Σε θέλει ακόμα ο/ η πρώην;

Φιλικά, δραματικά ή επεισοδιακά, με δική σου ή δική του/ της πρωτοβουλία, χτες ή πέρυσι, αναμενόμενα ή χωρίς λόγο κι αφορμή, εν πάση περιπτώσει χωρίσατε. Και τώρα αναπολείς την κοινή σας ζωή, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα, δεν έχεις διάθεση να βγεις, και κάθεσαι και ρωτάς το Google αν σε θέλει ακόμα. Το Google δεν ξέρει. Ούτε το Facebook ξέρει –μάταια προσπαθείς να βρεις κάποιο hint στα status updates του/ της, και να αποκωδικοποιήσεις το κρυφό μήνυμα στα βιντεάκια που ποστάρει. Αν θέλεις, όμως, πραγματικά να μάθεις, υπάρχουν τρόποι –απλά δεν περιλαμβάνουν οθόνες και πληκτρολόγια, ούτε αποκρυφιστικές τεχνικές. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολοι.

Βήμα 1ο: Social networking Όχι το ηλεκτρονικό, το άλλο: αυτό της πραγματικής ζωής. Πολύτιμοι σύμμαχοι σε τέτοιου είδους σχέδια αποδεικνύονται πάντα οι κοινοί φίλοι και γνωστοί. Επιστρατεύεις, λοιπόν, έναν «δικό σου άνθρωπο» να μιλήσει σε έναν «δικό του/ της άνθρωπο», ή αν είσαι γενναίος και τολμηρός χαρακτήρας μιλάς απ’ ευθείας σε έναν δικό του/ της άνθρωπο, για να μάθεις αν ερωτεύτηκε προχτές και πλέει σε πελάγη ευτυχίας/ ετοιμάζεται να παντρευτεί/ όταν πίνει αναφέρει το όνομά σου. Όχι για κανέναν άλλο λόγο –ούτως ή άλλως αν έχεις πάρει στα σοβαρά την απόφαση τίποτα δε θα σε αποθαρρύνει από το να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα– απλά για να ξέρεις, χοντρικά, τι ποσοστό της τύχης έχεις με το μέρος σου.

Βήμα 2ο: Homework Αφού αποκτήσεις αυτήν την γενική ιδέα σχετικά με το πόσο «ελεύθερο» είναι το πεδίο από την δική του/ της πλευρά, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να σκεφτείς πόσο ελεύθερο είναι το δικό σου. Τον/ την θέλεις πραγματικά πίσω, ή απλά βαρέθηκες να ξενυχτάς στα μπαρ; Σου λείπουν και τα ελαττώματά του/ της; Χαμογελάς όταν σκέφτεσαι για ποια ασήμαντα πράγματα καυγαδίζατε; Ή αναπολείς μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές του πρώτου μήνα γνωριμίας σας; Μπορείς να φανταστείς την ζωή σας μαζί μετά από ένα χρόνο, περιλαμβανομένων των ίδιων καυγάδων για τους ίδιους ασήμαντους λόγους, που δεν θα έχουν διορθωθεί μαγικά, απλά επειδή χωρίσατε για λίγο; Είσαι διατεθειμένος-η να ακούσεις –και εν συνεχεία να ξεχάσεις– για τα δέκα one night stands και τις τρεις σχέσεις του διμήνου που έκανε το διάστημα που εσύ περιφερόσουν από μπαρ σε μπαρ; Ωραία. Τώρα κάνε όλες τις ερωτήσεις στον εαυτό σου από την αρχή, αφιερώνοντας περισσότερα από τρία δευτερόλεπτα στην καθεμία.

Βήμα 3ο (προαιρετικό): Φιλικό ματς Δεν είναι πάντα εφαρμόσιμο –αν, για παράδειγμα, χωρίσατε πριν από μία εβδομάδα κι ακόμα ανακαλύπτεις σπασμένα γυαλιά κάτω από τους καναπέδες, είναι μάλλον εκτός συζήτησης– αλλά όταν γίνεται, η φιλική προσέγγιση είναι ίσως η ασφαλέστερη μέθοδος για να μάθεις. Το σχέδιο είναι απλούστατο: τον/ την παίρνεις τηλέφωνο, ή ακόμα καλύτερα φροντίζεις να τον/ την συναντήσεις «τυχαία» και προτείνεις, σε φιλικό και χαλαρό τόνο, να βγείτε για έναν καφέ. Στο υποθετικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο όντως τελικά βγαίνετε, εφαρμόζεις τη μέθοδο «Φιλαράκια»: το κλίμα είναι χαρούμενο και φιλικό, οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, με μερικές περίτεχνες προσθήκες των κοινών σας ενδιαφερόντων –έμαθες ένα καινούριο σύστημα στο σκάκι, πήγατε στη συναυλία του αγαπημένου σας γκρουπ, βγαίνει η νέα ταινία του σκηνοθέτη που αρέσει και στους δύο, και μήπως να πηγαίνατε να τη δείτε; Κάπως έτσι, η μία έξοδος γίνεται δύο, οι δύο γίνονται περισσότερες, και το φιλικό κλίμα εδραιώνεται. Κάπου εδώ το πρώην έτερον σου ήμισυ πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει πόσο καταπληκτικά (εξακολουθεί να) περνά μαζί σου.

Βήμα 4ο: Βουτιά και στα βαθιά Αν το προηγούμενο βήμα έχει εκτελεστεί με επιτυχία, η αποστολή σου είναι παιχνιδάκι: μετά από δυο-τρεις καφέδες και μερικές καταπληκτικές ταινίες, πίνεις μερικά ποτάκια για να χαλαρώσεις και το λες στα ίσια. Χαζομάρα που χωρίσατε, αφού ωραία περνούσατε, μήπως να ξαναδοκιμάζατε; Αν, πάλι, το σχέδιο περί φιλικού ματς έχει ναυαγήσει, θα χρειαστείς λίγο κουράγιο και μερικά ποτάκια παραπάνω, για να κάνεις, ουσιαστικά, το ίδιο πράγμα: να πάρεις τηλέφωνο, να επιμείνεις να βγείτε γιατί θέλεις να του/ της μιλήσεις, και να του/της πεις, τελικά, από κοντά, ότι θέλεις να τα ξαναβρείτε. Και για την ιστορία, να τον/ την ρωτήσεις αν σε θέλει ακόμα. Από εμάς, καλή τύχη.

Επιμύθιο
Η παραπάνω ανάλυση ουσιαστικά σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει αν σε θέλει ακόμη ο/η πρώην. Ούτε οι κολλητοί του/ της φίλοι που θα δωροδοκήσεις, ούτε οι μάγισσες κι οι χαρτορίχτρες που θα χρυσώσεις με πενηντάευρα, ούτε –σε καμία περίπτωση– το Google και τα social networks. Αν θέλεις με βεβαιότητα να ξέρεις, πρέπει να τον/ την ρωτήσεις. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.


http://sex.in2life.gr 

kinky… αλλά με μέτρο

Το να είσαι έτοιμη για όλα στο σεξ μπορεί να μην είναι πάντοτε επιθυμητό από τον σύντροφό σου. Η δρ. Yvonne Fulbright, συγγραφέας του Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover, αποκαλύπτει ποιες συμπεριφορές πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Τελικά κάνουμε ή δεν κάνουμε σεξ στο πρώτο ραντεβού;
Μεγάλο και μείζον ζήτημα έχει πλέον γίνει το συγκεκριμένο θέμα στον κύκλο των γυναικοπαρεών, δεδομένου ότι φαίνεται πως πρόκειται για ερώτημα δίχως απάντηση. Γνωρίζετε λοιπόν ένα τύπο και σας αρέσει πολύ.

Η μεγαλύτερη δημοπρασία αντικειμένων της Elizabeth Taylor

Σε τρίμηνη έκθεση/περιοδεία από τον οίκο Christie's

Θαυμαστές της Elizabeth Taylor ετοιμαστείτε!  Άλλη μία μεγάλη δημοπρασία-τουρνέ ετοιμάζεται από τον οίκο Christie's που θα εκθέσει μία μεγάλη γκάμα από πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σταρ.

Victoria Beckham: Λανσάρει Νέα Οικονομική Σειρά με Φορέματα

Μπορεί να είναι έτοιμη να γεννήσει το 4ο παιδί της, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για να συνεχίσει η Victoria Beckham να δημιουργεί.

Με έμπνευση τον χαρακτήρα καρτούν “Emily the Strange”, η Victoria λανσάρει μια νέα οικονομική σειρά φορεμάτων που χαρακτηριστικό τους είναι οι χαλαρές γραμμές και τα φωτεινά χρώματα.

Αιμοδοσία… για το καλό σας

Ο οργανισμός μας διαθέτει έξι λίτρα από εκείνη την κόκκινη ουσία που τρομάζει πολλούς, αλλά χωρίς αμφιβολία αποτελεί το «υγρό της ζωής». Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η ημέρα κατά την οποία τιμώνται όλοι εκείνοι που εθελοντικά χαρίζουν 400 κυβικά εκατοστά από αυτή την ποσότητα αίματος για να σώσουν την ζωή κάποιου συνανθρώπου τους.

Ποιό ροζ κραγιόν σου ταιριάζει;

Το κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις να είναι το τέλειο! Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις και βρες την απόχρωση εκείνη που θα αναδείξει τέλεια την ομορφιά σου!

Φεύγεις για weekend; Πάρε μαζί σου μόνο 3 προϊόντα και κάνε αυτό το look!

Σίγουρα σου έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά: όταν φεύγεις σαββατοκύριακο δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις μαζί σου από καλλυντικά. Και κάπως έτσι φτιάχνεις τη λίστα:

Jessie J

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ LADY GAGA

Νότα Δροσιάς Στον Κήπο Σας

Για πολλούς η ύπαρξη μίας γυάλας ή ενός ενυδρείου με ψάρια στο σπίτι, έχει κατευναστική επίδραση στο χώρο. Ίσως είναι η συνεχής κίνηση των μικρών ψαριών ή ακόμη κι ο ήχος του νερού, που μας χαλαρώνουν. 

Η απρόσκλητη πεθερά

Αισθάνεται τόση άνεση στο σπίτι σας που εμφανίζεται απρόσκλητη τις πιο απίθανες ώρες.

Πώς Να... Αντιμετωπίσετε Το Comeback Στο Πατρικό

Κρίση, περικοπές, απολύσεις, μείωση ωραρίου, ανεργία... είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας και τριβελίζουν τα αυτιά μας τον τελευταίο καιρό. 

Χρωματίστε τα νύχια σας

Κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ, κοραλλί, μπλε, γαλάζιο, γκρι, πράσινο. Η παλέτα εμπλουτίζεται και τα νύχια μας γίνονται τέλεια.

One chic wedding! Καλεσμένη σε γάμο; Δες τι μπορείς να φορέσεις και τι να αποφύγεις...

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι ένα σύνθετο κοινωνικό φαινόμενο ενώ η επιλογή των σωστών κομματιών για μια άρτια στιλιστικά εμφάνιση είναι μια δύσκολη αποστολή! Οι παράγοντες που υπεισέρχονται όπως η ώρα, η εποχή και η περιοχή ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας.

Kristin Scott Thomas

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΒΡΕΤΑΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΑ «ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ»

Emma Stone: Το κορίτσι του Spiderman στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Πριν από δύο χρόνια ήταν μία άγνωστη ηθοποιός που κρατούσε μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές. Τώρα, η Emma Stone αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ανερχόμενα ταλέντα του Χόλιγουντ.

Καλλυντικά:τί πρέπει να προσέχουμε

Πάνω από 10,000 χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά χωρίς να παραβιάζονται οι νόμοι.
Τοξικό όμως εν τέλει σημαίνει δηλητήριο ικανό να φθείρει και να καταστρέψει οτιδήποτε είναι ζωντανό. 

Σχεδιάστρια η Gwyneth Paltrow;

Η Gwyneth Paltrow δοκιμάζει την τύχη της και στο λαμπερό χώρο της μόδας.
Ένα δείπνο με τον Philip Green, τον επιχειρηματία που κρύβεται πίσω από το label ΤopShop, έχει πυροδοτήσει τις φήμες ότι η Gwyneth Paltrow θα αντικαταστήσει την Kate Moss σε μια συνεργασία με τη διάσημη εταιρεία. Θα κάνει άραγε τη δική της γραμμή ρούχων;

Η «ατίθαση» πλευρά της μόδας

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΛΟΥΡΙΑ, ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ (JULIEN MCDONALD, GIVENCHY), ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΕΣ (PATRICIA FIELD) ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (TOPSHOP).http://www.gynaikamag.gr
 

Free Day Diet! Η δίαιτα που σου επιτρέπει μία φορά την εβδομάδα να φας ό, τι τραβάει η όρεξή σου...

Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Βρίσκεις το ιδανικό διαιτολόγιο. Eνθουσιάζεσαι με την ιδέα πως θα μπεις επιτέλους σε πρόγραμμα για να απαλλαγείς από λίγα ή και περισσότερα κιλά. Είσαι σίγουρη αυτή τη φορά...

Όμορφα πόδια στη θάλασσα

Αφού έχετε μπει στη θάλασσα και απολαμβάνετε το μπάνιο σας, μπορείτε ανενόχλητες και δίχως να βιάζεστε να κάνετε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών και κοιλιακής χώρας.

Μια lady στο Παρίσι

Φινέτσα εμπνευσμένη από τα Ηλύσια Πεδία και τον αυθεντκό γαλλικό καπουτσίνο.
Ο εκλεπτυσμένος αέρας ου Παρισιού. Η κομψότητα μπερδεμένη σε ένα μπιστρό γεμάτο αφράτες μυρωδιές.

Ο γνωστός άγνωστος Reed Krakoff

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ COACH, ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΟ, HOT ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ PRET-A-PORTER

Είναι το άλλο σας μισό στο sex;

Όσο είστε μαζί του στα επίμαχα πρώτα ραντεβού, δεν μπορείτε παρά να αναρωτιέστε: αυτές οι ωραίες βραδιές θα έχουν το… αίσιο τέλος που τους αξίζει;

Το Glamour σας δίνει τις (ομολογουμένως αναπάντεχες) ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας, πριν περάσετε μαζί στο καυτό κυρίως πιάτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...