CHOO 24:7 Η νέα συλλογή τσαντών από τον αγγλικό οίκο

Μετά την επιτυχία της συλλογής υποδημάτων CHOO 24:7, στην οποία η Tamara Mellon παρουσιάζει νέες εκδοχές από τα αγαπημένα της κομμάτια, ο διάσημος βρετανικός οίκος επεκτείνει τη διαχρονική αυτή collection και στις τσάντες.


Με πηγή έμπνευσης τη σύγχρονη jet-set γυναίκα και τον τρόπο που επιλέγει να ταξιδέψει, η Tamara Mellon μας παρουσιάζει την “ιδανική” συλλογή τσαντών με όμορφα και πρακτικά σχέδια που μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ. Ευρύχωρες tote και shoulder bags για να είσαι chic στην πόλη κουβαλώντας μαζί σου τα απαραίτητα, πρωτότυπες τσάντες-ταχυδρόμοι από πολύτιμα υλικά για άνετες βόλτες στα σοκάκια του νησιού, αλλά και εντυπωσιακά clutches για κομψές, επίσημες εμφανίσεις.

Οι τσάντες CHOO 24:7 διατίθενται σε πολλά μεγέθη και σε ποικιλία αποχρώσεων για να καλύψουν όλα τα γούστα της σύγχρονης fashionista. Nude, animal prints, μαλακά δέρματα, κροκό ή ponyskin είναι τα στοιχεία που κάνουν την κάθε τσάντα μοναδική και αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.
Info: Καλογήρου: Τηλ. Κεντρ. Διάθεσης 210-3356000


http://www.stylista.gr 
ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...