kinky… αλλά με μέτρο

Το να είσαι έτοιμη για όλα στο σεξ μπορεί να μην είναι πάντοτε επιθυμητό από τον σύντροφό σου. Η δρ. Yvonne Fulbright, συγγραφέας του Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover, αποκαλύπτει ποιες συμπεριφορές πρέπει να χαλιναγωγήσεις.


Μην εστιάζεις μόνο σ’ εκείνον.Το να φροντίζεις να περνάει καλά είναι αποδεκτό, αλλά σταμάτα να .δίνεις χωρίς να παίρνεις. Άφησέ τον να περιποιηθεί κι εσένα... Το να βλέπει την αντίδρασή σου και να ξέρει ότι σε ικανοποίησε δίνει τεράστια ώθηση στον εγωισμό του άνδρα και τον διεγείρει περισσότερο, κάνοντας τις νύχτες σας ακόμη πιο συναρπαστικές.

Μη μένεις μόνο στα προφανή
Οι άνδρες δεν έχουν μόνο μία ερωτογενή ζώνη. Χάρισέ του μια πλήρη εμπειρία, δίνοντας προσοχή στο λαιμό, στα αφτιά και αλλού – όταν δε γνωρίζει πού θα τον αγγίξεις μετά, αναγκάζεται να μαντέψει, κι αυτό παρατείνει την απόλαυσή του.

Μη γίνεσαι πολύ kinky
Μπορεί να είναι δελεαστική η δοκιμή μιας περίεργης, νέας στάσης ή τεχνικής για την οποία άκουσες, αλλά αν βγεις πολύ εκτός συνηθισμένων θα τον κάνεις να αναρωτιέται. Να θυμάσαι ότι το μυστικό για απολαυστικό σεξ είναι η επικοινωνία με το σύντροφό σου.





http://www.newscity1.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...