10 τροφές για να μην χάσετε τα μαλλιά σας

Συνδέεται η διατροφή με την τριχόπτωση; Σύμφωνα με τους ειδικούς, ναι. Από την άλλη πλευρά όμως, σε περιπτώσεις που η τριχόπτωση είναι κληρονομική, λίγες είναι οι εναλλακτικές που υπάρχουν και καμία από αυτές δεν μπορεί να υποσχεθεί πλήρη επαναφορά των χαμένων μαλλιών.

Dove Visible Care: Η καινοτοµία της ορατής διαφοράς

Η περιποίηση της επιδερµίδας, κατά τη διάρκεια του ντους δεν είναι μακρινό όνειρο. Η σειρά Dove Visible Care βασίζεται στην επαναστατική τεχνολογία Nutrium Moisture TM –αποκλειστική πατέντα της Dove- και απαντά ορατά και αποτελεσµατικά στις βασικές αιτίες φθοράς της επιδερµίδας εξαιτίας του καθαρισµού προσφέροντας δράση σε τριπλό επίπεδο

10 διάσημα κορίτσια που έγιναν πανέμορφες γυναίκες (Photos)


Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε άλλες 19 υπέροχες γυναίκες του Hollywwod και την εξέλιξη τους σε σχέση με την παιδική ηλικία!












Πώς να καθαρίσετε τη μπανιέρα σας χωρίς απορρυπαντικό

Θα χρειαστείτε: υγρό σαπούνι, μαγειρική σόδα, αιθέριο έλαιο με αντισηπτικές ιδιότητες, νερό, σφουγγάρι ή βούρτσα.

Megan Fox: Τα έβγαλε όλα στη νέα διαφήμιση

Η κάθε της φωτογράφηση για τον Armani είναι και πιο σέξι από την προηγούμενη. Η Megan Fox μετά τα εσώρουχα του οίκου επιστρατεύτηκε και για το άρωμά του, Armani Code και μάλιστα αυτή τη φορά τα… βγάζει όλα.

Aimee Mullins: Ένα ξεχωριστό μοντέλο χωρίς πόδια (Photos & Video)

Πριν καν γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια, η Aimee Mullins αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει και τα δυο της πόδια, από το γόνατο και κάτω. Ο οικογενειακός τους γιατρός είπε στους γονείς της πως δεν θα μάθει ποτέ να περπατάει, αλλά η μικρή Aimee δεν το έβαλε ποτέ κάτω κι έτσι στην ηλικία των 19 ετών έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα μετ’εμποδίων (17.01sec) και στο άλμα εις μήκος (3.14m).





Χαλάρωση και μασάζ στο σπίτι

Καθημερινά παραπονούμαστε ότι νιώθουμε κουρασμένοι και το τρέξιμο όλης της μέρας μας βγαίνει σε κούραση όταν επιστρέφουμε στο σπίτι. Ο χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση έχει μειωθεί δραματικά τον τελευταίο καιρό, καθώς περνώντας τα χρόνια οι ρυθμοί της δουλειάς, τα προβλήματα και γενικά οι απαιτήσεις αυξάνονται. Το stress έχει γίνει ένα με την καθημερινότητα μας και η αναζήτηση της χαλάρωσης κάποιες στιγμές είναι πολύ σημαντική.

Καλλιστεία…σιλικόνης!

Προϋπόθεση για να λάβει μια κοπέλα μέρος στα καλλιστεία που πρόκειται να διοργανωθούν στην Βουδαπέστη σύντομα, είναι να έχει κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά και να προσκομίσει γραπτή βεβαίωση από τον πλαστικό χειρουργό.

Η Donna Karan δημιούργησε την πρώτη της προσωπική σειρά επιτραπέζιων αντικειμένων

Η διαρκώς ανήσυχη και δημιουργική σχεδιάστρια μόδας επέκτεινε ακόμα περισσότερο το ταλέντο της στον χώρο του interior design.


Σεξ: 7 απίστευτες έρευνες αποκαλύπτουν!

Μονογαμία ή … ελευθερία; Ποιοι έχουν εμμονές με το σεξ; Ποιοι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ; Ποιοι είναι αλλεργικοί στον ίδιο τους τον εαυτό; Η επιστήμη αποκαλύπτει!
Χάρη στην επιστήμη η κατανόησή μας για το σύμπαν διευρύνεται συνεχώς – και όχι μόνο για τον κόσμο γενικότερα, αλλά ακόμη και για τα στενά όρια της κρεβατοκάμαράς μας.

Οι celebrities και τα μαλλιά τους #4


Τα λόγια είναι περιττά…










Το Ισλάμ ανοίγει δουλειές στη μόδα

Οδεύει προς ριζική ανακαίνιση, στα χέρια καινοτόμων σχεδιαστών μόδας, η γνωστή από παλιά ως θηλυκή και σεμνότυφη, η παραδοσιακή ινδονησιακή κεμπάγια.
Η αυξανόμενη ανάγκη για κομψή αλλά και σεμνή μόδα στην Ινδονησία, την πιο μεγάλη πληθυσμιακά μουσουλμανική χώρα του πλανήτη, ωθεί την ισλαμική μόδα στη σύγχρονη εποχή.

Πως ξοδεύει το μισθό της μια γυναίκα ;

Οι γυναίκες στη σύγχρονη κοινωνία χρησιμοποιούν κατά κόρον τις πιστωτικές τους κάρτες. Ο μισθός τους ‘επενδύεται” φεύγει μέσα στις πρώτες μέρες. Αλήθεια έχετε ποτέ αναρωτηθεί, τι αγοράζουν περισσότερο με τις πιστωτικές τους κάρτες;

Σοκολατοθεραπεία… μια προσιτή πολυτέλεια

Η σοκολάτα καθαρίζει την επιδερμίδα, τονώνει, ξεκουράζει και διεγείρει τις αισθήσεις.
Επίσης βελτιώνει την άτονη και αφυδατωμένη περιοχή του σώματος ενώ προσφέρει σύσφιξη και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα αλλά και βοηθά στην μείωση της κυτταρίτιδας.

Η Madonna άφησε άφωνα τα ....Oscar

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε 14χρονου έφηβου. Και μπορεί να βρεθεί στο πιο απίθανο και cool μέρος της πόλης, αλλά το να την υποχρεώσει η μητέρα της να τη συνοδεύσει σε ένα τόσο επίσημο γεγονός, φορώντας μάλιστα ακατάλληλα ρούχα και το χειρότερο...

Πλαστική σακούλα: ένα θανατηφόρο γεύμα

Ξανασκεφτείτε το. Σας είναι τόσο απαραίτητες οι πλαστικές σακούλες ώστε να ρισκάρετε τη ζωή ορισμένων κατοίκων του πλανήτη;

Έχω meeting…στο σπίτι

Αν η δουλειά σας δεν απαιτεί να βρίσκεστε σε ένα γραφείο συνεχώς, τότε πάμε στοίχημα πως ένα απλό meeting δεν είναι ικανό να σας σύρει μέχρι το γραφείο. Υπάρχει και το Skype.

Τα εμπόδια… προς τον οργασμό

Πολλές φορές ο πολυπόθητος οργασμός δεν έρχεται ποτέ… Τι είναι όμως αυτό που σε εμποδίζει να φτάσεις στα ουράνια;
Αν κι εσύ δυσκολεύεσαι να βιώσεις οργασμό σε τακτική βάση –και όπως δείχνουν πρόσφατες δημοσκοπήσεις, σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών φτάνουν σπάνια ή και καθόλου σε αυτόν– δες τι μπορεί να σε εμποδίζει:

Φάκελος: Μαλλιά

Αν έχεις διάθεση να παίξεις και να κάνεις ένα διαφορετικό χτένισμα γιατί δεν δοκιμάζεις να μαζέψεις τα μαλλιά σου κότσο;Και δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε κότσο! Όσο πιο ψηλά μαζέψεις τα μαλλιά σου, τόσο καλύτερα.

Megan Fox, το νέο πρόσωπο του Armani!

Εκπροσωπεί το πνεύμα της σημερινής γυναίκας, αφού είναι ελεύθερη, με αυτοπεποίθηση και ελκυστική, ενώ τα όμορφα χαρακτηριστικά της αποπνέουν θηλυκότητα, αισθησιασμό και δύναμη.

Εφηβικό Look

Το να είσαι αυτήν την εποχή έφηβος σημαίνει υπερβολικό  άγχος για να δείχνεις όμορφος. Τα ΜΜΕ είναι γεμάτα όμορφα πρόσωπα που προσθέτουν έναν ακόμα "πονοκέφαλο" σε αυτόν της ενηλικίωσης. 

Τα κατοικίδια ευνοούν σοβαρά την υγεία

Λένε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Έρευνες επί ερευνών έδειξαν ότι υπάρχουν κι άλλα φάρμακα, εξίσου αποτελεσματικά ακόμα και για τις μέρες που όλα μοιάζουν μαύρα. Πώς λέγονται; Κατοικίδια! 

Ταπετσαρίες...ένα στολίδι στους τοίχους σας

Οι ταπετσαρίες τοίχου χρησιμοποιούνταν πριν από αρκετές δεκαετίες για τη διακόσμηση κατοικιών, αλλά και για πρακτικούς λόγους, όπως η καθαριότητα και η μόνωση.

Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ για low budget shopping.

Ονειρεύεσαι εκπτώσεις όλο το χρόνο και μάλιστα σε σύνολα και αξεσουάρ με ονοματεπώνυμο;

Tips για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Να κοιμάσαι νωρίς: Η ''υπνοθεραπεία'' είναι η καλύτερη λύση για δείχνει η επιδερμίδα ξεκούραστη και λαμπερή. Εάν το δέρμα σου δεν ''απαλλαγεί'' από όλες τις βλαβερές επιθέσεις της μέρας, όπως η έκθεση στην ακτινοβολία UV, η μόλυνση, οι ακραίες θερμοκρασίες, δυστυχώς η μάχη κατά των ρυτίδων θα είναι μάταιη, έστω κι αν ξοδεύεις μια περιουσία σε κρέμες προσώπου.

Βάλ' στο στην... ψύξη

Δεν πρόκειται να βρεις συμβουλές για να γίνεις ο Master Chef, αλλά θα μάθεις 3 φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις τις ψύξεις.

Χρώματα και ψυχολογία

Η επιλογή των χρωμάτων στη διακόσμηση του σπιτιού μας, είναι πολύ πιο σημαντική από την επιφανειακή αισθητική που όλοι υπολογίζουμε. Το κάθε χρώμα, παίζει τον ρόλο του στην ψυχολογία αυτών που ζουν και κινούνται στον εκάστοτε χώρο.

Mακριές και Όμορφες Βλεφαρίδες χωρίς Εξτένσιονς.

Οι μακριές και όμορφες βλεφαρίδες είναι ένα από τα γοητευτικά στοιχεία στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Γι’ αυτό άλλωστε και η μάσκαρα είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα του μακιγιάζ μας. Μέχρι τώρα εκτός από διάφορες κρέμες με την υπόσχεση της θρέψης και φροντίδας τίποτα δεν υποσχόταν μετρήσιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η μόνη λύση για μεγαλύτερες  

Το βιολογικό γάλα κάνει καλό

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ.

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι... on line!

Αν θες να γνωρίσεις πάνω από 30 επώνυμες μάρκες ρολογιών τότε είναι... ώρα να κάνεις κλικ στο www.oroloi.gr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...