ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΗΜΙΜΑΣΙΦ

Το δάπεδο ημαμασίφ είναι ξύλινο δάπεδο εργοστασιακής βαφής με χρήση σύνχρονων μέσων τεχνολογίας και ιδιέτερο φινίρισμα. Μερικά από τα πλεονεκτήματά που έχουν τα ξύλινα δάπεδα ημιμασίφ είναι η εύκολη τοποθέτηση, η μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και η συμβατότητά του με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
Κατάληλλα για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η τοποθέτηση να γίνει από ειδικευμένους τεχνίτες.
Η συντήρηση του ξύλινου δαπέδου σας είναι πλέον υπόθεση ρουτίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκουπίσετε με σκούπα, να σφουγγαρίσετε με στεγνή σφουγγαρίστρα ή ηλεκτρική σκούπα κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν είναι απαραίτητο καθαρίστε το πάτωμα με μία ελαφρά υγρή σφουγγαρίστρα. Το ξύλινο δάπεδο μπορεί να αντέξει για πάρα πολλά χρόνια με τη σωστή φροντίδα και συντήρηση.
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα προστασίας για το δάπεδο κάτω από τα πόδια των επίπλων, να τοποθετείτε προστατευτικά χαλάκια κάτω από τις καρέκλες που έχουν ροδάκια και να τοποθετείτε χαλάκια στα σημεία εισόδου όπου πατούν πολλά πόδια.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...