Ο βασιλικός γάμος θα μεταδοθεί στο internet

Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο αβαείο του Westminster στο Λονδίνο θα μεταδοθεί live μέσω του διαδικτύου, όπως ανακοινώθηκε.
Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας φαίνεται πως κάνει στροφή προς τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, για την κάλυψη του γάμου του πρίγκιπα με την εκλεκτή της καρδιάς του.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που βρετανικός βασιλικός γάμος θα μεταδοθεί ζωντανά χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ως μέσο μετάδοσης. Η γαμήλια τελετή θα μεταδοθεί μέσα από ειδικό κανάλι που έχει δημιουργήσει το Παλάτι σε δημοφιλή ιστότοπο, ενώ θα υπάρχει και ένα blog, το οποίο θα διαχειρίζονται βασιλικά στελέχη.
Σε ανακοίνωση του Παλατιού αναφέρεται πως η μετάδοση θα περιλαμβάνει σχολιασμό, ιστορικές πληροφορίες, προτεινόμενα link, φωτογραφικό υλικό και video ενώ θα υπάρχουν και σχόλια στο Twitter. Παράλληλα με το blog και το live streaming, υπάρχει και επίσημο site για τον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, ενώ έχει δημιουργηθεί και σελίδα της βρετανικής μοναρχίας σε δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.


www.nooz.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...