Τα κορίτσια των ονείρων ...............σας

Παρ ολο που η επιτυχια μετριέται απο την δύναμη της επιθυμίας ,και το μέγεθος του ονείρου,στην προκειμένη περίπτωση ,οι κοπέλες δεν θα ήθελαν να μάθουν μόνο για το μέγεθος....του ονείρου σας..............

Ένα σουτιέν....που βγάζει μάτι

Εμείς οι γυναίκες,ξέρουμε πολύ καλά,οτι το σουτιέν,εκτός απο εσώρουχο,θέλουμε να είναι και κάτι που θα μας βολέψει,αλλά να είναι και αισθησιακό.Τα παρακάτω ,σίγουρα δεν θα τα προτιμούσατε....νομίζω........

Η Regina Dukai μας πάει στην Νότιο Αφρική

Η Ουγγαρέζα τραγουδίστρια και μοντέλο,Regina Dukai,είναι η αψεγάδιαστη κούκλα στο εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού FHM της Νότιας Αφρικής για τον μήνα Μάρτιο.Είναι μια πανέμορφη,ανεξάρτητη γυναίκα και έχει υπέροχο σώμα....Γι' αυτό και μεις το απολαμβάνουμε.............

Η Γυναίκα που έμεινε χωρις μύτη .......απ τον σύζυγό της!!!!

Η παρακάτω φωτογραφία βραβεύτηκε ως "Φωτογραφία της Χρονιάς "απο την World Press.Αυτή η φωτογραφία δείχνει την Bibi Aisha ,μια 18χρονη,απο την πολιτεία Oruzgan του Αφγανιστάν.

H Olivia Wilde φωτογραφίζεται

Η φωτογράφηση της Olivia Wilde ήταν πολύ αισθησιακή και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Όταν η αϋπνία επιμένει...

Κάποιες φορές, τα βασικά ανθοϊάματα για την αϋπνία δεν επαρκούν
Σε προηγούμενο άρθρο, μιλήσαμε για τον πολύ βοηθητικό ρόλο των ιαμάτων Μπαχ White Chestnut, Cherry Plum και Impatiens, στην αποκατάσταση του φυσιολογικού ύπνου.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που, παρ’ όλα αυτά, η αϋπνία επιμένει.

Τι μπορούμε να κάνουμε στις περιπτώσεις αυτές? 

Γυμναστική με exclusive στυλ

Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, το ρητό ”νους υγιής εν σώματι υγιεί” φαίνεται να αναγνωρίζεται και να εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η γυμναστική ως τρόπος ζωής, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, κερδίζει έδαφος έναντι των διαίτων – αστραπή και των ”τεχνητών” μέσων απώλειας βάρους.

Αρωματικά φυτά και αρωματοθεραπεία

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει παγκόσμια ένα ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα λεγόμενα «αρωματικά φυτά» και τις πολλαπλές χρήσεις τους. Παρατηρείται μια αυξημένη άλλωστε ζήτηση σε φυσικά προϊόντα που είναι συνυφασμένη με το σύνθημα «επιστροφή στη φύση». Έτσι η «αρωματοθεραπεία», η μέθοδος δηλαδή αξιοποίησης των αιθερίων ελαίων για τη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς, βρίσκεται στην ακμή της.

Ο μαυροπίνακας ξανά σε χρήση

AddThis Social Bookmark Button
Μαυροπινακας, βαφη τοιχου σαν πινακας, μαυρος τοιχος
Αν ένας τοίχος, σας φαίνεται απρόσωπος και ψυχρός, αν θέλετε να δώσετε προσωπικότητα, ρομαντισμό και ζεστασιά σε ένα κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού σας, τότε δεν έχετε παρά να βάψετε ένα ολόκληρο τοίχο ή ένα τμήμα του τοίχου σας με ειδικά χρώματα που μπορούν να τον μετατρέψουν σε ένα κλασσικό μαυροπίνακα.

Γυναίκες: τα 31 είναι τα νέα 21

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα 31 της χρόνια!
Με σύνθημα "τα 31 είναι τα νέα 21;", βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης.

Έξοδος για φαγητό…και με την δίαιτα τι θα γίνει;

O εφιάλτης της κάθε γυναίκας (και όχι μόνο) σε περίοδο δίαιτας είναι η έξοδος για φαγητό! Θέλουμε να βγούμε με τους φίλους μας αλλά το θεωρούμε δεδομένο ότι μια έξοδος για φαγητό θα ανατρέψει τις προσπάθειες μας και θα «χαλάσουμε» την δίαιτα μας. Έτσι πολλές φορές αναγκαζόμαστε να μην βγούμε και να γινόμαστε αντικοινωνικοί , ή βγαίνουμε και μετά νιώθουμε ενοχές. Πως μπορούμε λοιπόν να συνδυάσουμε τις εξόδους για φαγητό και την δίαιτα;

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΗΜΙΜΑΣΙΦ

Το δάπεδο ημαμασίφ είναι ξύλινο δάπεδο εργοστασιακής βαφής με χρήση σύνχρονων μέσων τεχνολογίας και ιδιέτερο φινίρισμα. Μερικά από τα πλεονεκτήματά που έχουν τα ξύλινα δάπεδα ημιμασίφ είναι η εύκολη τοποθέτηση, η μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και η συμβατότητά του με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Ανθοϊάματα για την αϋπνία

Το πρόβλημα της αϋπνίας

Η αϋπνία είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό και βασανιστικό πρόβλημα, που στην εποχή μας εμφανίζεται όλο και συχνότερα και ταλαιπωρεί πολλούς. Οι έγνοιες της ζωής, το άγχος, οι πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, διάφοροι φόβοι και αγωνίες, ψυχικά προβλήματα, αλλά και άλλοι λόγοι που είναι δύσκολο να διερευνηθούν, συχνά δημιουργούν υπερένταση, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας ο άνθρωπος να μη μπορεί να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.

Μάτια μπλε

ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Νόμοι κομψότητας από την Coco

Μέχρι σήμερα, το στιλ και η κομψότητα που συνοδεύουν τα ρούχα της Coco Chanel, εμπνέουν και τους πιο εκκεντρικούς σχεδιαστές, λατρεύονται από όλες τις γυναίκες και παραμένουν υποδείγματα υψηλής αισθητικής. Η ίδια η σχεδιάστρια ακολουθούσε πεισματικά τους δικούς της κανόνες ντυσίματος.

Το φωτιστικό Tress του Marc Sadler

Το φωτιστικό Tress από τον σχεδιαστή Marc Sadler κατασκευάζεται από την εταιρία Foscarini με σύνθετα υλικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιεί και σε άλλες συλλογές φωτιστικών. Οι πλεγμένες εμποτισμένες με ρητίνη ίνες του παραπέμπουν στην υφή των καλαθιών και δημιουργείται ένα πολύ ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα για την όραση και την αφή.

Γιατί η πρόταση γάμου συνοδεύεται από ένα μονόπετρο;

Ο πρώτος άνδρας και εμπνευστής της ιδέας  του μονόπετρου ως σύμβολου συζυγικής πίστης ήταν ο αρχιδούκας Μαξιμιλιανός των Αψβούργων, ο πρώτος που χάρισε στην αγαπημένη του Μαρία της Βουργουνδίας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Όλοι γνωρίζουμε τα σημαντικά οφέλη της γυμναστικής στην υγεία μας –πόσο βελτιώνει, δηλαδή, η άσκηση την κυκλοφορία του αίματος, δυναμώνοντας την καρδιά και προσθέτοντάς μας χρόνια ζωής. Θα εκτιμήσετε, όμως, περισσότερο την γυμναστική, μαθαίνοντας ένα ακόμα σημαντικό της πλεονέκτημα: Την βελτίωση της σεξουαλική ζωής.

Μπάλες από σαπούνι

Τα υπόλοιπα σαπουνιού είναι πρακτικά άχρηστα και πολλές φορές αντιαισθητικά.
Στην παρακάτω συνταγή θα δείτε πως μπορείτε να ανακυκλώσετε τα υπόλοιπα σαπουνιού και με την προσθήκη αιθέριων ελαίων να φτιάξετε όμορφες αρωματικές και διακοσμητικές μπάλες.

Κοριτσίστικο biker jacket

Γιατί μπορείς ταυτόχρονα να ταυτίζεσαι με την κοριτσίστικη και την edgy πλευρά σου, ταυτόχρονα.
Εμπνεύσου από την αγαπημένη ταινία “Pretty in Pink” και υιοθέτησε το 80’s look της πρωταγωνίστριας -αν δεν την έχεις δει τρέξε γρήγορα στο κοντινό βιντεοκλάμπ. Συνδύασε το ροκ look του 80 με φλοράλ, ροζ και ρομαντικές λεπτομέρειες και απόκτησε το όλο-δικό σου στιλ.

Ελίζαμπεθ Τεϊλορ: ποια κοσμήματα της βγάζει ο κληρονόμος της στο σφυρί

Το πρώτο κόσμημα που της χάρισε ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν το περίφημο «διαμάντι Κρουπ», βάρους 33,19 καρατίων, που ανήκε μέχρι τότε στη συλλογή της Βέρα Κρουπ και κοσμούσε το δάχτυλο της Τέιλορ σε πολλές ταινίες της, αλλά και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε το 2003 στον Λάρι Κινγκ. Η σημερινή του αξία εκτιμάται σε 216.000 ευρώ.

Ποιες είναι οι τροφές που θα σου χαρίσουν πλούσια, λαμπερά μαλλιά!

Η «Ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας» και η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί σύμμαχο της ομορφιάς, εφόσον εφοδιάζει τον οργανισμό με καύσιμα απαραίτητα για τη λειτουργία του.
Είναι γεγονός ότι κάθε όργανο ή ιστός του σώματος έχει ανάγκη από υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, Στον παραπάνω κανόνα τα μαλλιά και το δέρμα δεν αποτελούν εξαίρεση!...

Αντιμετωπίζοντας την ανασφάλειά μας με ανθοϊάματα

Η ανασφάλεια είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους στις μέρες μας
Οι περισσότεροι άνθρωποι, σε κάποια φάση της ζωής τους αισθάνονται ανασφάλεια, ενώ για κάποιους αποτελεί μια σχεδόν μόνιμη κατάσταση.

Υπνοδωμάτιο: προτάσεις ένδυσης

Στα καταστήματα Zara Home μπορείτε να βρείτε δεκάδες είδη που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο σας με φρεσκάδα, πρωτοτυπία και στυλ.

Μπορείτε να διαλέξετε είτε ανάμεσα απο τα δεκάδες προϊόντα, εκείνα  που ταιριάζουν με το χώρο και την προσωπικότητα σας, είτε μπορείτε να ακολουθήσετε μια προτεινόμενη σύνθεση από τους ειδικούς του καταστήματος.

Πώς να εξαφανίσετε τις διχρωμίες του προσώπου σας

Αν η όψη του δέρµατός σας δεν έχει οµοιόµορφο χρώµα, τότε εµφανίζει δυσχρωµίες.
Οι δυσχρωµίες εµφανίζονται στα µέρη του σώµατος που έχουν εκτεθεί στο ηλιακό φως και η έκτασή τους εξαρτάται από τη δράση του ήλιου αλλά και από το φωτότυπο του δέρµατος.

Η ενοχική μητέρα

Οι σύγχρονες μαμάδες κουβαλάνε έντονα ένα αίσθημα ενοχής απέναντι στα παιδιά τους. Είτε επειδή δουλεύουν full time, είτε επειδή εγκατέλειψαν την καριέρα τους για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την οικογένεια, οι μητέρες ενοχοποιούν τον εαυτό τους με το παραμικρό. Πώς είναι όμως τα πράγματα στην πραγματικότητα;

Ο κήπος της Εδέμ

Αριστερά: Χρυσό δαχτυλίδι «Caresse d’orchidées» με μπριγιάν, ρουμπίνια και ζαφείρια, Ρολόι «La Doña» με λευκόχρυσο, μπριγιάν και δερμάτινο λουράκι

Η Ηλιάδη γυρίζει σελίδα και το... άδει!


«Έλεγα στην καρδιά μου δεν θα ξαναγαπήσω, ποτέ τα όνειρά μου σε άλλον θα χαρίσω. Μα όλα αυτά πριν έρθει η στιγμή να σε γνωρίσω... κάνω μαζί σου νέα αρχή».

Τι λένε τα ζώδια για τον Απρίλιο; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις...

Απρίλιος, Άνοιξη και Ανάδρομος Ερμής μέχρι και στις 22 του μήνα. Σε ορθή πορεία από τις 23 και μετά... Τι πρέπει να προσέξεις; Τι λένε τα άστρα σου; Ποιες είναι οι τάσεις του μήνα; Ερωτικά; Επαγγελματικά;

Τα μπαχαρικά που ανάβουν τη λίμπιντο



Οι πιπεράτες στιγμές της ζωής μας, αυτές δηλαδή που συνδυάζουμε απόλαυση και ικανοποίηση, μπορεί πραγματικά να γίνουν ακόμα πιο πιπεράτες. Αρκεί να μην περιοριστούμε στο πιπέρι, αλλά να εντάξουμε στη διατροφή μας και άλλα μπαχαρικά.

Ελένη Μενεγάκη: η πρώτη συνέντευξη της μετά το διαζύγιο με το Λάτσιο

Την περιμέναμε πώς και πώς. Άλλωστε η Ελένη είχε 1,5 χρόνο να μιλήσει σε δημοσιογράφο και ότι έλεγε το έκανε από τον αέρα της εκπομπής της.Την πρώτη της συνέντευξη η Ελένη την παραχώρησ στο περιοδικό Lifestyle και τον διευθυντή του Γιώργο Παπαϊωάννου.

Laura Wasser: Η δικηγόρος των stars

Όταν ο πατέρας της της έδινε το όνομά της η μοίρα της έμοιαζε προδιαγεγραμμένη. Laura Allison Wasser. Τα αρχικά σχηματίζουν τη λέξη LAW. Τουτέστιν... Νόμος. Και η Laura Wasser δε θα μπορούσε να μη γίνει δικηγόρος. Και μάλιστα η πιο... λαμπερή!

Σπρέι σώματος για ενέργεια και ευεξία

Οι χημικές ουσίες σήμερα χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην παρασκευή καλλυντικών …μπορούμε όμως με την βοήθεια των βιολογικών προϊόντων, των Βοτάνων και των Αιθέριων Ελαίων, και άλλων φυσικών υλικών να τις αποφύγουμε. Διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο μας μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας αγνά προϊόντα περιποίησης όπως αυτό το σπρέι σώματος που θα δείτε παρακάτω.

Fergie: τρέχει για την Ιαπωνία

Για μια ακόμη φορά οι stars ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Η Fergie, τραγουδίστρια των “Black Eyed Peas” πήρε μέρος στο φιλανθρωπικό event και τον αγώνα ταχύτητας “Youth Run for Japan” που διοργανώθηκε με δική της πρωτοβουλία στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια, για τη στήριξη των θυμάτων στην Ιαπωνία.

ΣΤΥΛ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε η να διακοσμήσετε τον δικό σας χώρο και δεν ξέρετε ποιο στυλ να επιλέξετε ώστε να σας αντιπροσωπεύει ; δείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Τα κυριότερα στυλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι τα εξής παρακάτω:

Virtual makeover: Αλλάξτε look… online

Θέλετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σας, αλλά φοβάστε μήπως το αποτέλεσμα σας απογοητεύσει; Θαυμάζετε το νέο λουκ μιας celebrity, αλλά δεν είστε σίγουρη αν θα δείχνει το ίδιο ωραίο στο δικό σας σχήμα προσώπου; Αναζητάτε νέες ιδέες και έμπνευση για το μακιγιάζ σας; Θέλετε απλά να κάνετε ένα δεκάλεπτο διάλειμμα από τη δουλειά χαζεύοντας online; Τα makeover studios θα βρουν σίγουρα μια θέση στα “favorites” του υπολογιστή σας.

Λευκή μου γνώση...

Λευκά τα χρόνια της αθωότητας, όταν η μόνη μας έννοια ήταν το πως θα κυλιστούμε στην παραλία, φορώντας μόνο το κάτω του μαγιώ (βλέπεις ο τότε κοριτσίστικος συναγωνισμός των πιο ψηλών πύργων της αμμουδιάς δεν εσώκλειε την διαφορά στήθους).

Ποιος λέει πιο πολλά ψέματα σε μια σχέση;

Οι αλληλοκατηγορίες πέφτουν βροχή. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες ψευδολογούν και παραπλανούν. Μερικές φορές, μάλιστα, το κάνουν ακριβώς για τα ίδια πράγματα. Τελικά, ποιο είναι το νόημα;

Αντισύλληψη: Όλες οι μέθοδοι στο μικροσκόπιο

Η αντισύλληψη δεν αρκεί να γίνεται, αλλά πρέπει να γίνεται και σωστά. Για την απόλαυση στον έρωτα. Για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Παχαίνει το χάπι; Πόσο αποτελεσματικό είναι το σπιράλ;

Η φαρμακευτική χρήση των βοτάνων.

Παραδοσιακά τα βότανα και τα φαρμακευτικά φυτά έχουν πολλούς τρόπους χρήσης. Οι τρόποι αυτοί παραμένουν οι ίδιοι μέχρι σήμερα εκτός από τις περιπτώσεις που ακολουθούν την οδό της φαρμακοβιομηχανίας στην οποία τα βότανα και τα φαρμακευτικά φυτά αποτελούν βασικά συστατικά για την παρασκευή φαρμακευτικών σκευασμάτων πιο πολύπλοκων και επιστημονικά πιο ελεγμένων.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η μετακόμιση ενός σπιτιού αποτελεί για τον καθένα μια δύσκολη απόφαση. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του και να μετακομίσει σε ένα τελείως καινούριο περιβάλλον. Πρόκειται για μια διαδικασία χρονοβόρα, κουραστική και πιθανόν ψυχοφθόρα.

Άνοιξη στη ντουλάπα μας

Παρόλο που ο Μάρτης δεν μας άφησε ακόμα να καταλάβουμε, ότι έχει ήδη περάσει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, τα μηνύματα από την καταπράσινη φύση με τα’ αγριολούλουδα που κάνουν τον αγώνα τους να επιβιώσουν στους λιγοστούς ελεύθερους χώρους της πόλης σε συνδυασμό με τις ανοιξιάτικες βιτρίνες, κάνουν ότι μπορούν για να μας υπενθυμίσουν ότι ήδη βρισκόμαστε στην ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Πώς να διαλέξετε το σωστό στρώμα

Θα χρειαστείτε: μερικές ώρες ύπνου και ένα κορμί (το δικό σας).
Παρότι ο σημαντικότερος παράγοντας είναι το προσωπικό γούστο τελικά το ιδανικό στρώμα καθορίζεται από τον σωματότυπο και τις προσωπικές συνήθειες του καθενός μας στον ύπνο.

Άνοιξη Make up report: Παιχνίδι με τα χρώματα

Το πορτοκαλί, το κόκκινο, το έντονο ροζ, το κίτρινο και το πράσινο δεν υπάρχουν μόνο στα ρούχα των γνωστών σχεδιαστών, αλλά φωτίζουν και τη περιοχή των ματιών.

Το θαύμα του μεικ απ

Είναι αλήθεια οτι το μεικ απ καλύπτει ατέλειες του προσώπου και του σώματος.Και οι παρακάτω φωτογραφίες,αποδεικνύουν οτι με ενα μακιγιάζ,ένας άνθρωπος....γίνεται δύο διαφορετικοι....

Οι Βασίλισσες του Τέννις

Υπήρξαν στο Νο.1 της κορυφής των παικτών τέννις.Τώρα δεν είναι και στα καλύτερά τους.Παρ ολα αυτά ,εξακολουθούν να είναι καλλίγραμες και ωραιότερες απο ποτέ.

Oι 30 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Aπο πανέμορφα σούπερ μόντελ,σε αστέρες της οθόνης,παρακάτω είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ συλλογή φωτογραφιών των 30 πιο όμορφων γυναικών στον κόσμο-μία πραγματική γιορτή της γυναικείας ομορφιάς.

Η Jordan Carver αποκαλύπτεται

Είναι πολύ γοητευτική,μπορεί να μην είναι διάσημη,αλλά με τα προσόντα που έχει.....διαγράφεται λαμπρή η πορεία της...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...