Μύθοι και αλήθειες για τη ..."φύση" του

Για τους άντρες, το πέος τους είναι κάτι σαν «ο ομφαλός της γης». Τους απασχολεί, τους προβληματίζει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι σκέφτονται με αυτό.

Rendez-Vous: H 3η Συλλεκτική Συλλογή του Roger Vivier

Ο Γαλλικός οίκος Roger Vivier, λανσάρει τη τρίτη του συλλογή που ανήκει στη σειρά Rendez-Vous.

Εμνευσμένη από την Mona Bismarck και την Elizabeth Taylor, η συλλογή περιλαμβάνει χειροποίητα ψηλοτάκουνα και clutch τσαντάκια, που θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη έκδοση.

Πιέτες και το καλοκαίρι

Μία από τις πολλές τάσεις που έπαιξαν τον Χειμώνα, οι πιέτες, συνεχίστηκε και την Άνοιξη- Καλοκαίρι του 2011. Αλλά αυτή την φορά ονομάστηκε «pleats gathered» και εννοεί την συγκέντρωση διαφορετικών σχεδίων πιέτας σε ένα σύνολο. Εσείς θα πείτε όχι;

Απόλυτη κουκλάρα και στην πισίνα!

Τώρα το καλοκαιράκι έχεις να προστατεύεις την ομορφιά από πολλά: ο ήλιος, το θαλασσινό αλάτι αλλά και το χλώριο της πισίνας μπορούν να καταλήξουν να είναι καταστροφικά για την ομορφιά σου αν δεν τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δείχνεις θεά ειδικά και στην πισίνα και γοήτευσε τους όλους με την καλοκαιρινή σου ομορφιά!

Πανέμορφα και βολικά εσώρουχα για το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε εκτός από την εξωτερική μας εμφάνιση και την εσωτερική. Κάθε γυναίκα οφείλει να δίνει βάση στην επιλογή των εσωρούχων της αφού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα της.

SALES, SALES, SALES

Μόλις αναρτηθούν οι ταμπέλες «Εκπτώσεις» και «Το αφεντικό τρελάθηκε» στις βιτρίνες των καταστημάτων, μπορείς να αποκτήσεις designer διαμάντια -και μη- σε τιμή ευκαιρίας, τα οποία θα φορέσεις όχι μόνο στις διακοπές σου αλλά και τις επόμενες σεζόν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...