Φόρεμα στα μέτρα σου

Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά, αντικρίζουμε τα μοντέλα που χρησιμοποιούν οι διάφοροι οίκοι με τα τέλεια κορμιά και πολλές φορές απογοητευόμαστε, όταν συνειδητοποιούμε ότι το κορμί μας δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά που βλέπουμε να παρελαύνουν όλο χάρη στις πασαρέλες.



Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κρύψουμε τα τυχόν ψεγάδια που έχει το σώμα μας κι έτσι να απολαύσουμε κι εμείς τα φετινά trendy φορέματα.

Ακολουθώντας τις πιο κάτω συμβουλές, μπορείτε να υποβαθμίσετε τα αρνητικά σημεία και να προβάλετε τα όμορφα σημεία το σώματός σας.


Γεμάτη περιφέρεια και μηροί
Εάν το πρόβλημά μας λοιπόν βρίσκεται εκεί, θα χρειαστεί να διαλέξουμε ένα φόρεμα που δεν θα πρέπει να είναι κοντύτερο από το γόνατό μας και φυσικά να μην είναι στενό κι εφαρμοστό στην περιφέρεια.
Για να μην αφήσετε τα βλέμματα να κοιτούν την περιφέρειά σας, διαλέξτε ένα φόρεμα με “V” συμπληρώνοντάς το με ένα εντυπωσιακό κολιέ.


Παχιά μέση
Εάν έχετε μεγάλη περιφέρεια με παχιά μέση, χρειάζεται να απομακρύνεται τα βλέμματα των γύρω σας από τον κορμό σας και να στρέψετε την προσοχή τους μακριά από τη μέση σας. Γι’ αυτό  διαλέξτε ένα φόρεμα άνετο και ριχτό, που δεν θα διαγράφει τις γραμμές του σώματός σας. Αποφύγετε τις φαρδιές ζώνες γύρω από τη μέση σας και επιλέξτε καλύτερα μια χαλαρή ζώνη από το ύφασμα του φορέματος  ή μια λεπτή ζώνη που θα πέφτει χαλαρά μπροστά.


Γεμάτα μπράτσα
Τα αμάνικα φορέματα, δεν είναι ότι καλύτερο για σας. Είναι λοιπόν προτιμότερο να διαλέξετε ένα φόρεμα με άνετα μανίκια που θα είναι 3/4 ή ακόμα και ολόκληρα για να κρύψουν τα παχουλά χέρια.


Μικρό μπούστο
Εάν δεν είστε προικισμένη με μεγάλο στήθος, αποφύγετε τα βαθιά ντεκολτέ. Θα σας κολακεύει περισσότερο ένα φόρεμα με λαιμόκοψη ή ένα φόρεμα που μπορείτε στο λαιμό να δέσετε ένα πλούσιο μαντίλι ή να το συμπληρώσετε με ένα κοντό κολιέ που θα προσελκύει τα βλέμματα στον λαιμό και όχι στο μπούστο σας. Μια άλλη εναλλακτική είναι τα πολύσειρα κολιέ που θα ενισχύσουν τον όγκο στο μπούστο σας.


Μεγάλο στήθος
Τα φορέματα με βαθύ V είναι πολύ ελκυστικά για τις γυναίκες που θέλουν να τονίσουν τη μεγάλο τους στήθος. Επιλέξτε βέβαια με προσοχή, υφάσματα που δεν θα διαγράφουν το σώμα σας, γιατί έτσι θα κινδυνεύει το στήθος σας να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Για να τραβήξετε την προσοχή από το στήθος σας και να φέρετε μια ισορροπία στην συνολική σας εικόνα, διαλέξτε ένα φόρεμα με γραμμή A-line, που δεν θα έχει μήκος πολύ πάνω από το γόνατο.


Μεγάλα μεγέθη
Στην προσπάθειά σας να καλύψετε αυτή σας την ατέλεια, είναι λάθος να φοράτε πολύ φαρδιά ρούχα. Κινδυνεύετε μ’ αυτόν τον τρόπο να οδηγηθείτε σε χειρότερο αποτέλεσμα και προσθέσετε όγκο στην εικόνα σας.
Εδώ λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξετε φορέματα που τα υφάσματά τους δεν κολλάνε και δεν διαγράφουν το σώμα σας, αλλά αντίθετα ντραπάρουν όμορφα επάνω σας. Ένα ριχτό φόρεμα, κολακεύει ιδιαίτερα τις γεμάτες γυναίκες. Η άποψη που υποστήριζε ότι τα φλοράλ και τα ζωντανά χρώματα είναι απαγορευμένα στα XL μεγέθη, έχει περάσει ανεπιστρεπτεί. Μην φοβηθείτε λοιπόν να διαλέξετε ένα φόρεμα με λουλούδια και χρώματα αρκεί να δώσετε μεγάλη σημασία να είναι από καλό ποιοτικώς ύφασμα που δεν θα κολλάει πάνω στο σώμα σας δημιουργώντας ζάρες και σφίγγοντάς σας.


Πολύ αδύνατη
Οι φαρδιές μπλούζες ή τα πλεκτά φορέματα είναι τα ιδανικά ρούχα για τις λεπτές γυναίκες. Προσθέστε άλλο ένα επίπεδο στο φόρεμά σας, όπως μια ζακέτα ή ένα σακάκι για να προσθέσετε κάποιο όγκο. Εάν έχετε λεπτά πόδια, αποφύγετε τις μίνι-φούστες και επιλέξτε περισσότερο μακριά ριχτά φορέματα. Οι λεπτές γυναίκες επίσης μπορούν να προσθέσουν μια φαρδιά ζώνη για να δώσουν στη μέση τους περισσότερη ένταση.
Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο τύπος του σώματός σας, μπορείτε να βρείτε ένα όμορφο φόρεμα που θα σας κολακεύει. Ξεχυθείτε λοιπόν για ψώνια, παρέα με μια φίλη σας που εμπιστεύεστε το γούστο και τη γνώμη της, και να είστε βέβαιη ότι σίγουρα θα βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.
Θυμηθείτε πάντα να τονίζετε τα θετικά σας σημεία και να καλύπτετε τις ατέλειες. Εάν ντυθείτε σωστά, θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε ακόμα πιο όμορφη!



Το female-shop αγαπώντας τη γυναίκα με όλες της τις ατέλειες φρόντίζει να κάνει καθεμία να αισθάνεται σαν πραγματικό super model. Συγκεντρώνει λοιπόν, με πίστη στη φετεινή μόδα και τις τάσεις της, φορέματα που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους.Τα υπέροχα,  καλοραμμένα και σε διάφορες φόρμες φορέματα, σε μεγέθη που φτάνουν μέχρι το Νο 60 θα καλύψουν τις ατέλειες και θα αναδείξουν τα προσόντα της κάθε γυναίκας.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες, για να δείτε αναλυτικά τις περιγραφές τους.
 

 Από αριστερά: Μάξι φόρεμα από animal print ζωρζέτα € 109.00, δίχρωμο ελαστικό φόρεμα σε ίσια γραμμή € 68.00, δροσερό ριχτό φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη. € 59.00 και λινό φόρεμα με animal δαντέλα € 79.00.      



Από αριστερά: babydoll φόρεμα με ζωηρά χρώματα € 31.10, μάξι φόρεμα από βαμβακερό εμπριμέ ύφασμα € 40.90,  μποέμ φόρεμα από βαμβακερό εμπριμέ ύφασμα € 40.90 και μάξι φόρεμα από βαμβακερό φλοραλ ύφασμα € 51.90.

 

http://fe-mail.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...