One chic wedding! Καλεσμένη σε γάμο; Δες τι μπορείς να φορέσεις και τι να αποφύγεις...

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι ένα σύνθετο κοινωνικό φαινόμενο ενώ η επιλογή των σωστών κομματιών για μια άρτια στιλιστικά εμφάνιση είναι μια δύσκολη αποστολή! Οι παράγοντες που υπεισέρχονται όπως η ώρα, η εποχή και η περιοχή ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας.




Χωρίς αμφιβολία το μίντι είναι το μήκος του γάμου! Ο Vassiliis Zoulias προτείνει οριζόντιες και πλάγιες ρίγες σε πορτοκαλί, ροζ, κίτρινο, μπλε και λευκό! Οι οίκοι Fendi και Carolina Herrera φλερτάρουν με το γόνατο σε πορτοκαλί και φούξια.


Εάν αποφασίσεις να φορέσεις μάξι το παπούτσι θα εξαρτηθεί από το που θα γίνει ο γάμος! O Michael Kors και η Stella McCartney προτείνουν πολύ σέξι σκίσιμο για όσες τολμούν να δείξουν τους μαυρισμένους τους μηρούς. Ο οίκος Lanvin έχει τη λύση για τις πιο συντηρητικές με διακριτικό σκίσιμο και ένα ώμο.


Τα έντονα χρώματα είναι μέρος του παιχνιδιού! Επένδυσε σε ένα εκτυφλωτικό κίτρινο (Paul & Joe), ένα θηλυκό κοραλί (Valentino) ή παίξε με τις ρίγες όπως στη συλλογή της Prada. Απέφυγε όσο γίνεται το λευκό, γιατί είναι ένα χρώμα που "ανήκει" στη νύφη εκείνη την ημέρα.

STYLING TIPS:
-Η καλύτερη επιλογή για έναν γάμο είναι ένα φόρεμα. Το μήκος θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις σου. Προτίμησε μάξι ή μίντι. Αν επιμένεις να φορέσεις μίνι φρόντισε να είναι διακριτικό (τέσσερα δάχτυλα πάνω από το γόνατο). Το κυρίαρχό σου μέλημα ως καλεσμένη είναι να είσαι κομψή και όχι προκλητική.

-Το μαύρο είναι συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας, αλλά θα μπορούσες να το αποφύγεις. Γάμος είναι, καλοκαίρι είναι... Φώτισε το πρόσωπό σου με κάτι χρωματιστό καλύτερα.

-Για γάμο στο νησί το μάξι αέρινο φόρεμα είναι must! Ωστόσο θα πρέπει να μείνεις μακριά από γόβες και sky high heels. Πάρε μαζί σου χρυσά σανδάλια ή πλατφόρμες. To ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ο γάμος γίνεται σε κάποιο εκκλησάκι που η πρόσβαση με τακούνια είναι αδύνατη.

-Στο προσκλητήριο αναφέρεται το όνομα ενός high bar restaurant; Επέλεξε φόρεμα cocktail για να αποκομίσεις μόνο θετικά σχόλια! Σε αυτήν την περίπτωση επιτρέπονται, σχεδόν επιβάλλονται τα εντυπωσιακά πανύψηλα πέδιλα.

-Eίσαι τύπος boyfriend τζιν και all star; Δεν αντέχεις τα θηλυκά φορέματα; Σου έχουμε τη λύση για να κρατήσεις το στιλ σου και να μην φορέσεις κάτι που θα είναι "ξένο" πάνω σου! Επέλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε παστέλ απόχρωση, ένα εντυπωσιακό τοπ, σακάκι και πέδιλα! Με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις την επιτομή του κομψού ανδρόγυνου.

-Όπως προείπαμε, απόφυγε το λευκό. Λευκά στον γάμο φοράει η πρωταγωνίστρια.

-Τα print που θα φορέσεις και θα ευχαριστηθείς είναι τα floral! Ταιριάζουν στην περίσταση. Προσοχή όμως στις υπερβολές. Όχι πολλά λουλούδια γιατί θα δείχνεις ένα με τον στολισμό!

-Δεν έχεις budget για καινούργιο φόρεμα; Επέλεξε ένα λιτό παλιό κομμάτι που έχεις στην ντουλάπα σου και δώσε βάση στα αξεσουάρ. Μια ζώνη και εντυπωσιακά κοσμήματα θα αλλάξουν το πολυφορεμένο σου κομμάτι εύκολα και οικονομικά.

-Στα αξεσουάρ και στα μαλλιά δεν κάνουμε υπερβολές. Τεράστια σκουλαρίκια, ογκώδη κολιέ ή κότσοι σαν τούρτες δεν είναι ποτέ καλεσμένοι!

-Μην ξεχνάς ποτέ ότι είναι καλοκαίρι. Άρα, προτίμησε αέρινα, ελαφριά υφάσματα. Απόφυγε τα στενά καταπιεστικά ρούχα που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σε ιδρώνουν, να σε ταλαιπωρούν και να καταστρέφουν το αυστηρό σου look.

-O μινιμαλισμός είναι ο καλύτερος φίλος της κομψότητας. Φόρεσε ένα φόρεμα με λιτές γραμμές και συμπλήρωσε με αξεσουάρ. Οι υπερβολές είναι μια επώδυνη εμπειρία που όλοι έχουμε ζήσει στους γάμους.

-Μια very chic επιλογή είναι ένα φόρεμα που αποκαλύπτει την πλάτη. Sexy with a playing twist...


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...