Πανέμορφα και βολικά εσώρουχα για το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε εκτός από την εξωτερική μας εμφάνιση και την εσωτερική. Κάθε γυναίκα οφείλει να δίνει βάση στην επιλογή των εσωρούχων της αφού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα της.


Τα εσώρουχα μπορούν να αναδείξουν τα ρούχα μας ή να τα καταστρέψουν. Θα πρέπει να δίνουμε βάση στο μέγεθος και το σωστό νούμερο των εσωρούχων που αγοράζουμε. Για παράδειγμα εάν έχουμε πληθωρικό μπούστο δεν θα πρέπει να επιλέγουμε υπερβολικά στενά εσώρουχα αλλά θα πρέπει να το προσαρμόζουμε στο σωστό νούμερο. Επίσης, ένα στενό T-shirt ή ένα στράπλες φόρεμα θα πρέπει να φορεθεί με τα κατάλληλα εσώρουχα διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό.
Ειδικά, τους καλοκαιρινούς μήνες όπου φοράμε πολλά λευκά ρούχα θα πρέπει να επιλέγουμε εσώρουχα που να ταιριάζουν με το ύφος και το χρώμα τους. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να φορέσουμε εσώρουχα σε έντονα χρώματα ενώ τα ρούχα μας είναι σε άσπρο χρώμα, η εικόνα μας θα είναι για γέλια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουμε στα υλικά από τα οποία έχουν φτιαχτεί τα εσώρουχα μας, όσα είναι από βαμβάκι είναι ιδανικά.
Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και δημιουργήστε μία καλαίσθητη εμφάνιση όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τον σύντροφο, φίλο ή άντρα σας!

Κόκκινα εσώρουχα

Τα κόκκινα εσώρουχα είναι ιδανικά για γυναίκες λίγο πιο τολμηρές που δεν διστάζουν να φορέσουν έντονα χρώματα.

Red floral bra (18,00 €) [Περισσότερα]

Red floral thong (6,00 €) [Περισσότερα]

Κορσές Elle Macpherson (34,00 €) [Περισσότερα]

Σετ εσωρούχων Topshop (22,00 €) [Περισσότερα]

Mαύρα εσώρουχα

Τα μαύρα εσώρουχα είναι ιδανικά για γυναίκες που λατρεύουν το κλασσικό και δεν κάνουν μεγάλες αλλαγές στο στυλ και την εμφάνιση τους.

Σετ μαύρων εσωρούχων Topshop (22,00 €) [Περισσότερα]

Sunny thong (6,00 €) [Περισσότερα]

Calvin Klein bra (32,00 €) [Περισσότερα]

D&G push-up bra (39,00 €) [Περισσότερα]

Εσώρουχα σε έντονα χρώματα

Επιλέξτε εσώρουχα σε έντονα χρώματα και τονώστε την αυτοπεποίθη σας χαρίζοντας στον εαυτό σας την εμφάνιση που του αξίζει.

Pink bra by Victoria Secret (48,00 €) [Περισσότερα]

Full Coverage bra (29,50 €) [Περισσότερα]

The lacie cheeky panty (11,50 €) [Περισσότερα]

The lacie thong (11,50 €) [Περισσότερα]


http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...