Για να μη φαίνεται το εσώρουχο με τα χαμηλοκάβαλα!

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια για χρόνια, φοβούμενες  δικαιολογημένα ότι θα φαίνεται το εσώρουχο τους όταν σκύβουν ή όταν κάθονται. Αυτό έρχεται να διορθώσει η εταιρία My Panteez που με τα νέα της ¨αόρατα βρακάκια¨ λύνει το πρόβλημα  μια και καλή

«Μαρία Κάλλας: Μια Γυναίκα, μια φωνή, ένας μύθος»

...είναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάστηκε στις 3 Μαρτίου στο Ιταλικό Πολιτιστικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης.

Έχουν και οι εύσωμες στυλ στη μόδα

Επειδή φοράτε ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε και στυλ. Αρκεί φυσικά να φροντίσετε κατάλληλα τον εαυτό σας και να δώσετε στο ντύσιμό σας τη δική σας σφραγίδα και προσωπικότητα. Αν δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε, εδώ θα βρείτε μερικά μυστικά μόδας για εύσωμες γυναίκες.

Γυναικεία παράπονα, ένα αντρικό πρόβλημα!

Οι γυναίκες έχουν μια τάση επιβεβαίωσης στα μάτια των ανδρών, που συχνά έχει να κάνει με διάφορες ανασφάλειες που καταλήγουν σε παράπονα, κλάματα, και μερικές φορές σε υστερίες. Ο τρόπος αυτός επικοινωνίας των γυναικών προς τους άνδρες, σαν κάποιος αρχαίος κώδικας συνεχίζει να υφίσταται και να φέρνει τους άντρες σε αμηχανία. Μήπως όμως δεν λειτουργεί σωστά;

Υπογονιμότητα και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

H υπογονιμότητα είναι σήμερα ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερα ζευγάρια. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι περίπου 15-20% των ζευγαριών αναπαραγωγικής ηλικίας, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς και υπολογίζεται επίσης ότι αυτό το ποσοστό θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Διακόσμηση: Ανακαινίζοντας το μπαλκόνι

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο ήλιος λάμπει πιο πολλές ώρες, αυξάνεται και η επιθυμία μας να περάσουμε περισσότερο από το χρόνο μας σε εξωτερικούς χώρους. Αλλά για τα διαμερίσματα και τους κατοίκους των πολυκατοικιών, το "έξω" είναι συχνά ένα μικροσκοπικό, σκιασμένο μπαλκόνι που γειτνιάζει άμεσα με το παράθυρο τής κουζίνας κάποιου γείτονα.

Το Ρόδο της Ιεριχούς

Το Ρόδο της Ιεριχούς, είναι ένα από τα πιο γνωστά ενεργειακά φυτά, συνδεμένο με την χριστιανική παράδοση αλλά και με το Feng Shui. Tο Ρόδο της Ιεριχούς ή Φυτό της Νεκρανάστασης μπορεί να αποξηρανθεί σαν μικρή καφέ μπάλα η οποία θα κοιμάται για πολύ καιρό, ικανή να ξαναζωντανέψει και να πρασινίσει με λίγο νερό.

Δύσκολες μέρες του μήνα δεν έχουν μόνο οι γυναίκες!

Μπορεί να έχουν οι γυναίκες το δυσάρεστο της περιόδου, όμως και οι άντρες δικαιούνται να μη θέλουν να κάνουν σεξ και να έχουν νεύρα χωρίς να χρειάζονται την ανάλογη δικαιολογία.

Για απολέπιση… στην κουζίνα

Αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο και λείο σώμα δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε ένα κάρο λεφτά σε καλλυντικά προϊόντα. Πηγαίνετε μέχρι την κουζίνα και βεβαιωθείτε ότι έχετε φράουλες και μέλι. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για να φτιάξετε μόνες σας μία κρέμα απολέπισης και μία ενυδατική μάσκα…

Βάλτε το σεξ στο πρόγραμμα

Μήπως λόγω του φόρτου εργασίας και των ευθυνών της καθημερινότητας έχετε ξεχάσει πώς είναι να κάνετε σεξ;
Μην το παίρνετε κατάκαρδα, δεν είστε μόνοι…

Φυσικές θεραπείες που μπορείς να εμπιστευτείς

Κακάο για την υπέρταση; Μασάζ για την κατάθλιψη; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτοί, όπως και μερικοί άλλοι εναλλακτικοί τρόποι, μπορεί πράγματι να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ενοχλήσεων που σημαδεύουν την καθημερινότητά μας.

Κράτα το σπίτι σου ζεστό χωρίς κόστος

Ο χειμώνας άργησε, αλλά ήρθε. Και το ζήτημα είναι πως θα ζεσταθούμε χωρίς να πληρώσουμε μια περιουσία. Υπάρχουν τρόποι, φυσικά, και γι' αυτό, εύκολοι και ανέξοδοι.







Ωραίο σώμα με step

Ένας καλός τρόπος για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα step ή τα σκαλοπάτια του σπιτιού σου.









Καθαρά μαλλιά κάθε μέρα

Οι απόψεις που έχουμε ακούσει κατά καιρούς «Μην λούζεστε συχνά, δεν κάνει», είναι μύθος και πρόκειται για απόψεις του Μεσαίωνα.










Οι celebrities και τα μαλλιά τους! #3

Αγαπημένοι celebrities για όλα τα γούστα…











Οι 10 μεγαλύτεροι μύθοι για την καθαριότητα

Πάντα έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά που μας έχουν παραδώσει ως γνώση οι προηγούμενες γενιές. Ακόμη και στα... οικιακά. Ή μάλλον ειδικά στα οικιακά. Μήπως δεν ήταν οι γιαγιάδες μας οι καλύτερες νοικοκυρές; Οι μαμάδες μας δεν τα κατάφερναν πάντα με τον καλύτερο, μαγικό τρόπο; Όμως, είναι πιθανό μερικά από τα παλιά αυτά κόλπα να είναι απλοί... μύθοι;

Ο δεκάλογος του σωστού εραστή

Χωρίς αμφιβολία, το σεξ είναι πολύ πιο απολαυστικό όταν εσύ και η σύντροφός σου το απολαμβάνετε το ίδιο. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ ούτε να μάθεις απ’ έξω το Kama Sutra. Μικρά μυστικά θα σε κάνουν καλύτερο εραστή κι εκείνη πιο ευτυχισμένη.

Πως καθαρίζουμε τα πινέλα του μακιγιάζ!

Ένας βαθύς καθαρισμός των πινέλων του μακιγιάζ, είναι απαραίτητος να γίνετε για να μην μεταφέρονται μικρόβια ή ακόμη και μύκητες στο πρόσωπο σας.
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τα ειδικά αντί-μικροβιακά καθαριστικά πινέλων που υπάρχουν στο εμπόριο.
Μπορείτε να τα καθαρίσετε και με πιο απλό-ανέξοδο τρόπο,αρκεί να ακολουθήσετε κάποια βήματα ώστε να συντηρηθούν και να μην χάσουν το σχήμα τους!

Σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Κι όμως στις μέρες μας τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας υπάρχουν ακόμα. Εκείνο που αλλάζει είναι ότι τα θύματα δεν το κρύβουν πια.

Η αισιοδοξία οδηγεί σε μακροζωία

Η θετική στάση για τη ζωή δίνει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης για ασθενείς με πρόβλημα στην καρδιά, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι οποίες έλαβαν χώρα στο Πανεπιστήμιο Duke στην Ατλάντα.

Μερικές φορές, τέτοιου είδους έρευνες μας κάνουν να λέμε ευτυχώς που είμαστε Ελληνίδες

Και ενώ εμείς μαλλιοτραβιόμαστε και σφαζόμαστε για το ποιανής άνδρας είναι ποιος, οι Τουρκάλες φτάνουν μέχρι και στην παρανομία προκειμένου να τους μοιραστούν. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα παράδοξα που συμβαίνουν ακόμα στην αντιφατική και γειτονική μας Τουρκία.

Τριχομονάδες

Οι τριχομονάδες είναι παράσιτα, Trichomonas vaginalis, που μολύνουν άντρες και γυναίκες. Στους άντρες μολύνει την ουρήθρα. Στις γυναίκες μολύνει τον κόλπο και τον τράχηλο. Η μόλυνση συνήθως είναι χωρίς συμπτώματα. Τις περισσότερες φορές είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Οι τριχομονάδες συνήθως συνοδεύονται και από άλλη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσο όπως χλαμύδια, γοννόρροια κά.

Ελεονώρα Μελέτη:Ποιά τα s.o.s της διατροφής της;

Αν και επαγγελματικοί ρυθμοί της παρουσιάστριας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, φροντίζει να μην παραμελεί τον εαυτό της, επιμένοντας στη σωστή διατροφή. Ποιά είναι τα s.o.s της διατροφής της; Καταρχήν δεν υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει πλούσια σαλάτα στο τραπέζι της, καθώς έχει αδυναμία στις σαλάτες με διάφορες παραλλαγές για να μην τις βαριέται. Επίσης το γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά αποτελεί μια από τις διατροφικές της εμμονές. Σε περίοπτη θέση στις διατροφικές της αξίες βρίσκονται τα φρούτα της εποχής ,τα οποία απολαμβάνει σε όλες του τις εκδοχές: από τη φρουτοσαλάτα, μέχρι και με τα δημητριακά της αλλά και με το γιαούρτι της.
Πηγή: gossip-tv

Οι πιο καυτές λεσβίες του Hollywοod (Photos)

Τους αρέσουν οι γυναίκες και δεν φοβούνται να το δείξουν. Δείτε τις πιο καυτές λεσβίες του Hollywοod!









Ανέβασε την libido

Μερικούς ενδιαφέροντες τρόπους τόνωσης της ερωτικής επιθυμίας συστήνει μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Western Ontario. Η έρευνα κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:

Μυστικά ομορφιάς για νεανικό δέρμα

Θέλετε να έχετε πάντα νεανικό δέρμα; Να φαίνεται πως ο χρόνος δεν σας αγγίζει; Πολλοί είναι αυτοί που υπόσχονται να σταματήσουν την φθορά του χρόνου στο δέρμα μέσω των βιβλίων τους αλλά μέχρι τώρα μόνο η ιατρική γνώση δείχνει πως αυτό είναι απίθανο.

Η Beyonce πιο λευκή από ποτέ! (Photos)

Η παραπάνω είναι μια κλασσική φωτογραφία της Beyonce όπως την έχουμε συνηθίσει… Την εβδομάδα που μας πέρασε όμως, η σέξι τραγουδίστρια έκανε μια εμφάνιση η οποία εξέπληξε όλο τον κόσμο, αφού όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, εμφανίστηκε πιο λευκή και λαμπερή από ποτέ!






Σεξ για... μασκαράδες

Ήρθε πάλι το τρελό καρναβάλι… Καιρός να εμπνευστείς από τις ευκαιρίες μασκαρέματος που σου προσφέρει η εποχή για να το γλεντήσεις… στο κρεβάτι σου!

Αποκτήστε το ιδανικό σώμα!

Και ναι, το πήρατε απόφαση. Η άσκηση μπήκε στη ζωή σας για τα καλά και τα 30 λεπτά πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου δεν είναι τελικά τόσο βασανιστικά όσο νομίζατε.

Τροφές που ωφελούν τα δόντια μας

Υπάρχουν ορισμένες τροφές που κάνουν καλό στά δόντια.
Δώστε προσοχή και υιοθετήστε τις για να έχετε υγιή δόντια και αστραφτερό χαμόγελο.

Στοματικά διαλύματα: Διαλύουν τα μικρόβια ή την στοματική σας υγεία;

Αποδεδειγμένα χαρίζουν δροσερή κι ευχάριστη αναπνοή, αλλά με τι κόστος; Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως τα στοματικά διαλύματα, δεν έχει αποδειχθεί ότι όντως έχουν αντιμικροβιακή δράση, άρα δεν είναι απαραίτητα για την στοματική υγιεινή.

Γελάστε με την καρδιά σας, της κάνει καλό

Το γέλιο κάνει καλό και στην υγεία μας.
Αν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας σε καθημερινή βάση, χωρίς να απαιτεί χρόνο ή χρήματα, ούτε καν ιδιαίτερο κόπο (εκτός κι αν είστε ο γκρινιάρης αυτοπροσώπως), είναι να γελάτε!

Η Natalie Portman καταδίκασε τον Galliano

• Ο Οίκος Dior διέκοψε τη συνεργασία που είχε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, τον 50χρονο εκκεντρικό John Galliano, λόγω ενός προκλητικού βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε να κομπάζει με εμπρηστικές αντισημιτικές εκφράσεις, εναντίον ενός ζευγαριού σε ένα Παριζιάνικο καφέ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...