10 oλοκαίνουρια ανατρεπτικά χτενίσματα! 'Ερχονται το 2012, τα βλέπεις πρώτη!

Υπάρχουν χτενίσματα που τα έχουμε δει και τα έχουμε ξαναδεί. Κάποια από αυτά είναι και τα αγαπημένα μας: τα ατημέλητα top knot, ή το χαμηλό πιάσιμο όπως της Chanel για παράδειγμα.
Και γιατί όχι, αφού είναι εύκολα και πολύ πρακτικά, δεν προϋποθέτουν αν αφιέρωσουμε χρόνο και με μερικές απλώς φουρκέτες μας... φτιάχνουν την διάθεση!

Από την άλλη, υπάρχουν και κάποια άλλα πιο ευφάνταστα, τα οποία ξέρουμε ότι θα μας δυσκολέψουν (εκτός αν έχουμε φοιτήσει δίπλα στον Vidal Sassoon) αλλά είναι τόσο cute και εμπνευσμένα που αξίζει να τους δώσουμε περισσότερη προσοχή.

Στα catwalks για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας του 2012 είδαμε πολλά, πολλά τέτοια! Μετά από εντατική έρευνα, συγκέντρωσα τα 10 πιο hot που μπορείς να υποστηρίξεις και τώρα. Δεν ήταν εύκολο... Όπως θα δεις όλα τους ήταν πολύ cool!


Μακριά κι... αγαπημένα!

Τα μακριά μήκη στα μαλλιά αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ. Τα μαλλιά χωρίζονται σε μικρές τουφίτσες και πιάνονται εντελώς ατημέλητα σε όλο το μήκος με φουρκέτες. Απλώς, παίρνεις μαλλιά από την δεξιά και την αριστερή μεριά των μαλλιών σου και πιάνεις χαλαρά στο κέντρο. Ready!







Βάλε μου αξεσουάρ!

Και για την επόμενη σεζόν η Chanel εξακολουθεί να εκδηλώνει την αγάπη της για τα όμορφα αξεσουάρ. Εδώ, το look είναι πλάγιο σινιόν και από πάνω έχει στολιστεί με ένα αξεσουάρ. Μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο στιλ αξιοποιώντας μια παλιά σου καρφίτσα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να βάλεις φαντασία!








Πλέξε σινιόν και... γέλασε!

Από τότε που μπήκαν στην πρώτη γραμμή των trends, οι πλεξίδες κάθε σεζόν ανανεώνονται και μας συστήνονται εκ νέου! Το συγκεκριμένο look είναι δύο πλεξίδες που έχουν ενωθεί. Εσύ, μπορείς να το φέρεις στα δικά σου μέτρα και να το κάνεις πιο απλό, πιάνοντας ένα ponytail το οποίο αργότερα θα πλέξεις και θα γυρίσεις προς τα μέσα, κλέβοντας το μήκος του.








Σαν στεφάνι!

Ρομαντικό και ταυτόχρονα πολύ updated, το συγκεκριμένο look είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό γι' αυτό και απευθύνεται σε ενημερωμένες trend setters που μπορεί να το υποστηρίξουν. Θα θέλαμε να το δούμε σίγουρα στην Τάμτα!







Σαν στεφάνι (part II)

Στον οίκο Fetherson μια χοντρή πλεξίδα απλώνεται περιμμετρικά του κεφαλιού σαν στεφάνι, ενώ ένα κομμάτι υφάσματος περνάει ανάμεσά της. Λόγω όγκου, το συγκεκριμένο look είναι αρκετά θεατρικό.










Γυρισμένα προς τα μέσα

Είναι το στιλ μαλλιών που δεν περνά απαρατήρητο. Αλλά υπάρχει κι ένα ακόμη hint για το συγκεκριμένο: δεν μπορείς εύκολα (έως και καθόλου!) να το πετύχεις μόνη σου. Ωστόσο, δίνει ενδιαφέρον στιλ και ταιριάζει ιδιαίτερα με φούξια χείλη.









Νot... Just a ponytail!

Η κοτσίδα του Just Cavalli είναι μια πολύ εύκολη και πρακτική λύση αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό πάνω σου. Απλώς, πιάνεις κανονικά σε μια σφιχτή κοτσίδα στο κέντρο του κεφαλιού και την στερεώνεις στο ύψος του αυχένα με ένα λαστιχάκι και τσιμπιδάκια









Παραλλαγή του σινιόν!

Εύκολο, γρήγορο και πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Για να πετύχεις αυτό το hairstyling θα χρειαστείς από 3-6 λαστιχάκια, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου. Πιάνεις μια αλογοουρά και έπειτα σε όλο το μήκος της κοτσίδας, τοποθετείς τα λαστιχάκια. Στριφογυρίζεις γύρω από την βάση της κοτσίδας και στερεώνεις με τσιμπιδάκια. Έτοιμη!







Σινιόν με λαστιχάκι!

Θυμάσαι το φιλέ που φορούσαν στο κεφάλι οι γιαγιάδες μας; Το ίδιο ακριβώς φιλέ ΘΑ επιστρέψει σε λίγο καιρό από τώρα για να βάλει σε τάξη το σινιόν μας. Σε συνδυασμό, δε με ευφάνταστα κοκαλάκια ή απλώς λαστιχάκια σε έντονα χρώματα, θα κάνει την διαφορά.









Χαμηλό chic σινιόν

Όταν μέσα σε μια σεζόν έχουμε δει σε δύο διαφορετικά catwalks το ίδιο χαρακτηριστικό, τότε μιλάμε για τάση! Και στον Yves Saint Laurent, λοιπόν, το σινιόν στολίζεται με φιλέ. Ποτέ ξανά στα γυμνά σινιόν!











www.tlife.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...