Κάνε τα μαλλιά σου στο πλάι! Είναι τάση!

Δίνει πόντους sex appeal, δείχνει υπέροχο τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά και είναι ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που συνδυάζει την πρακτικότητα με την τάση!


Κορίτσια, αυτό το καλοκαίρι μην αφήνεται τα μαλλιά σαν να πέφτουν φυσικά στους ώμους. Όχι, τουλάχιστον και στους δύο. Η νέα τάση που μας κάνει να δείχνουμε πιο sexy είναι τα μαλλιά να πέφτουν όλα προς το ένα πλάι, αφήνοντας την πλάτη και τον έναν ώμο ακάλυπτο και... εκτεθειμένο σε κοινή θέα.

Στα MAD Video Music Awards το είδαμε σε πολλές διάσημες οι οποίες περπάτησαν στο κόκκινο μαλλί με ίδιο ή σχεδόν ίδιο hair styling!

Μαλλιά στο πλάι! Ποιες έκαναν το ίδιο look...


Άλλες τα άφησαν ίσια, άλλες έκαναν κυματισμούς. Η Ντορέτα Παπαδημητρίου και η Δέσποινα Καμπούρη έμοιαζαν σαν να τις ανέλαβε ο ίδιος hair stylist αφού είχαν μέχρι και την χωρίστρα ακριβώς στο ίδιο σημείο. Η Δήμητρα Αιγινίτη έφερε τα μαλλιά της όλα προς μια κατεύθυνση κάνοντας μια πλεξίδα όπως αυτή που είχαμε δει μερικούς μήνες πριν στην Liv Tyler



Και το trend του side hair δεν σταμάτησε εκεί αφού η Κατερίνα Στικούδη, η Ελένη Φουρέιρα αλλά και η Σίσσυ Φειδά έκαναν χωρίστρα στο πλάι κι έκαναν τα μαλλιά τους να πέφτουν προς μια κατεύθυνση.

Κι ένα πολύτιμο info αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις κι εσύ το ίδιο hair styling: φόρεσε είτε ένα backless φόρεμα ή είτε ένα strapless! Αφήνοντας τους ώμους ή την πλάτη σου γυμνή θα δείχνεις ακόμη πιο sexy. Λίγο body oil ή lotion με sparkles και θα είσαι το ίδιο λαμπερή και sexy!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...