχίζει: «Δεν παρέλειπε ούτε ένα γεύμα, έτρωγε όλη την ώρα, κι όμως ήταν τόσο αδύνατη».

Το κορίτσι που δεν πήρε ποτέ ούτε ένα γραμμάριο κέρδισε τόνους αυτοπεποίθησης και ήταν τότε που ανέβηκε στην πασαρέλα σ’ ένα φιλανθρωπικό fashion show, το 2002, φορώντας ένα see through φόρεμα που τράβηξε το βλέμμα του πρίγκιπα William.

Όταν το ειδύλλιό τους σταθεροποιήθηκε, τότε η Kate έβαλε τη γυμναστική στο πρόγραμμά της. Άρχισε να τρέχει κάθε πρωί και μετά να συναντά τον William στην καφετέρια για να πάρουν μαζί ένα θρεπτικό πρωινό με μούσλι και φρούτα.


www.real.gr




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...