Συν-ουσία, αγάπη μου!

Νομίζω ότι έχει γίνει πολλή μεγάλη φασαρία γύρω από το σεξ. Και αυτό είναι το πρόβλημα, ότι γίνεται πολλή φασαρία, αλλά όχι σεξ! Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε τοποθετήσει στην πραγματική της διάσταση αυτήν την πανίσχυρη σεξουαλική μας παρόρμηση. Οι εικόνες και οι σκέψεις γύρω από τη συνουσία είναι πολλές περισσότερες από ότι η ίδια η πράξη!

Η Ana Beatriz Barros και τα εσωρουχά της

Η Αννούλα ,έκανε φωτογράφηση για χάρη περιοδικού,με την σειρά εσωρούχων της,που ,πραγματικά.........θέλουμε να την πάρουμε.!!!!!!!!!!!!

Χαλαρά μπράτσα; Τονώστε τα!

Αν σας ενοχλεί η χαλάρωση στα χέρια σας ήρθε η ώρα να πετάξετε τα μακρυμάνικα και να τονώσετε τα μπράτσα σας. Αρκεί να γυμνάσετε τους τρικέφαλους και δικέφαλους σύμφωνα με τις οδηγίες του Μάριου Χατζίκα, personal trainer.

Ο ιβίσκος μπορεί να περιορίσει τη χοληστερόλη!

Όλοι μας γνωρίζουμε τους ιβίσκους στις διάφορές τους παραλλαγές, σαν όμορφα διακοσμητικά φυτά με εντυπωσιακά λουλούδια. Όμως στην ανατολική Ασία απ' όπου κατάγεται το φυτό, η χρήση των ιβίσκων δεν είναι μόνο διακοσμητική αλλά και φαρμακευτική, τουλάχιστο στην παραδοσιακή ιατρική. Βασισμένοι πάνω σ' αυτό οι σύγχρονοι επιστήμονες ανακάλυψαν μετά από έρευνες ότι ο ιβίσκος μπορεί να περιορίσει την χοληστερόλη.

Κάτια Ζυγούλη: Δεύτερη φορά έγκυος;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν Ζυγούλη - Ρουβά να περιμένουν κι άλλο παιδί..
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Κάτια Ζυγούλη περιμένει το δεύτερο παιδί της. Όμως, τώρα όλα δείχνουν ότι όσα ακούγονται δεν είναι απλώς φήμες.

Εγκατάσταση: Βιβλία + Φωτιά

Μια εφήμερη εικαστική εγκατάσταση στον εσωτερικό χώρο.


Η αναπάντεχη εικόνα μερικών βιβλίων μέσα στο τζάκι. 


Τον προσωπικό χώρο, το σπίτι δηλαδή, οι περισσότεροι άνθρωποι φροντίζουν να τον κρατούν καθαρό, αισθητικά προσεγμένο, τακτοποιημένο. Όμως ένας άρτια οργανωμένος και τακτοποιημένος χώρος σύντομα θα αρχίσει να σας προκαλεί ανία και αδιαφορία. 

Στην Αθήνα η Κατρίν Ντενέβ

Για την έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου

Η διαχρονική μούσα του κινηματογράφου, Κατρίν Ντενέβ, τράβηξε όλα τα φλάς επάνω της πριν λίγο, στην έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου.

Οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας

Φρούτα και λουλούδια... Καταρράκτες... Κήποι που κρέμονται από τα πεζούλια παλατιών... Εξωτικά ζώα... Αυτό είναι η εικόνα των Κρεμαστών Κήπων της Βαβυλώνας στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων.  Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, είναι πολύ πιθανό τελικά αυτοί οι κήποι να υπήρξαν μόνο στο μυαλό και την φαντασία των αρχαίων Ελλήνων ιστορικών!

Βασιλικός Πολτός. Μύθος ή πραγματικότητα;

Πώς είναι δυνατό η «ιστορία» του Βασιλικού Πολτού να μην αγγίζει τον μύθο, αφού οι αρχαίοι Θεοί μας παρέμειναν αθάνατοι όσο… υπήρχε στην «αγορά» νέκταρ και αμβροσία; Φυσικά, πέθαναν από… ασιτία (όπως ισχυρίζονται πολλοί μελισσοκόμοι), όταν, εξαιτίας μιας «αρχαίας» επιδημίας, καταστράφηκαν όλα τα μελισσοκομεία της περιοχής (οι εισαγωγές απαγορεύονταν) και, να τα αποτελέσματα: χάσαμε τους Θεούς μας!

Φωτοβολταϊκά στα κτίρια

Όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για φωτοβολταϊκά στο δώμα ή στη στέγη σας…
 Με τη στροφή προς τις καθαρές πηγές ενέργειας για την προστασία του περιβάλλοντος, τα φωτοβολταϊκά συστήματα άρχισαν να γίνονται μια δημοφιλής επιλογή παραγωγής ενέργειας στα σύγχρονα σπίτια.

Φόρεμα για το πρώτο ραντεβού

Λιτό, αέρινο και ρομαντικό το ιδανικό φόρεμα για να κλέψεις την παράσταση.
Έχετε το πρώτο ραντεβού σε δύο μέρες και εσύ από τώρα περνάς την ώρα σου μπροστά στην ντουλάπα ψάχνοντας το ιδανικό φόρεμα.

Φτιάξτε σπιτικά τσουρέκια

Δεν είναι δύσκολο, αλλά θέλει υπομονή

Φτιάξτε αφράτα και φανταστικά τσουρέκια. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες θα εκπλαγείτε από το πόσο απλή είναι η διαδικασία. Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί θέλουμε 10΄ να τα φτιάξουμε αλλά αρκετή ώρα για να φουσκώσει η ζύμη σωστά.

Υπάρχουν τροφές που καίνε το λίπος;

Δεν θέλω να σας απογοητέψω αλλά η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και οι διαιτολόγοι

είναι διστακτικοί ενώ υποστηρίζουν ότι καμιά τροφή από μόνη της δεν μπορεί να κάψει σωματικό λίπος.

Trend report… ριχτά φορέματα!!!

Θέλετε να ανανεώσετε το καθημερινό σας στυλ εύκολα και ανέξοδα? Επενδύστε στα ριχτά, μονοκόμματα φορέματα (shift dresses) τύπου άλφα ή σε ίσια γραμμή στο χρώμα της αρεσκείας σας.
Πρώτη διδάξασα η Jackie Kennedy με στυλ chic κυριλέ και έμφαση στα αξεσουάρ (γυαλιά, μαντίλια, σκουλαρίκια…) αλλά και το διάσημο μοντέλο Twiggy με πιο ρετρό στυλ  και  κοριτσίστικη διάθεση. Προτιμήστε έντονα χρώματα ή αν θέλετε κάτι πιο κλασικό, επιλέξτε λευκό.

Οι νάνοι των κήπων

Σίγουρα τους έχετε δει να ξεπροβάλουν ανάμεσα από τις φυλλωσιές των κήπων, να ξαπλώνουν στο γρασίδι και να φυλάνε την εξώπορτα. Οι νάνοι των κήπων δεν είναι αγάλματα. Είναι περισσότερο ζωντανοί απ' ότι νομίζετε. Ξεκινώντας από αρχαίους μύθους διαγράφουν την δική τους πορεία στο χρόνο και πλέκουν την ιστορία με το παραμύθι, στοιχειώνοντας χιλιάδες κήπους, ίσως και τον δικό σας.

Πεθερικά baby sitters. Ναι ή όχι;

Δεν είναι όλοι οι παππούδες και γιαγιάδες πλασμένοι για baby sitting. Μερικοί μπορούν να γίνουν έως επικίνδυνοι.
Όπως όλοι οι γονείς, έτσι κι εσείς θέλετε να αφήσετε τα παιδιά με τα πεθερικά σας, να ευχαριστηθούν όλοι μαζί και να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο παρέα, καθώς εσείς θα κάνετε κάτι άλλο.

Μειώστε την πίεσή σας φυσικά

Σας ανέβηκε η πίεση;

Yπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι για να τη φέρετε σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς φάρμακα.
Ποια είναι η φυσιολογική τιμή;
Η ιδανική τιμή της αρτηριακής πίεσης είναι συστολική (“μεγάλη”) πίεση 120 mmHg και διαστολική (”μικρή”)  πίεση 80 mmHg, άρα 120/80 mmHg.

Η ποιήτρια του έρωτα και του θανάτου γεννήθηκε σαν σήμερα

Ποιήτρια της νεορομαντικής σχολής από την Καλαμάτα. Η Μαρία Πολυδούρη γεννήθηκε την 1η Απριλίου του 1902 και ήταν κόρη του φιλόλογου Ευγένιου Πολυδούρη και της Κυριακής Μαρκάτου, μιας γυναίκας με πρώιμες φεμινιστικές ανησυχίες.

13th Athens Fashion Week :Dassios arabesque Fall-Winter 11-12

Aνοιξε η 13th Athens Fashion Week με το show Dassios arabesque Fall-Winter 11-12. Θεατρικά ρούχα και αισθητική σε ένα show που εντυπωσίασε όσους το παρακολούθησαν.

Shakira- Πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Επιτέλους κοινοποιήθηκε και επίσημα η σχέση της 34 Κολομβιανής τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρντ Πικέ. Μάλιστα η Shakira δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στο twitter γράφοντας: "Σας παρουσιάζω το ηλιοβασίλεμά μου", μα τι τρυφερό.

Aloe Vera Top 5

Επιστρατεύστε το πιο δραστικό συστατικό για την προστασία του δέρματός σας. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του δέρματος από τον 1ο αιώνα μ. Χ., όταν ο Έλληνας φαρμακολόγος Διοσκουρίδης υποστήριξε πως μπορεί να θεραπεύσει τα εγκαύματα.

Πάμε στην .....όπερα

Πάντοτε μου άρεσε το μπαλέτο..........Εσάς???

Η Estella Warren κάνει φωτογράφηση τόπλες...

Δέν είναι νέα φωτογράφηση,όμως είναι πάντα ......σέξυ...

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

.
Γιατί μερικά ζευγάρια προτιμούν το πρωκτικό σεξ;
Ο πρωκτός είναι μια ερωτογενής περιοχή με μεγάλη ευαισθησία στο σεξουαλικό ερεθισμό. Αν και ο πρωκτός δεν είναι κατασκευασμένος βιολογικά και ανατομικά για να υποδέχεται το πέος σε στύση, ο άντρας έχει την ίδια ερωτική αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή. Στις γυναίκες που ο κόλπος είναι πολύ χαλαρός, η στενότητα του σφιγκτήρα του πρωκτού δίνει σε εκείνες και το σύντροφό τους μια άλλη διάσταση στο σεξ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...