Η απρόσκλητη πεθερά

Αισθάνεται τόση άνεση στο σπίτι σας που εμφανίζεται απρόσκλητη τις πιο απίθανες ώρες.


Ακόμα και η καλύτερη νοικοκυρά έχει δικαίωμα στη χαλάρωση. Στο σπίτι σας έχετε το περιθώριο να είστε άνετη και να μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα λίγο λάσκα όταν μπορείτε. Δεν χρειάζεται να είναι όλα στη θέση τους, δεν είναι απαραίτητο να είναι όλα πεντακάθαρα και ένα ποτήρι μπορεί να παραμείνει ξεχασμένο στο τραπεζάκι του σαλονιού.
Μπορείτε να κυκλοφορείτε με τα χειρότερά σας ρούχα, να βλέπετε με τις ώρες την αγαπημένη σας σειρά, να κάνετε με την ησυχία σας το αφρόλουτρό σας ή απλά να κοιτάξετε το ταβάνι σας για μερικές ώρες. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή να κάνετε τις δουλειές τους σπιτιού, το μαγείρεμα και τα ψώνια.
Όταν όμως κάθε τρεις και λίγο το κουδούνι σας κάνει ντριν και η πεθερούλα εμφανίζεται στο κεφαλόσκαλο για μια επίσκεψη, χωρίς βέβαια να έχει πρώτα πάρει ένα τηλέφωνο, τα πράγματα είναι σοβαρά. Μάλλον πρέπει να της εξηγήσετε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μην φοβηθείτε να θέσετε τα όριά σας, γιατί αν το αφήσετε, να ξέρετε πως η κατάσταση μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...