Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ (Νο2)

Έβαλες το ψηλοτάκουνο, τα πιο σέξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και το σεξ απίλ σου είναι σίγουρο πως θα κόψει την ανάσα του. Έλα όμως που εκείνος κάνει λάθη, τόσο σοβαρά που μπορούν να σε ξενερώσουν την ώρα του σεξ! Ιδού τα μεγαλύτερα αντρικά λάθη στο σεξ: Εκείνος τελειώνει κι εσύ μόλις άρχισες:
Οι γυναίκες έρχονται πάντα πρώτες και ο καλός σου παρτενέρ δείχνει να το ξεχνά διαρκώς. Και πες ότι το πρόβλημά του είναι οργανικό ή ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου. Όπως και να έχει, πρέπει πρώτα να σου χαρίσει την ηδονή με τα χεράκια ή τα χειλάκια του και έπειτα να αποσυρθεί ή ακόμα χειρότερα να πέσει για ύπνο. Άντρας που δεν βάζει πρώτα τον οργασμό σου, δεν θα σε βάλει πρώτη ποτέ στη ζωή του.
Σου πιέζει το κεφάλι προς τα κάτω για να του κάνεις στοματικό:
Αν θέλεις στοματικό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να στο δείξεις εκτός από το να σου πιέζει το κεφάλι με δύναμη πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Αν σε ήξερε έστω λίγο, θα γνώριζε πως με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Άσε που αν είναι μόνο να δίνεις και ποτέ να μην παίρνεις την απόλαυση του στοματικού, για πόσο θα δουλεύεις δίχως ανταλλάγματα εκεί χαμηλά.
Σε πιέζει να πάρεις το πέος του πιο βαθιά στο στόμα σου:
Ωραία, καλό και το πορνό, καλή και η Τζούλια αλλά αν θεωρεί πως με την πίεση εσύ θα εξελιχθείς στο επόμενο Βαθύ Λαρύγγι, κάνει μέγα λάθος. Και επειδή τέτοιες κινήσεις τις βλέπεις συχνά στις ταινίες πορνό, ή τις ταινίες θα κόψει ή θα του δέσεις τα χεράκια στην πλάτη.
Τελειώνει στο στόμα σου χωρίς προειδοποίηση:
Δεν είναι οι θερμίδες που θα πάρεις από το σπέρμα, δεν είναι το απροσδόκητο του θέματος που μπορεί να σε πνίξει, αλλά η πρωτοβουλία που πήρε άτυχα ο αγαπημένος σου, είναι απαράδεκτη! Αν μάλιστα, παρά την αντίδραση σου συνεχίσει να σε ξαφνιάζει δυσάρεστα, βγάλε τους χυμούς του ακριβώς επάνω του.
Σε αποκαλεί με το λάθος όνομα την πιο κρίσιμη στιγμή:
Εσύ τα δίνεις όλα για να τον ικανοποιήσεις, κάνεις πιρουέτες, κάνεις ακροβατικά, κι εκείνος, πάνω στην κρίσιμη στιγμή μπερδεύεται λέει (από την τηλεόραση, από κάτι που είχε στο μυαλό του, από το σύμπαν και τον ανάδρομο ερμή). Αν το όνομα δεν σου λέει κάτι, ας το καταπιείς αλλά με το ανάλογο γλέντι (ποιά είναι αυτή; Με απατάς;). Αν πάλι το όνομα είναι της γειτόνισσας που κάνετε παρέα, για ψάξτο λίγο παραπάνω.
Σε βάζει να κάνεις όλη τη δουλειά κι εκείνος απλά απολαμβάνει:
Καλή είναι και η στάση γυναίκα από πάνω, αλλά μια ποικιλία στη ζωή και στο σεξ, χρειάζεται. Αν βέβαια στο δικό σας ερωτικό μενού δεν υπάρχει άλλη στάση παρά αυτή στην οποία έχεις μόνο εσύ το έλεγχο κι εκείνος απολαμβάνει σαν πασάς, ήρθε η ώρα για αλλαγές.
Προσπαθεί να μπει στην πίσω πόρτα τάχα τυχαία:
Το πρωκτικό σεξ, ειδικά την πρώτη φορά που παίρνει σάρκα και οστά ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, θέλει προσοχή λίπανση και λεπτές κινήσεις. Δεν λέμε, κάποιες φορές πάνω στην έκσταση, λάθη γίνονται αλλά μόλις τα καταλάβει, καλό είναι να τα διορθώσει. Αν δεν το διορθώσει το ατόπημα της πίσω πόρτας, μάλλον οι προθέσεις του δεν ήταν αγνές.
Βγάζει φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που το κάνετε χωρίς να σε προειδοποιήσει:
Η τεχνολογία έχει μπει και στην ερωτική μας ζωή. Έτσι, ένα ωραίο και μικρό κινητό τηλέφωνο, μπορεί να γίνει εργαλείο κινηματογράφησης στα χέρια του αγαπημένου σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για το που θα σας πάει ο δεσμός αυτός, αν δεν γνωρίζεστε καλά καλά, απαγόρευσε οποιαδήποτε λήψη πλάνων και φωτογραφιών σου επί το ερωτικό έργο. Αν πρέπει να το ζήσεις κι αυτό, κράτησε το πρωτότυπο υλικό και τα αντίγραφα μόνο για σένα.
Κάνει το σεξ ρουτίνα χωρίς φαντασία:
Δεν είναι ότι δεν έχει όρεξη στο κρεβάτι, δεν είναι ότι δεν το κάνετε συχνά, αλλά πλέον, μετά από κάποια χρόνια γνωριμίας, εκείνος βρήκε τα κουμπιά σου, εσύ τα δικά του και καταλήγετε να το κάνετε σε μια συγκεκριμένη στάση και μόνο, που εξυπηρετεί και τους δύο. Εσύ φυσικά κάνεις μια προσπάθεια να δοκιμάσετε και κάτι άλλο, αλλά εκείνος βολεμένος όπως πάντα, προτιμά το σίγουρο. Κι όμως, η δοκιμή μιας νέας στάσης, μπορεί να κάνει το σεξ σας πολύ καλύτερο. Σε κάθε διαφορετική ερωτική στάση, ασκείται διαφορετική πίεση στον κόλπο και το πέος και μπορεί να σας προσφέρει απόλαυση μεγάλη, εκεί που δεν τον περιμένετε.
Σε ραπίζει δυνατά στους γλουτούς χωρίς να ζητήσει την άδειά σου:
Η ιδέα ακούγεται σέξι αλλά στην πράξη για να κάνει κάτι τέτοιο πιο σκληρό και βίαιο ο καλός σου, πρέπει να πάρει την άδειά σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις το όχι σημαίνει όχι! Από την άλλη, εσύ μπορεί να τον παρακαλάς να σου ρίξει μερικές ξυλιές, κι εκείνος να φοβάται μήπως σε πονέσει. Δώστου να καταλάβει ακριβώς πόσο βίαιο και επιθετικό τον θέλεις στο κρεβάτι.
Βάζει το δαχτυλάκι του εκεί που δεν πρέπει:
Αυτό το δαχτυλάκι του αγαπημένου σου που μπαίνει χωρίς να ερωτηθείς, στον πρωκτό σου, μοιάζει πολύ με το πέος του που δήθεν τυχαία μπήκε στη λάθος τρυπούλα. Αν δεν είσαι έτοιμη να δεχτείς το δάχτυλό σου στην πίσω πόρτα, δείξτο. Αν δεν πάρει το μήνυμα, ζήτα του να φανταστεί πως θα αντιδρούσε κι εκείνος στην ανάλογη περίπτωση.
Σου μιλά πρόστυχα – πολύ πρόστυχα- και δεν τον νοιάζει αν το βρίσκεις σέξι:
Σίγουρα, το σεξ στα μουγγά δεν είναι ότι πιο σέξι μπορείς να φανταστείς. Από το σημείο αυτό μέχρι την αντίπερα όχθη, να τον ακούς δηλαδή να σε βρίζει με τα χειρότερα λόγια στο κρεβάτι και χωρίς να έχεις συμφωνήσει σε αυτό, μπορεί να αποτελέσει ταφόπλακα του οργασμού σου. Μίλα του βρώμικα αλλά με όρια.
Εκσπερματώνει μέσα σου χωρίς να σε ρωτήσει:
Μια τέτοια ενέργεια, συμβαίνει μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αν δεν θέλεις να μείνεις έγκυος και εφόσον δεν χρησιμοποιείτε μια μέθοδο αντισύλληψης (καμία δεν σε προστατεύει 100%) η πρακτική του να τελειώνει μέσα σου, μπορεί να σας κοστίσει.
* Το που θα τελειώνει αποτελεί μεγάλο θέμα ειδικά για εμάς τα κορίτσια! Δώστου να καταλάβει πως πρέπει όπως και στο στοματικό, να σε προειδοποιεί για τη στιγμή της κορύφωσης του, πριν γεμίσουν με σπέρμα, τα μαλλιά, το πρόσωπο, τα ρούχα ή τα σεντόνια σας. Άλλωστε, εσύ θα είσαι αυτή που θα καθαρίσει το χάος κατόπιν.
 Αμέσως μετά την επαφή, γυρνάει πλευρό και πέφτει για ύπνο:
Μπορεί στο κρεβάτι και την ώρα της δράσης να τον θέλεις άγριο εραστή, όμως μετά το σεξ μια αγκαλιά δεν θα έβλαπτε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...