Καλοκαιρινά tips ομορφιάς για το ζωδιό σου!

Το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι ανάλαφρη και έχουμε  περισσότερο από κάθε άλλη εποχή την επιθυμία για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ανανέωση! 
Μαζί με τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών σου διακοπών, διάβασε μερικά μυστικά ομορφιάς για το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσουν  αυτό το καλοκαίρι να είσαι λαμπερή, όμορφη και περιζήτητη παντού!


Διάλεξε το μαγιό, τα ρούχα/ αξεσουάρ  και το μακιγιάζ που ταιριάζουν αποκλειστικά στο ζώδιό σου και ετοιμάσου για πολλές καλοκαιρινές κατακτήσεις!!!


Κριός
Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να νιώθεις εξάντληση από όλα τα προβλήματα που μεσολάβησαν στη ζωή σου το χειμώνα που μας πέρασε, ωστόσο όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δεν θα μείνεις ούτε στιγμή χωρίς δράση, περιπέτεια και πολλή ενέργεια!  Επειδή το ευαίσθητο, αλλά και πιο λαμπερό σημείο σου είναι το πρόσωπό σου, φρόντισε να μην παραλείψεις ούτε στιγμή την σωστή ενυδάτωσή του! Φρόντισε λοιπόν να μην λείπει από το νεσεσέρ σου μία καλή ενυδατική κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας, την οποία θα φροντίζεις να ανανεώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Μαγιό: Διάλεξε ένα μαγιό στο κόκκινο της φωτιάς! Είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει 100% το χαρακτήρα σου και σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Ρούχα / Αξεσουάρ:  Πολύχρωμες μπαντάνες για το κεφάλι σου και φυσικά για το βράδυ όμορφα λουλούδια για τα μαλλιά σου!

Μακιγιάζ: Όσο πιο λιτό, τόσο το καλύτερο! Βάλε σε όλο σου το πρόσωπο μία κρέμα λάμψης, λίγη μάσκαρα και ένα γυαλιστερό lip gloss στα χείλη και είσαι έτοιμη για να τρελάνεις κόσμο!


Ταύρος
Αυτό το καλοκαίρι θέλεις να περάσεις όσο πιο χαλαρά και άνετα γίνεται, χωρίς σκέψεις, έννοιες και προβλήματα, μακριά από όλους και από όλα! Ωστόσο επειδή είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να αντισταθείς σε καμία λιχουδιά - ούτε το καλοκαίρι - η συμβουλή μας είναι να δείξεις λίγο εγκράτεια στα παγωτά, τα cocktails και τους γευστικούς εποχιακούς πειρασμούς, για να διατηρήσεις μία καλή σιλουέτα. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου θα σε παρασύρει σε ατασθαλίες και υπάρχει ο κίνδυνος να τσιμπήσεις μερικά κιλάκια, γρήγορα χωρίς να το καταλάβεις!

Μαγιό:  Διάλεξε ένα μαγιό που θα είναι σε ζεστή γήινη απόχρωση – για παράδειγμα το χρώμα της καμένης καραμέλας, λαδί, καφέ ανοιχτό, μπεζ. Προτίμησε να είναι διαφορετικού χρώματος το πάνω και το κάτω μέρος του μπικίνι!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Το δυνατό σου σημείο βάση ζωδίου είναι ο λαιμός και τα αυτιά! Τι το καλύτερο λοιπόν, τώρα το καλοκαίρι που είναι και μαυρισμένη η επιδερμίδα σου, να ξεχωρίσεις με όμορφα χειροποίητα κολιέ  ή με εντυπωσιακά σκουλαρίκια!

Μακιγιάζ: Προτίμησε τις γήινες αποχρώσεις, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές.


Δίδυμοι
Είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι, το μοναδικό πράγμα που σου είναι χρήσιμο είναι το μαγιό και το παρεό σου και δεν δίνεις σημασία σε κάτι άλλο εκτός από αυτό! Είσαι διαρκώς με ένα σακίδιο και πριν καλά καλά πάρεις την κανονική ετήσια άδειά σου, κάθε σαββατοκύριακο σε χάνουμε γιατί είσαι όλο ταξιδάκια!  Ακολούθησε τις συμβουλές μας που θα σε κάνουν όχι μόνο να περάσεις super, αλλά να ξεχωρίσεις κιόλας:

Μαγιό:  Ένα από τα ωραιότερα σημεία του κορμιού σου είναι αναμφισβήτητα οι ώμοι σου. Τι το καλύτερο λοιπόν, από το να φορέσεις ένα στράπλες μαγιό, που θα τονίσει ακόμα καλύτερα τους καλοσχηματισμένους σου ώμους. Προτίμησε να είναι σε έντονα, φωσφοριζέ χρώματα, ενώ για το κάτω μέρος του μπικίνι διάλεξε μία πιο σκούρα απόχρωση – έτσι απλά για να κρύψεις τις ατέλειες!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Βάλε στην βαλίτσα σου άνετα και απλά φορέματα στις πιο φωτεινές αποχρώσεις και φυσικά μην παραλείψεις τα καφτάνια, που σου δίνουν ένα ξεχωριστό ανατολίτικο στυλ και φοριούνται όλη μέρα!

Μακιγιάζ: Ενυδατική στο πρόσωπο, glitter σε όλο το σώμα και ένα λαμπερό φούξια κραγιόν, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!


Καρκίνος
Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γενεθλίων σου και αυτό σου δημιουργεί μία πολύ χαρούμενη διάθεση, με επιθυμία για ανανέωση και αλλαγές. Στο μυαλό σου έρχονται μνήμες από τα καλοκαίρια των παιδικών σου χρόνων και αρκετά συχνά αναπολείς. Το φετινό σου καλοκαίρι μπορεί να είναι λίγο «σκληρό»  και να σε φορτίζει με άγχος, ωστόσο ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα καταφέρεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και κατά συνέπεια θα νιώσεις και εσύ καλύτερα!

Μαγιό:  Σαν Καρκινάκι που είσαι, ένα από τα πιο ωραία σημεία του κορμιού σου είναι σίγουρα το μπούστο σου, επομένως στο μαγιό που θα επιλέξεις θα πρέπει να φροντίσεις να σου το  αναδεικνύει ακόμα καλύτερα! Η φετινή τάση της μόδας στα μαγιό, μας προστάζει να τολμήσουμε να φορέσουμε έντονες, ζωηρές αποχρώσεις. Ευκαιρία λοιπόν να διαλέξεις ένα ριγέ ή φλοράλ μαγιό με πολλά και έντονα χρώματα, που σίγουρα θα ταιριάζει και με τις εναλλαγές που έχει η διάθεσή σου!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Διάλεξε ανάλαφρα φορέματα σε παλ αποχρώσεις – που τόσο πολύ σου αρέσουν -  και φόρεσε εμπριμέ και λουλουδιαστά μπλουζάκια με βαθύ ντεκολτέ. Μην ξεχνάς ότι φέτος είναι πολύ της μόδας οι ζώνες και εσένα σίγουρα σου ταιριάζουν πολύ, γιατί μπορείς να κρύψεις τις ατέλειες που έχεις (πχ κοιλίτσα).

Μακιγιάζ: Οι τάσεις για το καλοκαιρινό μακιγιάζ 2011, μας προτρέπουν να αναδείξουμε την θηλυκότητά μας. Για αυτό λοιπόν ένα μακιγιάζ που σου ταιριάζει απόλυτα, είναι να επιλέξεις απαλές παστέλ αποχρώσεις για σκιά στα μάτια,  που θα σε κάνουν να δείχνεις αθώα και πολύ ρομαντική! Για ρουζ προτίμησε σε χρώμα ροδακινή ή bronze και τα χείλη σου φρόντισε να είναι δροσερά και έτοιμα για φίλημα με ένα ροζ lip gloss!


Λέων
Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, φίλοι διασκέδαση και πολύ έρωτας ... υπάρχει καλύτερη εποχή για το καλοκαίρι; Είναι η αγαπημένη σου εποχή, όχι μόνο επειδή έχεις τα γενέθλιά σου και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά επειδή μπορείς να αναδείξεις ακόμα περισσότερο την λάμψη και την ομορφιά σου!  Σαν λέαινα που είσαι, το δυνατό σου σημείο είναι τα μαλλιά σου, για αυτό λοιπόν πριν σου προτείνουμε μαγιό, ρούχα, αξεσουάρ και μακιγιάζ, σε συμβουλεύουμε να επισκεφτείς το κομμωτήριο σου για να ανοίξεις λίγο το χρώμα των μαλλιών σου κάνοντας μερικές ανταύγειες, που σου ταιριάζουν πολύ!

Μαγιό:  Τα animal print μαγιό είναι φέτος must και σίγουρα σου ταιριάζουν πολύ στην προσωπικότητά σου! Αν η επιλογή αυτή δεν σου αρέσει – ή την έχεις βαρεθεί- τότε σου προτείνουμε να ακολουθήσεις άλλο ένα trend της εποχής: φόρεσε μαγιό εμπνευσμένο από την Άπω Ανατολή, δηλαδή τύπου oriental. Το χρυσό είναι το χρώμα σου, σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδικά, οπότε γιατί να μην το επιλέξεις και σε μαγιό!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Χρυσά βραχιόλια, μεγάλη χρυσοί κρίκοι  και ρούχα σε ασημί ή bronze αποχρώσεις, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Ωστόσο ακόμα και με ένα απλό λευκό βαμβακερό ή λινό φόρεμα, η παρουσία σου θα είναι συγκλονιστική, γιατί δεν θέλεις και μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσεις βλέμματα θαυμασμού !

Μακιγιάζ: Ένα μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις, που θα αναδεικνύει το μαύρισμά σου και θα σε κάνει να χρυσαφίζεις από λάμψη, είναι η ιδανική πρόταση για το φετινό καλοκαίρι!


Παρθένος
Ακόμα και το καλοκαίρι, δεν σου αρέσει να προκαλείς ή να έχεις μία εκκεντρική εμφάνιση. Θέλεις να αναδεικνύεις την φυσική σου ομορφιά, ωστόσο δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία στη μόδα, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές η εμφάνισή σου να φαίνεται ατημέλητη. Είναι μία καλή ευκαιρία φέτος το καλοκαίρι να κάνεις την διαφορά, ακολουθώντας τις προτάσεις του ζωδίου σου, που θα σε κάνουν σίγουρα να νιώσεις πιο όμορφα.

Μαγιό:  Επειδή δεν σου αρέσουν πολύ τα εμπριμέ, τα προκλητικά και τα φανταχτερά μαγιό, σου προτείνουμε να διαλέξεις μερικά απλά μονόχρωμα μαγιό, τα οποία θα τα εναλλάσσεις. Προτίμησε το πάνω μέρος του μαγιό να έχει διαφορετικό χρώμα από το κάτω. Συνδύασέ τα με λευκά καφτάνια ή παρεό, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα! 

Ρούχα / Αξεσουάρ: Διάλεξε απλά αέρινα ρούχα σε γήινες αποχρώσεις και για τις πιο «τολμηρές» σου εμφανίσεις προτίμησε τα φλοράλ! Για να δώσεις μία πιο πικάντικη νότα στην εμφάνισή σου, φόρεσε πολύχρωμες μπαντάνες και όμορφα καπέλα, που εκτός από στυλ θα σε προστατεύουν και από τον ήλιο!

Μακιγιάζ: Διατήρησε πολύ καλή ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου, φόρεσε μία υγρή γήινη σκιά στα μάτια σου, που θα αναδείξει τα βλέφαρά σου και θα κάνει λαμπερό και διαπεραστικό το βλέμμα σου. Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με λίγη μάσκαρα και βάλε ένα γήινο λαμπερό κραγιόν στα χείλη σου!


Ζυγός
Φιλενάδα μας Ζυγίνα, είμαστε βέβαιοι ότι εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς τις φετινές τάσεις της καλοκαιρινής μόδας, γιατί έχεις φροντίσει από πολύ νωρίς να μάθεις όλα τα trends και ήδη έχεις γεμίσει την ντουλάπα σου με αρκετά μοντελάκια. Ωστόσο διάβασε τις προτάσεις μας, για να ξέρεις πως να αναδείξεις ακόμα περισσότερο την ομορφιά σου!

Μαγιό:  Διάλεξε ζωηρά χρώματα, όπως άλλωστε είναι η διάθεσή σου τώρα το καλοκαίρι! Πουά, χρυσό, κοραλί  και αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Ρούχα / Αξεσουάρ: Στα ρούχα δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο θα σου συνιστούσαμε να μην κάνεις υπερβολές και να προτιμήσεις το πιο ανάλαφρο καθημερινό ντύσιμο. Ωστόσο από τα αξεσουάρ σου δεν θα πρέπει να λείπουν τα γυαλιά ηλίου – και εδώ μπορείς να κάνεις όσες υπερβολές θες - που θα σου δώσουν ξεχωριστό στυλ! Χαρούμενες, πολύχρωμες τσάντες και ιδιαίτερες δερμάτινες σαγιονάρες, θα σου δώσουν μία χαρούμενη και πολύ σέξι νότα!

Μακιγιάζ: Στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σου θα πρέπει να έχεις μόνο τα εξής: σκιές στις αποχρώσεις του γαλάζιου, πράσινου και κοραλί, μάσκαρα, μολύβι για βαθύ βλέμμα  και ένα απαλό κραγιόν, που θα δίνει λάμψη και φρεσκάδα στα χείλη σου!


Σκορπιός
Μπορεί το μαύρο να είναι το αγαπημένο σου χρώμα, όμως φέτος το καλοκαίρι πρέπει να κάνεις την διαφορά και να τολμήσεις να ντυθείς με κάτι πιο χαρούμενο και ανάλαφρο, που θα αναδείξει ακόμα καλύτερα τη σέξι εμφάνισή σου! Για αυτό λοιπόν βάλε κανόνα πως ότι ψωνίσεις φέτος θα είναι σε ζωηρά χρώματα ή πουα και ριγέ (ας έχουν και λίγο μαύρο), απέφυγε όμως τα μουντά, σκούρα χρώματα.

Μαγιό:  Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το μαύρο χρώμα στο μαγιό σου, τουλάχιστον διάλεξε κάποιο που θα έχει και κάποιο άλλο χρώμα που θα σε τονίζει, για παράδειγμα κοραλί, ασημί, ή και ανοιχτό γκρι!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Εφαρμοστά μακό φορεματάκια που έχουν σκίσιμο στην πλάτη ή αναδεικνύουν το στήθος σου και κολακεύουν τους γλουτούς σου, θα σε κάνουν να νιώσεις απόλυτα σέξι! Διάλεξε το βαθύ πράσινο, το φούξια και το κοραλί, έτσι απλά για να κάνεις φέτος τη διαφορά!

Μακιγιάζ: Λίγη μάσκαρα και μολύβι στα μάτια και ένα έντονο κραγιόν που θα κάνει τα σαρκώδη σου χείλη να φαίνονται ακόμα πιο σέξι, είναι η ιδανική πρόταση για φέτος το καλοκαίρι!


Τοξότης
Δεν θα είχες κανένα πρόβλημα να τριγυρίζεις όλο το καλοκαίρι με το μαγιό σου, το σορτσάκι, τα φανελάκια και τις πρόχειρες σαγιονάρες σου. Για σένα δεν έχει σημασία η μόδα, αρκεί να αισθάνεσαι δροσερά και άνετα! Μην ξεχνάς όμως ότι πρέπει να φανερώνεις και τη θηλυκή πλευρά σου, για αυτό ακολούθησε τις συμβουλές μας για να είσαι πιο προσιτή από ποτέ άλλοτε!

Μαγιό:  Είσαι λάτρης της απλότητας, για αυτό διάλεξε ένα λευκό μαγιό ή αν προτιμάς κάτι πιο χαρούμενο. Τότε τα χρώματα σου να ξέρεις πως είναι το τιρκουάζ και το μοβ.

Ρούχα / Αξεσουάρ: Το αγαπημένο σου φθαρμένο τζιν, σε συνδυασμό με ένα στράπλες μπλουζάκι, λευκές πλατφόρμες, αλλά και πολύχρωμα βραχιόλια είναι η ιδανική πρόταση για τις βραδινές σου εξορμήσεις στα μπαράκια.

Μακιγιάζ: Τόνισε το βλέμμα σου βελτιώνοντας το σχήμα των φρυδιών σου, διάλεξε μία ανοιχτή μπεζ απόχρωση για τα βλέφαρα και τα χείλη σου και δώσε έμφαση στα μάτια σου με ένα λευκό μολύβι!


Αιγόκερως
Έφτασε η ώρα να αποχωριστείς τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, που είναι το στίγμα που σου άφησε ο χειμώνας που πέρασε, που ήταν γεμάτος στρες. Πριν λοιπόν ακολουθήσεις τις προτάσεις μας για μαγιό, μακιγιάζ, ρούχα και αξεσουάρ, κλείσε ένα ραντεβού στην αισθητικό για ένα full service, που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να νιώσεις καλύτερα!

Μαγιό:   Ένα διακριτικό πουά ή ριγέ μαγιό που θα ταιριάζει απόλυτα στη σιλουέτα σου. Το κίτρινο χρώμα σου ταιριάζει απόλυτα!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Ανάλαφρες πουκαμίσες και φορέματα στο χρώμα του σπάγκου, θα σου δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ!

Μακιγιάζ: Τόνισε τα μάτια σου βάζοντας μία τριπλή σκιά πιο ανοιχτής και σκούρας απόχρωσης. Μην διστάσεις να  βάλεις ένα κοραλί.


Υδροχόος
Σου αρέσει να έχεις μία εκκεντρική παρουσία, τολμάς να φορέσεις έντονα χρώματα, γιατί σου φτιάχνουν το κέφι και χωρίς μεγάλη προσπάθεια  καταφέρνεις να πρωτοτυπείς! Η φετινή καλοκαιρινή μόδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και θα σε κάνει να νιώσεις άνετα, ξεχωριστά και ιδιαίτερα!

Μαγιό: Είσαι ένα τόσο δραστήριο άτομο, που καταφέρνεις να διατηρείς μία καλογυμνασμένη σιλουέτα. Το φούξια, το έντονο μπλε, το πορτοκαλί  και το σμαραγδί, είναι τα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για το φετινό σου μαγιό. Τα εμπριμέ επίσης θα σου ταιριάζουν πολύ!

Ρούχα / Αξεσουάρ: Ολόσωμες φόρμες σε ζωηρά χρώματα, χρωματιστές σαγιονάρες και ξύλινα, χειροποίητα  αξεσουάρ (κολιέ και βραχιόλια)

Μακιγιάζ: Τόνισε το βλέμμα σου με μία μοβ σκούρα απόχρωση, βάλε μπλε μάσκαρα και κάνε το περίγραμμα με ένα ασημί μολύβι! Για τα χείλη σου φόρεσε ένα ροζ λιπ γκλος, απλά για να προσθέσεις λίγη λάμψη!


Ιχθύς
Ο ήλιος και η θάλασσα σε γοητεύουν και σε κάνουν να ονειρεύεσαι και να αφήνεσαι στις απολαύσεις του καλοκαιριού! Και αυτό το καλοκαίρι περιμένεις τον δικό σου καλοκαιρινό έρωτα, που θα έρθει να δώσει μία νότα φρεσκάδας και δροσιάς στη ζωή σου! Για να καταφέρεις να έχεις αρκετές καλοκαιρινές κατακτήσεις, ακολούθησε τα tips μας!

Μαγιό: Ροζ, θαλασσί με βολανάκια θα σου χαρίσουν παιδικότητα, χάρη, παράλληλα όμως θα σε κάνουν και αρκετά σέξι! 

Ρούχα / Αξεσουάρ:  Οι δαντέλες είναι το στοιχείο σου και φέτος είναι πολύ της μόδας! Διάλεξε μπλουζάκια λευκά, ανάλαφρα με δαντέλες, ενώ υιοθέτησε ένα ξεχωριστό στυλ φορώντας φιόγκους και φουλάρια!

Μακιγιάζ: Και στο μακιγιάζ σου διάλεξε τις παλ αποχρώσεις, που θα σου χαρίσουν επιπλέον γλυκύτητα και αθωότητα!


http://fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...