Ο μαυροπίνακας ξανά σε χρήση

AddThis Social Bookmark Button
Μαυροπινακας, βαφη τοιχου σαν πινακας, μαυρος τοιχος
Αν ένας τοίχος, σας φαίνεται απρόσωπος και ψυχρός, αν θέλετε να δώσετε προσωπικότητα, ρομαντισμό και ζεστασιά σε ένα κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού σας, τότε δεν έχετε παρά να βάψετε ένα ολόκληρο τοίχο ή ένα τμήμα του τοίχου σας με ειδικά χρώματα που μπορούν να τον μετατρέψουν σε ένα κλασσικό μαυροπίνακα.
 Τα ακρυλικά αυτά προϊόντα κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο και από πολλές εταιρείες χρωμάτων. Η εφαρμογή τους είναι πανεύκολη και μπορείτε να βάψετε οποιαδήποτε επιφάνεια μόνοι σας. Για καλύτερο και πιο ομοιόμορφο χρωματισμό συνιστάται να εφαρμόζονται πάνω σε ένα ήδη βαμμένο τοίχο.







 μαυροπινακας, μαυρος τοιχος, βαφες τοιχων, χρωματα τοιχων
Από κατασκευαστικής πλευράς τα χρώματα αυτά μετατρέπουν την επιφάνεια του τοίχου σε ομοιόμορφη και πολύ ανθεκτική, που μπορεί να καθαριστεί πανεύκολα με νερό και σαπούνι, χωρίς να ξεβάψει.

Από διακοσμητικής και λειτουργικής πλευράς οι εφαρμογές είναι ποικίλες. Μπορείτε να βάψετε ένα τοίχο στην κουζίνα σας ώστε να σημειώνεται πάνω τα ψώνια, τα μηνύματα προς την οικογένειά σας, συνταγές φαγητών, αποσπάσματα από λογοτεχνικά κείμενα, πρόχειρα σκίτσα  κλπ. Στο παιδικό δωμάτιο επίσης μπορείτε να βάψετε ένα τοίχο και να ενθαρρύνεται  το παιδί σας να διαβάζει, να γράφει, να σημειώνει, να ζωγραφίζει ελεύθερα και ανεξάντλητα.







Φυσικά, ο χρωματισμός ενός ολόκληρου τοίχου με μπογιά μαυροπίνακα μπορεί να ενθουσιάσει τούς μαθητές στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στον παιδικό σταθμό, δεδομένου ότι στους μικρούς μαθητές αρέσει πολύ η ζωγραφική και το μουντζούρωμα στους τοίχους. Έτσι μπορούν να χρωματιστούν οι τοίχοι μιας σχολικής αίθουσας αλλά και οι διάδρομοι.

 

Επιπλέον μπορείτε να βάψετε και έπιπλα, όπως παλιές ντουλάπες ή το τραπέζι που διαβάζει το παιδί σας. Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος σας θα σας καλεί καθημερινά να εκφραστείτε να δημιουργήσετε, να αποτυπώσετε τις σκέψεις σας, να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.  
βαψιμο τοιχου, χρωματισμος τοιχου, βαψιμο παιδικου δωματιου



τοιχος κουζινας, χρωματισμος τοιχου κουζινας, σημειωσεις σε τοιχο
Αρκετές εταιρείες χρωμάτων διαθέτουν αυτό το φιλικό και με πολλές εφαρμογές προϊόν:


























πηγές φωτογραφιών:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...