Μήπως έχεις ενοχλητικούς πόνους όταν κάνεις σεξ;


Υπάρχουν φορές όπου η γυναίκα μπορεί να νιώσει πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το αίσθημα πόνου είναι πιθανό να υπάρχει στα προκαταρκτικά παιχνίδια, κατά την είσοδο του πέους στον κόλπο ή ακόμη και μετά τη σεξουαλική επαφή.

Καλοκαιρινά tips ομορφιάς για το ζωδιό σου!

Το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι ανάλαφρη και έχουμε  περισσότερο από κάθε άλλη εποχή την επιθυμία για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ανανέωση! 
Μαζί με τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών σου διακοπών, διάβασε μερικά μυστικά ομορφιάς για το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσουν  αυτό το καλοκαίρι να είσαι λαμπερή, όμορφη και περιζήτητη παντού!

Ραντεβού στα τυφλά

Τα blind date ή «ραντεβού στα τυφλά» επί το ελληνικότερον, είναι «σπορ» που απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες ικανότητες.

Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Amy Winehouse: Η ταραχώδης ζωή μιας σπάνιας φωνής

Ένα κορίτσι με εύθραυστο κορμί, με τατουάζ ναυτικού και με μια φωνή που παραπέμπει σε ντίβες της soul άλλων εποχών. Έτσι λίγο πολύ αντιμετώπισαν την Amy Winehouse οι κριτικοί σε όλο τον κόσμο, όταν το 2006 κυκλοφόρησε το 2ο άλμπουμ της Back to Black.

Οι...αγορές μου....είναι εδώ!!

Μια νέα πρόταση για να εξοικονομείτε χρήματα εσείς που κάνετε τις αγορές σας μέσα από το διαδίκτυο είναι νέο site το mysales.gr. Το mysales.gr είναι ένα website το οποίο σε συνεργασία με ηλεκτρονικά καταστήματα όπως μεταξύ άλλων e-shop, plus4u, Laredoute,Myshoe και πολλά άλλα ακόμη αναρτήσει προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς για να κερδίζετε extra εκπτώσεις απο τις αγορές σας.

Κάνε τα μαλλιά σου στο πλάι! Είναι τάση!

Δίνει πόντους sex appeal, δείχνει υπέροχο τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά και είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που συνδυάζει την πρακτικότητα με την τάση!

Φόρεμα στα μέτρα σου

Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά, αντικρίζουμε τα μοντέλα που χρησιμοποιούν οι διάφοροι οίκοι με τα τέλεια κορμιά και πολλές φορές απογοητευόμαστε, όταν συνειδητοποιούμε ότι το κορμί μας δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά που βλέπουμε να παρελαύνουν όλο χάρη στις πασαρέλες.

Ricardo..μην το σκεφτεσαι ,γινε μέλος..

Και απόλαυσε αμέσως, τα μοναδικά προνόμια των μελών της RICARDO! Aπίστευτες προσφορές, άμεσες πωλήσεις σε ότι δεν χρειάζεσαι... Εσύ αυτόν τον μήνα, έβγαλες το ενοίκιο σου από την RICARDO; Βγάλτο εύκολα και γρήγορα...

Κάνε εγγραφή στη RICARDO, EΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...κάνε εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και καλωσήρθες στον κόσμο των πωλήσεων της RICARDO!!!

Μην χάνεις χρόνο, εξοικονόμησε ΑΜΕΣΑ χρήματα!

Δημοπρατήθηκε το λευκό φόρεμά της, από το «Εφτά χρόνια φαγούρα»

Το πιο ακριβοπληρωμένο φόρεμα του κόσμου

Η δημοπρασία με την Hollywood memorabilia συλλογή της Debbie Reynolds έγινε το Σάββατο, και πρώτο σε ζήτηση, ήταν το διάσημο, λευκό φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe στην ταινία «Εφτά χρόνια φαγούρα», στην σκηνή πάνω στον εξαερισμό, έξω από το μετρό της Νέας Υόρκης.

Ζώδια και γόβες!

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του στυλ! Ας δούμε, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου και ας συνδυάσουμε από ένα παπούτσι!

Beyoncé: Σχολιάζει τα looks που σημάδεψαν την καριέρα της

Στο νέο τεύχος του περιοδικού W

Στο τεύχος Ιουλίου του γνωστού περιοδικού, η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και κάνει focus στις εμφανίσεις που υπήρξαν "σταθμός" στην καριέρα της. Ιδού ορισμένες από αυτές:

Η αποθέωση της μόδας!

To τοπ μόντελ από τη Δανία, η Daphne Groeneveld πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Greg Kadel για το εξώφυλλο του περιοδικού μόδας Numero για το τεύχος Ιουνίου- Ιουλίου.

Διαγνώστηκες με καρκίνο του μαστού; Δεν είσαι μόνη σου...

Από τη στιγμή που μια γυναίκα διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού, μόνον ο ειδικός μαστολόγος θα της υποδείξει τι πρέπει να κάνει.

Μετά την ηλιοθεραπεία τι; 4 φυσικά προϊόντα που ανακουφίζουν την επιδερμίδα σου!

"Επιτέλους θάλασσα!". Όλη την εβδομάδα ο ήλιος δεν μας έκανε τη χάρη με αποτέλεσμα σήμερα να θέλουμε να ρουφήξουμε όλη την λιακάδα παρέα με αντηλιακά με τροπικό άρωμα καρύδας!

Εγκυμοσύνη και ήλιος

Είτε σχεδιάζετε να πάτε διακοπές είτε όχι, η έκθεση στον ήλιο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες που διανύουν τους εννιά ομορφότερους μήνες της ζωής τους.

Τέλεια μαμά είναι η ευτυχισμένη μαμά

H φύση της γυναίκας είναι όταν γίνεται μάνα να αφήνει τον εαυτό της στην άκρη και να ζει για τους άλλους. Όλα αυτά μέχρι να ξυπνήσει ένα πρωϊ όπου όλοι θα έχουν πάρει το δρόμο τους, μόνη και αποξενωμένη από όσα αγαπούσε. Γι’ αυτό τον λόγο, δώστε προσοχή στις ανάγκες σας και μη ξεχνιέστε μόνο με τον ρόλο της μητέρας. 

Νεύρα, περιττά κιλά, ερωτική διάθεση... Για όλα φταίνε οι ορμόνες;

Ξύπνησες το πρωί και το αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχεις διάθεση να συναντήσεις άνθρωπο, πόσω μάλλον να μιλήσεις, να συνεννοηθείς και να δουλέψεις με άλλους. "Τι να κάνω! Οι ορμόνες μου..." σκέφτεσαι! Πόσο όμως αληθεύει αυτό; Μπορούν άραγε οι ορμόνες του οργανισμού να επηρεάσουν τη συμπεριφορά; Μπορούν να σε κάνουν πιο ευαίσθητη, πιο ευέξαπτη; 

Κάψε 1000θερμίδες με hot yoga

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ YOGA;
Οι ασκήσεις δεν διαφέρουν σε κάτι από τις κλασικές της Hatha Yoga. Η διαφορά είναι στη θερμοκρασία!

Το δωμάτιο της Hot Yoga έχει μόνιμη θερμοκρασία στους 40,6οC για να  ζεστάνει τους μύες και να προκαλέσει εφίδρωση. 

Η Alyssa Campanella η νέα μις Ηνωμένες Πολιτείες!

Την Κυριακή το βράδυ, στο Λας Βέγκας, πραγματοποιήθηκαν τα εξηκοστά καλλιστεία για τον τίτλο της μις ΗΠΑ. Νικήτρια αναδείχθηκε η 21χρονη Alyssa Campanella από την Καλιφόρνια. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή από τις υπόλοιπες πενήντα καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Gareth Pugh σε δημιουργικό οίστρο

Τον τελευταίο καιρό οι fashionistas bloggers ανά τον κόσμο αναστενάζουν με λαχτάρα. Ο λόγος είναι η είδηση ότι ο Gareth Pugh θα συνεργαστεί με την MAC Cosmetics προκειμένου να δημιουργήσουν μία σειρά καλλυντικών και αξεσουάρ, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Η θηλυκή εργαλειοθήκη

Καβαλάμε μηχανές, οδηγούμε γρήγορα αυτοκίνητα (και τα πηγαίνουμε και για σέρβις), κατακτούμε όλο και περισσότερα «ανδρικά» κάστρα, είναι δυνατόν να μην ξέρουμε να βιδώσουμε μια βίδα που λάσκαρε; Για όνομα… Στον 21ο αιώνα ζούμε βρε κορίτσια!

4 τρόποι για να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις

Το ζήτημα τις ευτυχίας δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τον άνθρωπο. Πρόσφατα η θετική Ψυχολογία και η σταδιακή συζήτηση γύρω από τα θετικά συναισθήματα και σκέψεις κερδίζει συνεχώς έδαφος δεδομένου ότι μας βοηθούν να κατακτήσουμε την ευτυχία.

H Herzigova έχει ένα όνειρο και είναι... ελληνικό!

Η Eva Herzigova δεν χρειάζεται συστάσεις... Ένα από τα τρία top models της δεκαετίας του '90 συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον δύο δεκαετίες μετά με ό,τι κι αν καταπιάνεται. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερό της όνειρο και τι σχέση έχει με την Ελλάδα;

Ένα γλυκό στο πιάτο σας

Τα γλυκά γίνονται ακόμα πιο νόστιμα όταν σερβίρονται στα ανάλογα πιάτα.
Το σετ πιάτων γλυκού WAX Pink Flower είναι μια τέλεια πρόταση για δώρο!

Πώς να επιλέξετε παιδίατρο

Είτε γίνεστε γονείς για πρώτη φορά είτε απλά χρειάζεται να αλλάξετε γιατρό, η επιλογή παιδιάτρου είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Ο παιδίατρος, σαν ειδικός που είναι, εξυπηρετεί κι άλλους σκοπούς πέρα από την παρακολούθηση της υγείας του παιδιού.

La Redoute: Η Μόδα στα Μέτρα σας...

Η La Redoute ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1873 και είναι μέλος του ομίλου ειδών πολυτελείας Pinaud Printemps Redoute (PPR) www.ppr.com ο οποίος εκπρoσωπεί κάποιες από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως, όπως οι Gucci, Yves Saint Laurent, Boucheron, Puma, Fnac και πολλές άλλες. Κατέχει την πρώτη θέση στην γαλλική αγορά και προσφέρει το french style της μόδας σε πάνω από 18 εκατομμύρια πελάτες σε 20 χώρες στον κόσμο. Μέσα από το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας www.laredoute.gr μπορείτε να επιλέξετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μάλιστα σε εκπληκτικές τιμές!

Χρυσές Προσφορές απο την Golden Deals!!


Κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, με έκπτωση έως και 90%, σας περιμένει στο www.goldendeals.gr . Όλοι μαζί κερδίζουμε!Το Golden Deals είναι μια νέα συναρπαστική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Με άλλα λόγια, είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα.

Οι προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων (όπως εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, σπορ, ταξίδια, ψυχαγωγία κ.ά.) με έκπτωση από 40% έως 90%, για να έχετε το προνόμιο να τα απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή…

Με άλλα λόγια το Golden Deals προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...