Jessie J

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ LADY GAGA


Κατάμαυρο καρέ μαλλί με αφέλειες, σοφή αναλογία R&B μαγκιάς και ποπ αμεσότητας, αμφιφυλοφιλία και ένα άλμπουμ -το «Who Υou Αre»- που τερμάτισε την πορεία του στη δεύτερη θέση των βρετανικών τσαρτ. Η Jessie J έχει όλα τα γνωρίσματα μιας αντισυμβατικής ποπ σταρ που ήρθε για να μείνει. Και γιατί όχι; Η Τζέσικα Κόρνις, όπως είναι το πραγματικό όνομα της, δεν είναι καινούργια στη δουλειά. Από τα 11 της χρόνια συμμετείχε σε μιούζικαλ, αργότερα σχημάτισε το γκρουπ Soul Deep με τις φίλες της και το 2008 έκανε φωνητικά στη βρετανική περιοδεία της Σίντι Λόπερ. Επίσης, έχει γράψει στίχους για ποπ ονόματα όπως η Ριάνα, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Αλίσια Κις.
Δεν θα την έλεγες πάντως τυχερή. Αφενός, ετοίμασε τo πρώτο της άλμπουμ πριν από πέντε χρόνια, αλλά η εταιρεία που επρόκειτο να το εκδώσει φαλίρισε. Αφετέρου, ποτέ δεν έπαψε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας: ήδη από τα παιδικά της χρόνια η καρδιά της χτυπούσε με άτακτο ρυθμό και στα 18 υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό. Αποτέλεσμα; Μέχρι σήμερα λέει όχι στο ποτό, στο τσιγάρο και σε κάθε είδους βλαβερή ουσία.
Αφού κατάφερε να υπερπηδήσει όλα αυτά τα εμπόδια, τώρα η Jessie J χαίρεται την επιτυχία της και συστήνεται στο ευρύ κοινό ως pop icon με γερά πατήματα στη γη. To Brit Award που απέσπασε στις αρχές του χρόνου επιβεβαίωσε την επιτυχία στη γενέτειρά της και τώρα επόμενος στόχος της καλλιτέχνιδος, στην παράδοση των Μπιτλς, είναι η κατάκτηση της Αμερικής. Ποιος ξέρει... Την ώρα που η Lady Gaga θα προβάρει το νέο σοκαριστικό συνολάκι της, η Jessie J μπορεί να φιγουράρει στις λίστες επιτυχιών όλου του πλανήτη με ένα τραγούδι που θα της ανοίγει τον δρόμο για τον βασιλικό θρόνο της ποπ. 

 

http://www.gynaikamag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...