Αντιοξειδωτικές Τροφές: Απαραίτητες στην διατροφή μας.

Μια από τις πιο συνηθισμένες διατροφικές συμβουλές που ακούμε  είναι  πως πρέπει να φροντίζουμε η διατροφή μας να περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές τροφές. Τι είναι όμως οι αντιοξειδωτικές τροφές;

Φασκόμηλο για τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης.

Το φασκόμηλο είναι ένα γνωστό βότανο που το χρησιμοποιούμε, τώρα τον χειμώνα κυρίως, ως ζεστό ρόφημα για την ευχάριστη γεύση του  και την καταπραϋντική δράση του στο λαιμό και σε κρυώματα.

Αποτρίχωση στο bikini

Οι πιο πολλές γυναίκες, ακολουθώντας την "παράδοση", αρχίζαμε να ξυρίζουμε τα πόδια μας, χρησιμοποιώντας μια κρέμα και ένα ξυραφάκι του μπαμπά.

Συνταγές Ομορφιάς με Μέλι

Το μέλι το γνωρίζουμε όλοι για την υπέροχη ξεχωριστή γεύση του αλλά και για τις χρήσεις του στη φαρμακευτική  και στην κοσμετολογία. Περιέχει ήπια άλφα υδροξέα, όπως το γλυκονικό οξύ

Φυσικές Μάσκες Ομορφιάς με Σπιτικά Υλικά

Για όσες θέλετε να φτιάχνετε μόνες σας με αγνά και φυσικά υλικά τα καλλυντικά σας δείτε τις παρακάτω συνταγές για υπέροχες μάσκες.

Ονόματα και η σημασία τους

Σήμερα το θέμα μας είναι τα ονόματα . Ξέρετε ότι τα όνομα μας σημαίνουν και κάτι ;
Εε ναι, βρήκα κάποια που θα τα δείτε παρακάτω, όμως πριν από αυτό ας δούμε τα πιο συνηθισμένα!

Professional tips για τα μαλλιά σας

Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης και με την ρουτίνα να έχει μπει στη ζωή μας, θα φροντίσουνε να βρούμε μαζί διάφορους τρόπους για να κάνουμε εύκολα, τη ζωή μας πιο όμορφη

Κάντε τον να κρέμεται από τα χείλη σας

Το πρώτο άγγιγμα με τα χείλη, συνήθως είναι η αρχή μιας σχέσης.
Από την άλλη πλευρά βέβαια το πρώτο φιλί μας θυμίζει άλλα πρώτα φιλιά που έχουμε δώσει και άλλα που έχουμε μετανιώσει γιατί τα δώσαμε.

Σοφά λόγια

Λόγια και εκφράσεις, που δίνουν σε δυο σειρές, το νόημα μιας ολόκληρης ζωής ή την εικόνα του εαυτού μας

Ποια γυαλιά ηλίου μου ταιριάζουν ;

Με την ηλιοφάνεια να γίνεται όλο και πιο έντονη είπα τις προάλλες να βγώ μια βόλτα στην αγορά για να ψάξω για καινούργια γυαλιά ηλίου.

Τα 5 μυστικά της κομψότητας

Όλες μας θέλουμε να δείχνουμε απλές και όμορφες και φυσικά δεν θέλουμε να περνάμε απαρατήρητες.
Αυτό το αποτέλεσμα όμως, δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο να το πετύχουμε,

Αδύνατη η χοντρούλα ;

Ποια είναι η γυναίκα που οι άντρες επιθυμούν ;
Καθημερινά, βλέπουμε στην τηλεόραση για τις κοπέλες που έγιναν θύματα του «οι αδύνατες είναι κούκλες, είναι ωραίες».

Πώς να δείχνετε αδύνατη

Τα πάχη μου τα κάλλη μου λέει η λαϊκή ρήση και εμείς δεν θα πάμε κόντρα.

Το σπίτι, που είναι η καρδιά της οικογένειάς σας

Η αρχή μιας νέας εποχής, και κυρίως μια νέας χρονιάς, είναι ένας καλός λόγος ανανέωσης της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Δώστε έμφαση στο αγαπημένο σας στιλ

Αφού ήδη έχετε κάνει το πρώτο βήμα, αυτό που θα πρέπει να ακολουθήσει, είναι να δείτε με ποιους τρόπους, θα επέμβετε στο χώρο του σπιτιού σας, για να τονίσετε την νέα εικόνα.

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ (Νο2)

Έβαλες το ψηλοτάκουνο, τα πιο σέξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και το σεξ απίλ σου είναι σίγουρο πως θα κόψει την ανάσα του. Έλα όμως που εκείνος κάνει λάθη, τόσο σοβαρά που μπορούν να σε ξενερώσουν την ώρα του σεξ! Ιδού τα μεγαλύτερα αντρικά λάθη στο σεξ:

Η Jesica Alba μοιράστηκε στο facebook τα καλά νέα!

Η 29χρονη ηθοποιός Jessica Alba πρόκειται να ξαναγίνει μητέρα για δεύτερη φορά.
Η διάσημη star του Hollywood, περιμένει το δεύτερο παιδί της, μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της Cash Warren.

Βραδυνά χτενίσματα

Για τις βραδυνές/επίσημες εξόδους τώρα στην περίοδο των εορτών μπορούμε να εμπνευστούμε από τις διάσημες σταρ για το χτένισμά μας. Οπως θα δείτε βέβαια οι περισσότερες προτιμούνε τα μαλλιά πιασμένα πίσω σε κομψά και εντυπωσιακά σινιόν

Επικίνδυνα καλλυντικά

Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο ήπιες και άλλες πολύ πιο επικίνδυνες.

Εμβόλιο και HPV DNA τεστ προσφέρουν διπλάσια προστασία έναντι του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Θεσσαλονίκη: To HPV DNA τεστ για την ανίχνευση του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων, ο οποίος ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αναμένεται να αντικαταστήσει τα προσεχή χρόνια το τεστ Παπανικολάου, καθώς έχει αποδειχτεί ότι είναι αποτελεσματικότερο.

Το οικογενειακό ιστορικό καρδιοπάθειας προδιαθέτει σε αποβολή του κυήματος

Νέα Υόρκη: Νέα στοιχεία αναδεικνύουν τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του οικογενειακού ιστορικού καρδιοπάθειας και του κινδύνου αποβολής του κυήματος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο BJOG.

Ο ελληνικός καφές έχει αντιϋπερτασικές ιδιότητες

Ένα-δυο φλιτζανάκια ελληνικός καφές την ημέρα βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς και αυξάνουν τη μακροζωία, σύμφωνα με μελέτη που ανακοινώθηκε στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας

Νέα μονοπάτια στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης ανοίγει η Βιοτεχνολογία

Αθήνα: Σε νέα μονοπάτια για την αντιμετώπιση της «σιωπηλής επιδημίας», όπως χαρακτηρίζεται η οστεοπόρωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, βαδίζει η βιοτεχνολογία.

Οι αλήθειες που πρέπει να πεις στο γυναικολόγο!

Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση που να σε πιάνει τέτοια ντροπή και συστολή παρά μπροστά στο γυναικολόγο σου. Κομπιάζεις, δειλιάζεις και τελικά δεν λες σωστά όσα θα έπρεπε ή ακόμα χειρότερα τον γεμίζεις με ψέματα. Ποιές είναι οι αλήθειες που οφείλεις να πεις στο γυναικολόγο σου και γιατί!

Πώς να τον πείσεις να σε βοηθάει στις δουλειές

Αν νιώθεις πως κάνεις τα πάντα μέσα στο σπίτι και αυτό δεν σου αρέσει, προσπάθησε να το αλλάξεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν τρόποι να τα καταφέρεις.

Κυτταρίτιδα Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας απασχολεί στις μέρες μας 7 στις 8 γυναίκες.

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας απασχολεί στις μέρες μας 7 στις 8 γυναίκες.

Ανεξάρτητα από το εάν είστε παχύσαρκες ή όχι το πρόβλημα της κυτταρίτιδας υπάρχει και μας απασχολεί.

Σπιτικές Συνταγές Ομορφιάς

Σας έχει τελειώσει η κρέμα ημέρας, το αφρόλουτρο, η κρέμα σώματος αλλά και... τα χρήματα σας; Ή μήπως είστε καχύποπτες για τα συστατικά τους; Μην ανησυχείτε. Χρησιμοποιήστε αγνά υλικά που έχετε ήδη σπίτι και μαγειρέψτε τα καλύτερα καλλυντικά!

5 τρόποι για να διώξετε τον κύριο Aγνωστο

Υπάρχει κάποιος που σας ενοχλεί συνεχώς ,τον αντιπαθείτε και ταυτόχρονα δεν θέλετε να τον πληγώσετε ;Εκμεταλλευτείτε το πρώτο ραντεβού ώστε να είναι και το τελευταίο .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...