Ποιό ροζ κραγιόν σου ταιριάζει;

Το κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις να είναι το τέλειο! Απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις και βρες την απόχρωση εκείνη που θα αναδείξει τέλεια την ομορφιά σου!


Πώς θα περιέγραφες την απόχρωση της επιδερμίδας σου;
Α. Ανοιχτόχρωμη
Β. Μεσαία απόχρωση
Γ. Σκούρα
Θέλεις το χρώμα των χειλιών σου να:
Α. Ξεχωρίζει
Β. Να είναι διακριτικό
Γ. Σχεδόν να μη φαίνεται
Η επιδερμίδα σου είναι:
Α. Ροζ
Β. Μπεζ
Γ. Καφετί
Η τσάντα σου έχει πάντα:
Α. Λιπ-γκλος
Β. Ματ κραγιόν
Γ. Από όλα : ματ, λιπ-γκλος, λαμπερά, natural

Στη βραδινή σου έξοδο το μακιγιάζ που προτιμάς:
Α. αψεγάδιαστη επιδερμίδα με απλή σκιά στην απόχρωση της επιδερμίδας και έντονο κραγιόν σε ροζ απόχρωση
Β. έντονο μακιγιάζ ματιών όπως π.χ. smokey eyes και πολύ απαλά σχεδόν φυσικά χείλη
Γ. Ποιο μακιγιάζ; Δεν βάζεις ούτε μάσκαρα, έχεις φυσική ομορφιά!
Περισσότερα Α: το ιδανικό σου είναι το τριανταφυλλί ροζ! Είσαι πολύ τυχερή γιατί έχεις πολλές επιλογές που σου επιτρέπουν να διαλέξεις. Το τριανταφυλλί ροζ αναδεικνύει τέλεια τη ρομαντική εκδοχή του εαυτού σου και μπορεί να τραβήξει το βλέμμα στο πιο σέξι σημείο του προσώπου σου: τα χείλη! Φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να κινείται σε πολύ απαλούς τόνους και θα δεις ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα!
Περισσότερα Β: το ροζ παλ! Το πιο πιθανό είναι ότι το μακιγιάζ των χειλιών σου είναι τις περισσότερες φορές πολύ διακριτικό και τα ματ κραγιόν είναι το νούμερο ένα στις προτιμήσεις σου. Το ματ κραγιόν στην πιο απαλή εκδοχή του είναι αυτό που σου ταιριάζει τέλεια και σου δίνει χρώμα στα χείλη χωρίς υπερβολές.
Περισσότερα Γ: απαλό λιπ-γκλος! Είσαι από τα κορίτσια που τις περισσότερες φορές κυκλοφορούν σχεδόν χωρίς ίχνος μακιγιάζ από το πρωί ως το βράδυ. Ίσως σε κάποια ειδική περίσταση -π.χ. σε κάποιον γάμο- να βάλεις λίγο μάσκαρα και λίγο λιπ-γκλος για να πεις ότι βάφτηκες! Τόνισε το φυσικό χρώμα των χειλιών σου επιλέγοντας ένα λιπ-γκλος σε ροζ απόχρωση που θα χαρίσει λάμψη στα χειλάκια σου σε ροζ απόχρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...