5 τρόποι για να διώξετε τον κύριο Aγνωστο

Υπάρχει κάποιος που σας ενοχλεί συνεχώς ,τον αντιπαθείτε και ταυτόχρονα δεν θέλετε να τον πληγώσετε ;Εκμεταλλευτείτε το πρώτο ραντεβού ώστε να είναι και το τελευταίο .1. Ήρθε η ώρα του φαγητού και αυτός ψάχνει με μανία να παραγγείλει το καλύτερο μενού ;Χαλάστε του τη διάθεση λέγοντας του ότι είστε χορτοφάγος και έχετε φροντίσει γι ‘αυτό γεμίζοντας το στομάχι σας από το σπίτι.

2. Σε καμία περίπτωση μην δεχτείτε να πιείτε το κρασί που σας σερβίρει .Ζητήστε ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό και τσουγκρίστε με αυτό τα κολονάτα ποτήρια σας.

3. Ο συνοδός σας θα σκεφτεί να σας κεράσει επιδόρπιο .Είναι σίγουρος πως θα λατρεύετε τα γλυκά όπως όλες οι γυναίκες .Εσείς όμως και πάλι θα ζητήσετε ένα ζελέ από φρούτα λέγοντας πως αυτό δεν περιέχει πολύ ζάχαρη αλλά ούτε και τη κακόγουστη γεύση σοκολάτας που δημιουργεί και σπυράκια.

4. Εμφανώς ενοχλημένος θα σας ζητήσει να τον συνοδέψετε στο σινεμά. Είναι άλλωστε κάτι που το λατρεύουν όλοι και δεν χαλάει και τη σιλουέτα μας .Εσείς τι
θα κάνετε ;Θα του πείτε πως απεχθάνεστε κάθε είδους οθόνη .Τι φταίτε που σας
φέρνει ζαλάδα ;

5. Τέλος πιστεύω πως πρέπει να δώσετε μια εξήγηση για το πώς σας αρέσει να
περνάτε το χρόνο σας .Έτσι θα αρχίσετε να λέτε πως λατρεύετε να βουλιάζετε με τις ώρες στο καυτό νερό τις μπανιέρας ,να κάνετε spa ,να πηγαίνετε καθημερινά στο κομμωτήριο ,να διαβάζετε λογοτεχνικά βιβλία και όλα αυτά με τη παρέα της καλύτερης σας φίλη .Τι κρίμα που δεν τον χρειάζεστε σε τίποτα από όλα αυτά .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...