Απόλυτη κουκλάρα και στην πισίνα!

Τώρα το καλοκαιράκι έχεις να προστατεύεις την ομορφιά από πολλά: ο ήλιος, το θαλασσινό αλάτι αλλά και το χλώριο της πισίνας μπορούν να καταλήξουν να είναι καταστροφικά για την ομορφιά σου αν δεν τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να δείχνεις θεά ειδικά και στην πισίνα και γοήτευσε τους όλους με την καλοκαιρινή σου ομορφιά!


Μαλλιά: αν δεις τα μαλλάκια σου να αποκτούν μια πιο …πρασινωπή απόχρωση τότε είναι η ώρα να ανησυχήσεις! Αν περνάς τη μισή σου μέρα μέσα στην πισίνα τότε δεν αποκλείεται οι άκρες των μαλλιών σου να αρχίσουν να πρασινίζουν από το κακό τους. Το χλώριο βλάπτει την τρίχα σου και ειδικά αν είσαι ξανθιά πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή για να μην καταλήξεις με τα όχι και τόσο σέξι πράσινα μαλλάκια! Στο εμπόριο θα βρεις μια σειρά από προϊόντα που προστατεύουν την τρίχα σου και διατηρούν το χρώμα σου ενώ το αντηλιακό μαλλιών είτε είσαι στην θάλασσα ή στην παραλία είναι απαραίτητο για να διατηρήσεις υπέροχα τα μαλλάκια σου!
Πρόσωπο: η σπουδαιότητα του αντηλιακού σου είναι και εδώ ένα πολύ μεγάλο θέμα που έχει άμεση επίδραση στην καλοκαιρινή σου ομορφιά! Αν έχεις πάρει λίγο χρωματάκι φρόντισε ο δείκτης σου να είναι τουλάχιστον 15 και μετά παό κάθε βουτιά μην ξεχνά σαν ανανεώνεις το αντηλιακό σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις ενοχλητικές κοκκινίλες αλλά και τα εγκαύματα που μπορεί να σου προκαλέσει ο ήλιος. Σκέψου λοιπόν σοβαρά το σκουφάκι αν κολυμπάς συνέχεια στην πισίνα αν θέλεις να διατηρήσεις τη ζωντάνια των μαλλιών σου!
Δερματάκι: το χλώριο σε συνδυασμό με τις ηλιακές ακτίνες μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δερματάκι σου να δεν το φροντίζεις σωστά. Εκτός απ΄την αντηλιακή προστασία που είναι απαραίτητη ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου και το επίπεδο του μαυρίσματος σου είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου και μετά τις βουτιές. Ανάμεσα σε χλώριο και ήλιο το δέρμα σου υποφέρει και εσύ δεν έχεις παρά αν φροντίσεις τα ενυδατικά του στοιχεία να είναι σε υψηλά επίπεδα, ξεπλένοντας το κορμάκι και το πρόσωπο σου με πόσιμο νερό αμέσως μετά τις βουτιές στην πισίνα και απλώνοντας την ενυδατική σου κρέμα. Η ενυδατική σου φρόντισε να είναι αρκετά λιπαρή ή ακόμη και τα ενυδατική έλαια κάνουν πολύ καλή δουλειά αφού δρουν σε βάθος στην επιδερμίδα σου και τις προσφέρουν τα ενυδατικά συστατικά που τόσο έχει ανάγκη για να δείχνει ξανά δροσερή και σωστά ενυδατωμένη!
Φαγούρα: αν σε πιάσει φαγούρα μετά από τη βουτιά στην πισίνα τότε μπορεί να είναι μια αντίδραση του δέρματος σου στη χλωρίνη πράγμα που μπορεί να αφυδατώσει το δερματάκι σου και να "σπάσει" το στρώμα των λιπιδίων και να το κάνει να δείχνει θαμπό και ξηρό.


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...