Πώς να Φορέσω ένα Τοπ σαν Τουνίκ;

Ο τρόπος που θα φορεθεί ένα τοπ – τουνίκ εξαρτάται από το μάκρος του.

Αν είναι μακρύ αρκετά, δεν θα δείξει ωραίο φορεμένο με σακάκι και θα πρέπει να προτιμήσεις κάποια ελαφριά καμπαρντίνα.


Σε αυτή την περίπτωση ένα σακάκι θα δώσει μια πιο αυστηρή εικόνα στη χαλαρότητα ενός τέτοιου τοπ, κάτι που μας αρέσει εάν θέλουμε να το φορέσουμε σε ένα περισσότερο σοβαρό ή και σοφιστικέ ύφος.

Η επιλογή ενός υφασμάτινου παντελονιού σε ίσια γραμμή είναι καλή, εφόσον το παντελόνι δεν είναι αρκετά χαλαρό. Στη διαφορετική περίπτωση δεν ενδείκνυται, εκτός και εάν το τοπ – τουνίκ κάνει σούρα ή δένει κάτω από το στήθος. Γενικά αυτό που θέλουμε σε κάθε μας σύνολο, είναι να μην αφήνουμε την γυναικεία φιγούρα να χάνετε τελείως.

Γι΄αυτό το λόγο, πολύ καλή επιλογή, θα ήταν και ένα παντελόνι σε στενή γραμμή μέχρι τον αστράγαλο.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν ένα τέτοιο σύνολο, θα σου πρότεινα να ζευγάρι γόβες στην ουδέτερη nude απόχρωση. Και τα δύο χρώματα που περιγράφεις (βεραμάν και κοραλλί) είναι έντονα και αυτό που χρειάζεται είναι να ρίξεις τους τόνους στα υπόλοιπα.

Το κοραλλί από τη άλλη, "ζητάει" το χρυσό, έτσι θα ήταν ιδανική η επιλογή των χρυσών διακριτικών κοσμημάτων.

Αν και δεν έχω καταλάβει εάν το τοπ που περιγράφεις έχει και τα δύο χρώματα, ή μιλάς για δύο διαφορετικά τοπ, δες ένα ολοκληρωμένο σύνολο που σου προτείνω παρακάτω σε αυτό το ύφος.



παντελόνι Gucci, σακάκι Alexander McQueen, μπλούζα Τhe Οutnet, γόβες Miu Miu, βραχιόλι Vanessa Kandiyoti

Στιλιστική λεπτομέρεια: Ένα σύνολο σαν το παραπάνω, θα αποκτήσει περισσότερο στιλ με ένα μικρό floral clutch τσαντάκι που δώσει περισσότερο χρώμα και girly ύφος!


www.ladieswall.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...