Ασκήσεις Kegel: Η "γυμναστική" της ευαίσθητης περιοχής που βελτιώνει το σεξ και όχι μόνο

Όπως όλοι οι μύες, έτσι και εκείνοι που συγκρατούν τη μήτρα χαλαρώνουν αν δεν τους γυμνάσεις. Και αυτό φυσικά έχει συνέπειες στο σεξ και όχι μόνο. Πρόκειται για ασκήσεις της ευαίσθητης περιοχής που μπορείς να τις κάνεις παντού, ακόμα και στο γραφείο ή την ώρα που απολαμβάνεις τον καφέ με τις φίλες σου. Όλα αυτά, αφού έχεις μάθει να τις κάνεις σωστά...

Ο επτάλογος του καλού Σεξ

Επτά τα θανάσιμα αμαρτήματα, επτά και οι πύλες της κολάσεως. Επτά και οι εφαρμογές σεξ που θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αν δεν θέλετε να βρεθείτε στην... ηρεμία του παραδείσου (αναφορικά με το σεξ, πάντα!)

Πληθωρικά μοντέλα κατά της ανορεξίας

Δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο για τα περιοδικά μόδας να προσλαμβάνουν πιο πληθωρικά μοντέλα για τα editorial τους. Όμως η ιταλική Vogue για τον μήνα Ιούλιο, πάει ένα βήμα παραπέρα φωτογραφίζοντας για το εξώφυλλό της τρία κορίτσια με πλούσια προσόντα και πολλές καμπύλες.

Seventies...Μόδα...

Kάθε χρόνο, συνήθως καλοκαίρι (που, ως εποχή, εμπνέει την ανάλογη διάθεση), τα 70ς επιστρέφουν στη μόδα. Σέξι, πολυτελή, μποέμ τα λουκ μιας αμφιλεγόμενης δεκαετίας που... κατέληξε εμβληματική αποτελούν έμπνευση για επίκαιρες εμφανίσεις με εγγυημένη γοητεία. Να πως φοριέται η «σεβεντίλα» φέτος:

Η πιο μεγάλη ώρα ήταν τότε (ή αύριο);

Δυο στιλάτοι φίλοι βγάζουν ψαλίδια και κλωστές και δίνουν μάχη για τη μόδα.
Ευάγγελος Μπάος, o υπέρμαχος της (παν)άκριβης μόδας 
Δεν αντέχω άλλο αυτή την τάση με τα vintage και τα ρετρό ρούχα.

Μια ντουλάπα άνω κάτω

Μπορεί να είστε λάτρεις των ρούχων και να βρίσκονται όλα πεταμένα όπως να’ναι μέσα στη ντουλάπα σας, ή μπορεί η ντουλάπα σας να είναι μικρή και δυσλειτουργική. Μην απελπίζεστε! Λύσεις υπάρχουν.

Μάτια με χρώμα! Οι πιο funky καλοκαιρινές σκιές από €9.00!

Καλοκαίρι θέλει χρώμα! Στα χείλη ή στα μάτια; Κάνε την δική σου επιλογή, απόφυγε όμως το συνδυασμό και των δύο (θυμήσου εδώ το catwalk του Dior) καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει αρκετά θεατρικό ώστε να το υποστηρίξεις στην καθημερινότητά σου.

CHOO 24:7 Η νέα συλλογή τσαντών από τον αγγλικό οίκο

Μετά την επιτυχία της συλλογής υποδημάτων CHOO 24:7, στην οποία η Tamara Mellon παρουσιάζει νέες εκδοχές από τα αγαπημένα της κομμάτια, ο διάσημος βρετανικός οίκος επεκτείνει τη διαχρονική αυτή collection και στις τσάντες.

Αύξηση των καταγγελιών για παρενόχληση στην εργασία

Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν το πρώτο 5μηνο 2011 οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, πράγμα που σύμφωνα με την αρμόδια βοηθό του Συνηγόρου του Πολίτη οφείλεται στην οικονομική κρίση.

Όταν οι celebrity κάνουν τρίο

Τρεις κυρίες και ένα σακάκι.
Πρώτη το φόρεσε η Blake Lively τον περασμένο Νοέμβριο στην αποκάλυψη του τεράστιου Swarovski αστεριού που θα διακοσμούσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center.

T- time

Michael Kors, Proenza Schouler, Peter Pilotto, Jil Sander, Givenchy: Πέντε μόνο από τους οίκους που κατέκλυσαν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές πασαρέλες με T-shirts φορεμένα πάνω από βραδινές φούστες και αυστηρά παντελόνια.

Προετοιμάσου για την παραλία με πράσινο τσάι! Plus: γιατί οι κατεχίνες κάνουν θαύματα!

Έφτασε το καλοκαιράκι και ποτέ δέν είναι αργά να βελτιώσουμε την καλοκαιρινή μας εμφάνιση! Ειδικά όταν έχουμε ένα φυσικό σύμμαχο για την σιλουέτα που ονειρευόμαστε: το πράσινο τσάι.
Το πράσινο τσάι, που είναι πλούσιο σε κατεχίνες* είναι δίπλα μας, για να αγαπήσουμε την γραμμή μας. 

HOT PANTS! Το trend που εκφράζει την πιο sexy εκδοχή σου...

Τα σορτσάκια είναι εδώ πιο καυτά από ποτέ. Φέτος το καλοκαίρι το μήκος ανεβαίνει κι άλλο και μας προκαλεί να γίνουμε ακόμα πιο σέξι.
Τα είδαμε σε όλες τους τις εκδοχές. Ως beachwear, ως everyday επιλογή για ένα μοντέρνο city look και φυσικά ως βραδινή hot επιλογή.

ΓΥΜΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα γυμνά χείλη και η διάφανη επιδερμίδα είναι μια διαχρονική αξία στη τέχνη του μακιγιάζ που υμνεί με μοναδικό τρόπο τη φυσική ομορφιά.

Απλό άγχος ή κατάθλιψη; Κάνε το τέστ!

Σε φυσιολογικά πλαίσια, το άγχος μπορεί να είναι δημιουργικό, να σε κρατά δραστήρια και ανταγωνιστική! Πότε, όμως, έχεις ξεπεράσει τα όρια και χρειάζεσαι υποστήριξη;
Με τη βοήθεια της κ. Μαίρης Πάσχου, σωματικής ψυχοθεραπεύτριας, και του τεστ που ακολουθεί θα δεις την κατάσταση... με άλλο μάτι!

Γίνε κορμάρα χωρίς ίχνος τοπικού πάχους

Το καλοκαιράκι έφτασε και το εσύ δεν ξέρεις πώς θα βγεις στην παραλία; Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει; Το επίμονο τοπικό πάχος ή μήπως τα ψωμάκια που έχουν ριζώσει στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου και δε λένε να εξαφανιστούν; Παρακάτω θα μάθεις τα πάντα για το πώς θα τα ξεφορτωθείς και θα γίνεις απίστευτη κορμάρα για το ραντεβού σου με την παραλία!

Hussein Chalayan-Comme des Garçons: τι ετοιμάζουν για τις beauty addicts;

Στις 21 Ιουλίου, στην αγορά της Dover Street του Λονδίνου, θα παρουσιαστεί το νέο άρωμα Airborne του Hussein Chalayan. Επιθυμία του σχεδιαστή ήταν το unisex άρωμα να αναπαριστά οσφρητικά τις μετακινήσεις του ίδιου του Chalayan από την Κύπρο στο Λονδίνο ενώ Airborne ονομάστηκε και η σειρά ρούχων που παρουσίασε ο σχεδιαστής για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2007- 08.

Η ψυχολογία της παχυσαρκίας

Οι διαταραχές πρόσληψης τροφής (ανορεξία, βουλιμία, και η παχυσαρκία) αποτελούν ραγδαίως εξελισσόμενα φαινόμενα σε όλες τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες. Ο παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτηρίζει την παχυσαρκία ως τη νέα παγκόσμια επιδημία του 21ου αιώνα.

Balancing & Refining Mask: must για το πρόσωπό σου

Έλαιο argan, λευκή άργιλος Κίνας, τζελ από κόκκινα φύκια Χαβάης και εκχυλίσματα από ρίζα βελανιδιάς: αυτό το σούπερ ευεργετικό κοκτέιλ βρίσκεται στην καρδιά της νέας μάσκας ar457 Balancing & Refining Mask, που ανακαλύψαμε στα Beautyworks.

Η Jennifer Lopez μαγνητίζει το βλέμμα με τα… πόδια της!


Μπορεί η νέα διαφημιστική καμπάνια της Jennifer Lopez να είναι για τη καινούρια μάσκαρα της L’Oreal Paris, αυτό όμως που κυριαρχεί και πάλι είναι τα υπέροχα, πόδια της.

Topless το «κορίτσι με το τατουάζ»

Πριν δυο μέρες κυκλοφόρησε στο ίντερνετ το πρώτο trailer της νέας ταινίας δράσης «The Girl with the Dragon Tattoo», και μόλις σήμερα βγήκε και το επίσημο πόστερ, όπου βλέπουμε topless την Rooney Mara, με το χέρι του Daniel Craig να κρύβει το στήθος της.

Να προσέχεις για να έχεις

Για πάντα μαζί σε αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή", υποστηρίζει το γνωστό άσμα, έλα όμως που αυτό το 'για πάντα μαζί' δύσκολα υλοποιείται στη σημερινή εποχή. Με τους δεσμούς γύρω σου να χαλάνε ο ένας μετά τον άλλο λοιπόν, λάβε τα μέτρα σου και δες ποιοι θα στο στερήσουν!

Σημείο των καιρών: Γιατί μαγνητοσκοπούμε τις ερωτικές μας στιγμές;

Όλο και περισσότερα κορίτσια σήμερα λένε “ναι” στην επιθυμία του συντρόφου τους να τραβήξει βιντεάκι αισθησιακού περιεχομένου με πρωταγωνίστριες τις ίδιες.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου αναλύει το “φαινόμενο”...

Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

Σεξ στο αυτοκίνητο για γκαζάτους οργασμούς

Το κρεβάτι το χόρτασες, τον καναπέ τον βαρέθηκες και από το πάτωμα σε έχει πιάσει η πλατούλα σου! Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις στο φουλ το κλίμα του αυτοκινήτου σου (του) και να χαρείτε τον έρωτα στα κρυφά!
Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, η ερωτική συνεύρεση μπορεί να γίνει απόλαυση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...