Fergie: τρέχει για την Ιαπωνία

Για μια ακόμη φορά οι stars ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Η Fergie, τραγουδίστρια των “Black Eyed Peas” πήρε μέρος στο φιλανθρωπικό event και τον αγώνα ταχύτητας “Youth Run for Japan” που διοργανώθηκε με δική της πρωτοβουλία στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια, για τη στήριξη των θυμάτων στην Ιαπωνία.

Θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της στο λαό της Ιαπωνίας που δοκιμάστηκε από τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι, μαζί με τον σύζυγό της,ηθοποιό Josh Duhamel φόρεσαν τ’αθλητικά τους και κάλεσαν τους διάσημους φίλους τους -και όχι μόνο- να τρέξουν στον αγώνα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων. Ο σύζυγός της μάλιστα, συνεργάστηκε και φέτος, με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό όπως έκανε και πέρυσι με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Αϊτής μετά το σεισμό.

Για τη Fergie η συγκεκριμένη κίνηση σήμαινε πολλά, καθώς μόλις μια εβδομάδα πριν χτυπήσει η καταστροφή, βρισκόταν με το συγκρότημά της στην Ιαπωνία για τα γυρίσματα ενός video. «Φεύγοντας από εκεί είχαμε τόσο θετικά vibes και μετά συνέβη αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο αγώνας αυτός είναι πραγματικά μια θαυμάσια ευκαιρία για εμάς να επιστρέψουμε την αγάπη που πήραμε στην Ιαπωνία».
Στο πλευρό της Fergie -η οποία δυο ημέρες νωρίτερα γιόρτασε τα 36α της γενέθλια στο Las Vegas- βρέθηκε και η Nicky  Hilton η οποία δήλωσε: «Η Ιαπωνία είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχουμε επισκεφθεί», ενώ η αδερφή της Paris, πρόσθεσε ότι με την Ιαπωνία έχουν επιχειρηματικές σχέσεις από τότε που ήταν έφηβες, ενώ στη χώρα έχουν εργαζόμενους αλλά και φίλους κοντά στους οποίους είναι η σκέψη τους αυτή τη δύσκολη στιγμή.


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...