Aloe Vera Top 5

Επιστρατεύστε το πιο δραστικό συστατικό για την προστασία του δέρματός σας. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του δέρματος από τον 1ο αιώνα μ. Χ., όταν ο Έλληνας φαρμακολόγος Διοσκουρίδης υποστήριξε πως μπορεί να θεραπεύσει τα εγκαύματα.
Oι πολυάριθμες ιδιότητές της οφείλονται στα συστατικά της μεμονωμένα, αλλά και στη μεταξύ τους δράση. Το δημοφιλές συστατικό διακρίνεται κυρίως για την αναπλαστική, επουλωτική και αντιφλεγμονώδη δράση του κατά του κνησμού ενώ ανάμεσα στα θρεπτικά συστατικά του περιλαμβάνονται οι βιταμίνες A, C και E. H βιταμίνη A διακρίνεται για τις αναπλαστικές της ιδιότητες στα κύτταρα και χρησιμοποιείται ευρέως ως αντιρυτιδικό συστατικό. H Bιταμίνη C έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ βοηθά στο σχηματισμό του κολλαγόνου του δέρματος ενώ η βιταμίνη E συμβάλλει με τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες προλαμβάνοντας τις βλάβες της κυτταρικής μεμβράνης. 

Το myself.gr πραγματοποιεί την σχετική έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει τα top προϊόντα αλόης για να επιλέξετε αυτό που θα συνοδεύσει την καλοκαιρινή σας τσάντα!




www.myself.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...