Λευκή μου γνώση...

Λευκά τα χρόνια της αθωότητας, όταν η μόνη μας έννοια ήταν το πως θα κυλιστούμε στην παραλία, φορώντας μόνο το κάτω του μαγιώ (βλέπεις ο τότε κοριτσίστικος συναγωνισμός των πιο ψηλών πύργων της αμμουδιάς δεν εσώκλειε την διαφορά στήθους).
Λευκό, μακρύ, με ατελείωτη ουρά που με ένα μας γύρισμα θα αγκαλιάζει όλη την εκκλησία, το νυφικό που από μικρές ονειρευόμαστε.
Και φυσικά λευκό και το άλογο που θα μας μεταφέρει..

Ακόμα και αν για τις πιο πολλές το παραμύθι τελειώνει λίγο πριν το ξυπνητήρι πιάσει από τα αξημέρωτα δουλειά, τίποτα δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε το μύθο:

Λευκό, ένα χρώμα μια ιστορία και μάλιστα καλοκαιρινή, αφού είναι ικανό να μας συνοδεύσει παντού και πάντα, μπορεί να γίνει ο επιστήθιος φίλος μας, χωρίς άγχος προδοσίας.

 


Ίσια η μέση..

... για να πέσει η κοιλιά, όταν καλούμαστε να χωρέσουμε στο small white dress μας. Τίποτα δεν αποτελεί πιο κολακευτική επιλογή, για την γυναικεία μεσογειακή φιγούρα, ειδικά όταν έχουμε φροντίσει να συναντηθούμε με τον ήλιο επαρκείς ώρες, προκειμένου το βράδυ στο beach bar, να ξεχωρίζουν με ευκολία μόνο τα δόντια μας!

Δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα navy καπέλο, ιδανικό για μεσημεριανές εξορμήσεις, υπό το άγρυπνο φως του ηλίου. Ο συνδυασμός του στενού φορέματος με μια πιο χαλαρή πινελιά, δίνει αυτομάτως και πιο ανάλαφρη διάθεση.


 


Cow girl..

... για γυναίκες boheme που λατρεύουν να ζουν με άνεση, αλλά και καλαισθησία. Λευκά φορέματα που τελειώνουν είτε στο γόνατο, είτε στον αστράγαλο και αφήνουν μπούστο και μανίκια να κλέψουν την παράσταση. Ο τέλειος συνδυασμός για την πιο εναλλακτική εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ, ενώ τα μεσημεριανο-βραδυνά τσιμπούσια επιτρέπονται την στιγμή που τα επίφοβα εξέχοντα σημεία μας μένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Τι θα έλεγες να ενισχύσεις το χαλαρό αυτό look με πολλά -πάρα πολλά -βραχιόλια, στο ένα από τα δυο χέρια ή ένα ζευγάρι μεγάλους και εντυπωσιακούς κρίκους; Θα προσδώσουν στο σύνολο τέλειο στυλ, αφήνοντάς σε προσεγμένη, ακόμα και αν μόλις τελείωσες την δουλειά.


 

Αρχαίο, πνεύμα, αθάνατο..

... για τις γυναίκες που χαίρονται να είναι Ελληνίδες. Μάξι φορέματα σε ποικίλα υφάσματα - αγαπημένο μας το σατέν - με αυστηρό ντεκολτέ για επιβλητικές εμφανίσεις. Τα συγκεκριμένα κολακεύουν ιδιαίτερα τους ώμους, αφού δίνουν πολύ εφέ στο επάνω μέρος, αφήνοντας το κάτω να αποτελέσει το καλοκαιρινό κύμα (προσαρμοσμένο αυτόματα σε κάθε σωματότυπο) το οποίο και θα μας συνεπάρει.

   Να με συγχωρήσουν οι φυσικές ή βαμμένες ξανθιές, αλλά εδώ το καστανό λαμβάνει την πρωτοκαθεδρία, αναδυόμενο κατευθείαν από το μεσογειακό ταπεραμέντο των εκάστοτε χρόνων. Ιδίως όταν είναι μακρύ και ίσιο, κερδίζει extra bonus! Στο κάτω-κάτω, πώς έχουμε στο μυαλό μας να κάνει της εμφανίσεις της η Αφροδίτη;

 



Δαντ-έλα μου..

... τίποτα πιο σικ, τίποτα πιο γυναικείο, για θηλυκά με αυξημένα ποσοστά στυλ. Γιατί να αγχωνόμαστε αν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε το κατάλληλο match ρούχων, όταν οι σχεδιαστές έχουν φροντίσει για εμάς, πριν από εμάς, με φορέματα γεμάτα δαντέλα που υπόσχονται (τουλάχιστον φαινομενικά) τις πιο αγνές μας εμφανίσεις.

  Ωστόσο, καταλαβαίνετε, ότι το να περάσουμε το "από εδώ παν' στην εκκλησιά", ξεφεύγει λίγο έως (για τις περισσότερες) πολύ από την αρχική μας επιδίωξη. Για το λόγο αυτό, τολμήστε να το συνδυάσετε με ζώνες, κυρίως στενές και χρωματιστές που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν την μέση, απομακρύνοντας μας από το "στίγμα" της απελπιστικά διαθέσιμης.



Να πετούσες σαν αερικό..

... ως άλλο πετούμενο του πιο ονειρικού ταξιδιού μας, μέσα από φορέματα που κυματίζουν σε κάθε μας βήμα. Ξεκινώντας από την στιλιζαρισμένη λαιμόκοψη και φτάνοντας μέχρι λίγο επάνω από το γόνατο, τα φορέματα αυτά κλιμακώνονται σε ύψη, χαρίζοντας μας παραδόξως τον επιθυμητό όγκο, που κολακεύει και άρα δεν μπορεί να περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητος, ενώ τα ακάλυπτα πόδια έρχονται να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

 ► Δοκίμασε να τονίσεις το φόρεμα-σύννεφο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή αν ανήκεις στις πιο τολμηρές με ένα ζευγάρι καλοκαιρινές μπότες, διαφόρων χρωμάτων: φυσικά μαύρο, αλλά γιατί όχι και μοβ ή ακόμα και πράσινο; Το αποτέλεσμα θα είναι η απογείωση του ήδη φευγάτου look σου.



Ροκ- μπουμπουνιέρα..

Ευτυχώς η μόδα προνόησε και για αυτές τις ροκ ψυχές που τους αρέσει να ροκάρουν στα decibel της ηλεκτρικής κιθάρας ή των ντραμς, χωρίς να είναι υποχρεωμένες να το επιβεβαιώνουν μέσα από την ολόμαυρη όψη τους. Το καθεστώς αλλάζει και η μουσική έρχεται για ακόμα μια φορά να ενοποιήσει ακούσματα και σχέδια, μέσα από λευκά φορέματα στολισμένα με τρουκς και ένα σωρό υφάσματα, ικανά να εκφράσουν κάθε ροκ-γυναικεία φύση.

  Να θυμάσαι ότι όσο πιο κοντό, τόσο το καλύτερο! Στην προκειμένη περίπτωση η οικονομία χώρου αποτελεί την ιδανική επιλογή, αφού οτιδήποτε μακρύτερο από τον γοφό, επισημοποιεί τον υπάρχοντα ροκ τόνο. Δεν χρειάζεται να φορτώσεις το φόρεμα με περαιτέρω αξεσουάρ, παρά μόνο με μια μπαντάνα, περασμένη στα μαλλιά. Προαιρετικά ενδείκνυται και mp3 player συντονισμένο πάντα στα εν λόγω ακούσματα!



Το πλατιάσαμε..

Ένα από τα σήματα κατατεθέν του γυναικείου σώματος, δεν είναι άλλο από την πλάτη. Η ευκαιρία να το διαπιστώσουμε, ιδίως το καλοκαίρι, μέσα από φορέματα που την αφήνουν εκτεθειμένη στα βλέμματα (ενώ φροντίζουν να κρύψουν οποιοδήποτε άλλο σημείο, προκειμένου να αποφευχθούν οι υπερβολές) μας δίνετε απλόχερα και μάλιστα χωρίς διακρίσεις, αφού αναδεικνύει κάθε σιλουέτα.

  Μην ξεχάσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου μια φροντισμένη κοτσίδα ή ένα αρχοντικό σινιόν, το οποίο μπορείς να στολίσεις με κοκαλάκια ή τσιμπιδάκια, είτε σε σχήμα λουλουδιού, πέρλας, υπάρχουν ακόμα και strass. Μην με ρωτήσεις γιατί, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα σου λύσει κάθε απορία.



Βρε, καραβοκύρη..

Υπάρχει άραγε πιο βολικό, άνετο και φιλικό προς το γυναικείο περιβάλλον ρούχο, πέρα από το γνωστό μας πουκάμισο. Το τελευταίο μάλλον κατάλαβε την χρηστικότητα του και αποφάσισε να βγει και σε έκδοση φορέματος, για να μας συνοδεύει και το καλοκαίρι σε όλους τους προορισμούς μας από το γραφείο μέχρι τις διακοπές, πάντα με αιγαιοπελαγίτικο αέρα.

  Συνδυάζεται υπέροχα με μια ζώνη ή ένα ναυτικό φουλάρι, περασμένο γύρω από τα μαλλιά, τον λαιμό, ακόμα και την μέση, επιβεβαιώνοντας τους καχύποπτους ότι δεν οικειοποιήθηκες την ντουλάπα του φίλου σου για να βγεις, απλά την δανείστηκες!
 

fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...