Μια ντουλάπα άνω κάτω

Μπορεί να είστε λάτρεις των ρούχων και να βρίσκονται όλα πεταμένα όπως να’ναι μέσα στη ντουλάπα σας, ή μπορεί η ντουλάπα σας να είναι μικρή και δυσλειτουργική. Μην απελπίζεστε! Λύσεις υπάρχουν.

       1. Αν η ντουλάπα σας είναι τεράστια, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι χαοτικό, αν δεν έχετε την οργάνωση στο αίμα σας. Προσπαθήστε να «σπάσετε» τον χώρο σε μικρότερους, με διάφορα οργανωτικής φύσης αντικείμενα, όπως καλάθια, κρεμαστά συρτάρια και διαχωριστικά. Έτσι θα αξιοποιήσετε κάθε εκατοστό της ντουλάπας σας, ενώ όλα τα αντικείμενα  θα έχουν βρει τον χώρο τους.  

       2. Αν η ντουλάπα σας δεν έχει συρτάρια, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι άνω κάτω. Προσπαθήστε να εντάξετε μέσα στον χώρο που έχετε μία έξτρα συρταριέρα για να βάλετε εκεί οτιδήποτε είναι δύσκολο να μπει σε κρεμάστρα.

       3. Αν η ντουλάπα σας λειτουργεί περισσότερο σαν αποθηκευτικός χώρος παρά σα γκαρνταρόμπα, τότε πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να ξεκαθαρίσετε τι θα κρατήσετε, τι θα πετάξετε και τι θα χαρίσετε. Μη νοσταλγείτε τα ρούχα που φορούσατε πριν από μία πενταετία. Δώστε τα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θα τα ξαναφορέσετε ποτέ. 


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...