Νατάσα Καλογρίδη:Πώς "χτίζει"τέλειο σώμα


Ο προσωπικός γυμναστής της, Δημήτρης Σελούλης (dim.seloulis@gmail.com) αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της

Πόσο καιρό γυμνάζεις την Νατάσα;
Τη Νατάσα τη γυμνάζω εδώ και έναν χρόνο. Είναι άνθρωπος που για να την πλησιάσεις, πρέπει να την κερδίσεις απ την πρώτη στιγμή. Αλλιώς δεν δίνει σημασία, δεν ενδιαφέρεται.

Τι είδος γυμναστικής κάνει και πόσες φορές την εβδομάδα;
Αγαπημένες της ασκήσεις είναι εκείνες που έχουν να κάνουν με την εκγύμναση των ποδιών και της κοιλιάς. Η ίδια απαιτεί να είναι όσο πιο δύσκολες, όσο πιο σκληρές. Γυμνάζεται 4 εως 5 φορές την εβδομάδα, ποτέ λιγότερο. Εκπληκτικά απαιτητική με τον εαυτό της, δεν θα κάνει τίποτα βιαστικά ακόμα και μέρες που δεν αντέχει να κάνει τίποτα, όπως λέει.

Ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για τα χορευτικά του DWTS2;
Αφοσιώνεται τόσο πολύ με τις πρόβες της στο Dancing with the Stars 2, που στην κυριολεξία ξεχνάει να φάει. Δύσκολα νιώθει την αίσθηση της πείνας, καθότι έχει και έναν φοβερό μεταβολισμό.

Είναι πειθαρχημένη;
Η Νατάσα είναι πειθαρχημένη μέσα στην απειθαρχεία της. Θέλει τρόπο. Πρέπει να την ψάξεις. Η κάθε μέρα που θα βρεθείς μαζί της είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Όμως όταν την καταλάβεις, γίνεται ένας στρατιώτης. Υπάκουη και γεμάτη ενέργεια στην εκτέλεση της άσκησης.

Τι μουσική παίζει την ώρα της προπόνησης;
Συνήθως τη μουσική την ώρα της προπόνησης την διαλέγουμε μαζί και μπορεί να είναι από ελληνικά μέχρι ξένη ρυθμική μουσική. Βέβαια υπάρχουν και φορές που όταν πηγαίνω, έχει ήδη βάλει μόνη της ένα κομμάτι και το χορεύει. Κι άλλες που υπάρχει μια απίστευτη ησυχία γιατί η Νατάσα έχει ξεχάσει να ξυπνήσει λόγω του προϋγούμενου ξενυχτιού και με βρίσκει να χτυπάω τις πόρτες για να ξυπνήσει!

Δώσε μας 3 tips (διατροφή + άσκηση) λίγο πριν βγούμε στην παραλία
- Εξαιτίας της αυξημένης θερμοκρασίας και της εφίδρωσης, το πρώτο μέλημα που έχουμε το καλοκαίρι είναι η επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού μας. Εκτός από το νερό, το τσάι και τον καφέ που αποτελούν τις κλασικές μας επιλογές, τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά μας προσφέρουν εξίσου σημαντικές ποσότητες υγρών καθώς η περιεκτικότητά τους σε νερό φτάνει έως και το 90%.
- H υπερβολική αερόβια άσκηση περιορίζει σημαντικά την δύναμη. Μπορείτε να κάνετε 2-3 φορές την βδομάδα από 20-30 λεπτά τρέξιμο ή ποδήλατο, αλλά καλό θα ήταν να μην υπερβείτε αυτό το όριο, αν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε την δύναμή σας.
- Η εποχή των μονότονων ασκήσεων απομόνωσης με βαράκια έχει παρέλθει. Το μέλλον της προπόνησης με αντιστάσεις ανήκει εξ' ολοκλήρου στις συνδυαστικές ασκήσεις. Όπως προδίδει και το όνομά τους, πρόκειται για ασκήσεις που εμπλέκουν περισσότερες από μία μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Ενεργοποιούν περισσότερους μύες στην ίδια κίνηση και φυσικά προκαλούν αυξημένη καύση θερμίδων, πολλαπλάσια από τις "κλασικές" ασκήσεις απομόνωσης που έχουμε συνηθίσει (και βαρεθεί).


www.stylista.gr





 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...