Η Madonna άφησε άφωνα τα ....Oscar

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε 14χρονου έφηβου. Και μπορεί να βρεθεί στο πιο απίθανο και cool μέρος της πόλης, αλλά το να την υποχρεώσει η μητέρα της να τη συνοδεύσει σε ένα τόσο επίσημο γεγονός, φορώντας μάλιστα ακατάλληλα ρούχα και το χειρότερο...

να την εκθέτει μπροστά σε όλους, είναι βαρετό, κυρίως αν είσαι η κόρη της μεγάλης σταρ Μαντόνα και ξέρεις πως θα έχεις όλες τις ευκαιρίες μπροστά σου στο μέλλον.

Το "Material Girl" πέρασε το κόκκινο χαλί, φορώντας ένα μαύρο χορευτικό κορμάκι και μερικά κομμάτια δαντέλας, αγνώστου σχεδιαστή συνοδευόμενη από την 14χρονη κόρη της Lourdes.
Όταν όμως η μητέρα σου έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο Sex, το να βγει έξω χωρίς φούστα είναι το λιγότερο που θα έκανε τη μικρή Lourdes να ανησυχεί.


Η Madonna φορούσε αυτό το ανεκδιήγητο ρούχο συνδυασμένο με μαύρα τακούνια στιλέτο, βγαίνοντας από το Sunset Tower Hotel στο West Hollywood, του Λος Άντζελες και κατευθύνθηκε στο Kodak Theater.
Η μεγάλη σταρ φημολογείται πως στον απόηχο των Όσκαρ θα φιλοξενήσει ένα αποκλειστικό πάρτι με μουσική που θα παίξει ο βρετανός DJ Paul Oakenfold.
Η Lourdes που φορούσε ένα μικροσκοπικό από mini-print φόρεμα, εμπνευσμένο από την χώρα των Ατζέκων, φαίνεται να είναι από την εποχή εκείνη που ξεκίνησε την καριέρα η μητέρα της ως Material Girl....

Κι ενώ πέρασαν την είσοδο μαζί πιασμένες χέρι -χέρι η Μαντόνα αποφάσισε να αφήσει πίσω της την Lourdes και να περάσει μόνη της, σαν πραγματική σταρ το διάδρομο, του θεάτρου.

Ωστόσο η Lourdes δηλώνει πως η μητέρα της εκνευρίζεται όταν επισκέπτεται τις ντουλάπες της και της "κλέβει" ρούχα για να φορέσει, χωρίς να την ρωτήσει, σε αντίθεση από τη Μαντόνα η οποία δανείζεται τα δικά της δίχως την άδειά της. Συμπληρώνει μάλιστα πως "τα ρούχα της μητέρας μου είναι εκπληκτικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που βρίσκει στα δικά μου".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...